Love

Älskar dig Pappa <3
Bara så du vet :)


Brrrrrrr

Minus 24 grader ute är väl ett tecken på att det är AS kallt ut , så kallt att man håller på att tappa rumpan efter marken :) .. besiktningen på lägenheten gick ju solaris :) gott att veta !!
Sen blev det tvätt stugan några runder ( bläää för mkt tvätt ) men det var faktiskt hjärtat som sprang och inte jag ;) . Sen drog vi ner på stan ..... men fy fan att puckon till människor inte kan förstå att en människa går inte själv i stan.... grrrrr blir så arg när folk inte kan förstå att det finns mer en ... EN ..
Jaja vi köpte skoterkläder till mig och underkläder som man har när man är ute .. så tänk inte något annat ;)
Jag har precis vikt tvätten och sítter o myser i soffan , hjärtat är hos B och Bear sig hahahaahaha .. Imorgon blir det stan prick kl 10 :) så man kan hitta något i lugn o ro utan alla dessa puckon som inte kan respektera andra människor :( jobbiga folk !!!!
Fan va jag längtar tills nyår :) hoppas jag bara hittar något att ha tills dess... ont om pengar men något litet borde man ju hitta :) en lapp eller en gammal trasa :) hahahahaha !!

Nej softa är vad som gäller nu :)

Kramis

Heeej

Men hejsan :) Hoppas alla har haft en bra jul, med god stäming och massa snapsar och lite julklappar ;) hehehe .
Själv har jag haft det trevligt och mysigt :) så klart saknade jag pappsen , mormor , mamma och brosan min :) men nästa jul kanske det blir hemma hos oss i den stora 4:an tillsammans <3 Så klart finns mamma alltid med i mitt liv :) Miss you mom and i love you so ..
Jag fick iallafall uppleva min älskling på en riktigt fylla hahaha har aldrig varit med om det .. och jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort denna jul kvällen :)
farligt med rysk vodka för honom och en gamal befäl :) Men kul var det och bakis var han dagen efter :) Som han själv sa.. vodka och han klickar inte hehehehhehe.. jag själv tyckte det var as kul att se han vara så rolig ..
Imorgon söndag och städning på lägenheten :) Besiktas på måndag och sen e det klart tills januari då papper ska fixas :) längtar så sjukt mycket !!! Vet oxå att den som tar över den e en hel kanon kille .. :) januskas bror ..mer en så kan man inte säga :)
Blir väl lugna veckan innan torsdag :).. sova ut och inhandla och umgås med lite vänner hade jag tänkt :) Januska exempel :) om hon vill så klart :)

Lite bilder sen julas :) mer finns men har inte dom själv , så ni får gott allt vänta !!!

hur har din jul varit och hur ser din nyår ut ??

   



 

 

God fortsättning på er :) och en massa kärlek <3





Lite old Pic :)

 2007 .. Precis in flyttad till Jämtland

 2006 model bild i november i Helsingborg :) Riktigt blåsig dag o kallt

 Milo :) En vän som hjälpt mig otroligt mycket genom åren <3

 2007 i Helsingorg :) En smallis Becca :)

 2007 .. i hammerdal :) Helt galen i mig själv ;) hihihi

 2006 En bild från en fest som jag tyvärr inte minns :) hehehe .. blondis rakt in hihihi

 2007 december i helsingborg :) Efter rättegången där jag blev frikänd :) Då blev det party för hela slanten :)

 2007 ME and TYS <3

 2006 efter 3 veckors jobb på båten tyckte mina lesbiska vänner att det var dax för fylla i danmark :) Lyckad kväll <3

 2008 .. Hus min kära kusin Denta :)

 Barndoms vännen Tissan ;) Som snart kommer upp :)


Har ju tusen miljoner mer bilder men detta får räcka just nu hehehe :) Om det inte blir mer inlägg nu innan jul :) Så önskar jag alla en riktig God JUl och ett gott nytt år :)

Kram

1år Älskling

Idag firar mitt hjärta o jag 1år tillsammans <3
Ett år som har varit helt underbart.. du är mitt allt <3
Du får mina dagar att bli bättre du får mig att känna mig älskad :)
Du gör mig så lycklig .

ÄLSKAR dig Per


Mysfredag :)

Nu börjar natten röra sig närmare och jag ska uppsöka kudden .. Har haft en riktigt mysig kväll med mitt hjärta och B :) Dom är ju snart kungar på DJ hero och poäng och stjärnor är vad dom strävar efter nu :) Go boys gooo boys *hehehehe* ...
Pratat med Tessan idag ang när hon ska komma upp :) Kommer bli så kul att få träffa henne och bara få vissa hur jag bor nu och att jag mår super bra här uppe :) Kanske kan få henne o flytta hit ;) LOL ...
Det har börjat snöa igen och nu e det faktiskt skönt att snön kommer, betyder att man kanske kan ta en tura med skotern under julafton :) Nu när man kan göra det på lagliga viset *asg* :)
Inte lika kallt nu på kvällen som underdagen ,vilket uppskattas... går knappt att vara ute ..
Men godnatt gott folk :)

Älska dig Per så otroligt mycket :) Mitt hjärta slår för dig <3

MIN MIIIIIN MIN KÄRLEK <3

Snart slut

December e snart slut och så lika med min Lön ....
Nu vill vi ha nytt år och ny bra lön på kontot.. men jag får någ vänta tills Februari innan den rättar till sig ;) Gubben är på Julbord med jobbet :) Och äter julbord hemma = Macadonkan hihihihi




Imorgon blir det jobb :) sen på kvällen ska vi äta middag med pappsen och britta ..plus att vi firar 1år <3 känns helt underbart ... käääääääääääääärlek :)
Nu ska det glosas på Tv o spelas wii :)





Inte Normala

Jag sitter och läser i ÖP tidningen och kan inte tro och förstå det jag läser :( Det är snart jul och alla skickar sina julkort , brev och paket till sina nära och kära ut i Sverige ... Men nu kommer tyvärr många otroligt många inte få sina julkort ,brev och paket .. Då det har blivit sabotage mot flera brevlådor runt storsjön ... Vad e det för idioter som inte har något i huvudet och förstör för alla andra ?? Jag blir så arg och ledsen då man tänker på dom som verkligen har med gott hjärta skickat Julklappar till sina vänner och nu kommer det inte komma fram för att några ungdomar är Onormala ... Vad får dom ut av att flera männsikor runt om kring Östersund kommer bli ledsna och otroligt sura ... ??
Väx upp och ska ni slå sönder något ..kan ni slå sönder era egna grejer !!!!


Julklappar :)

I måndags gick jag och Mia i stan och vi gick fram o tillbax typ några miljoner gånger för att kolla upp, checka av titta vidare osv osv :) vi fikade och hade otroligt kul med våra planer som vi planerade inför fredagen :) .. På tisdagen fixade vi allt som skulle fixas och båda tänkte samma sak .. Neee men vi ger det idag :) kan inte hålla mig :) Typ så sa vi till varandra hihihi.. Så på tisdags kvällen gick vi till B och umgick och vi gav dom presenten som vi köpt till dom båda :) Gissa om ÖGONEN VAR STORA AV GLÄDJE :) hehehe DJ Hero var ju Toppen present :) dom blev så glada att dom missade Buzz spelet :) Som inte gick hem lika mkt som DJ ... Men gör ju som inget då jag och Mia kanske kan lära oss något nytt ;)
Kvällen vart det DJ lexioner för dom båda och en massa skratt :) Mycket bra köpval från oss båda :) Vi e ju grym Mia :)

Idag har jag jobbat och Handlat på Maxi :) jag kunde inte hålla mig mkt länge och skickde iväg ett sms till älsklingen :) Så nu har vi handlat hem WII :) *storler* hihihi sååå happy happpy :) Ikväll blir det lära sig olika spel och sen försöka klå älskling min <3 Så gissa om jag vill att han ska komma hem nu och koppla in det :)
Imorgon är det julbord på jobbet och becca är ledig från jobbet :) betyder sov morgon för lilla söta mig :)
Nu blir det kaffe  och en cig och en klapp på axlen för att jag e sååå jäkla grym :)

Love you Per .. så mycket <3

SNÖÖÖÖÖÖÖ



Japp nu e det vinter, får se hur länge till :)

10 dagar

OOOOOJ oooj ooooj .. Men är det bara jag som kom på att snart e 2009 SLUT ? men seriöst vad hände med året 2009 ... Om 10 dagar är det jultime o middag för magen :) Sånt gillar vi ju självklart .. Mer snö kn vi ju oxå få på denna listan .. 14 minus grader ska det bli upp till idag :) wieee ligger på -7 nu så nära nära vet du :)

Måndag och jag börjar veckan med ledighet :) behövdes då jag hade svårt att somna .. hihihi tänkte mycket på 4.an som vi ska flytta till, nästa år :) Så många tankar och planer och funderingar och jaaaa :) Kommer bli kul, spännande och stort :) hihi .. Men man kommer kunna köpa saker som man vill ha hem ( el inte ) men vet att det får plats :) LOL ...
Idag blir det försöka städa upp lite , senare blir det fika med Mia :) ... Gubben fick åka till Åre idag och jobba :( stackare ... Hoppas han kan få vara i stan på torsdag bara så vi kan äta julbord för första gången tillsammans på jobbet :) Synd att man inte fick ta med familjen hade varit kul att dra med pappsen :)

Nu på lördag som kommer blir det julbord fast middag typ med papps och britta i stan :) Plus att vi firar 1år hjärtat och jag <3 KÄRLEK vet du :) Mums på min älskling !!
Nej mer kaffe i kroppen och sen igång igång med beccamaskinen :) LOL

Jo .. fick sålt lägenhetn imorgon :) Vilket e super nice.... Januari blir det pappers arbete :)


Frågan ?

Igår var jag ute på krogen med en väninna till mig :) Vi hade det riktigt trevlig och kul var det att springa fram o tillbax och titta,dansa,titta och dansa :)
Men en sak som jag märkte igår är en fråga om alla killar inte tänker på detta ??

så länge väninnan gick in på Tjejtoaletten stog jag utan för o väntade då det var fullt med folk där inne .. Under tiden märker jag hur killarna går in o ut från deras toalett ( killtoan ) .. Då deras dörr stod öppenoch den enda man ser där inne e vasken.. Jag märkte av att dom 10 killarna som gick in och ut så var det bara 1 som jag såg tvätta sina händer ... men inte dom andra !!!! varför är det så, varför tvättar inte killarna sina händer efter ett besök med lilleman på toan ???
Det är ju vidrigt tycker jag .. hehe snusk på handen och kul om dom sen lägger handen på ditt huvud och ni bara skrattar och du vet inte att han har snusk på handen sin !
Nej KILLAR skärpning .. Efter besök på Toan så e det tvättning av händer som gäller :)

Idag händer inte så mkt alls , jobb imorgon :) Kanske ska köpa massa chips och bli lite mer rund om magen :) hihihi

Kram kram

Kan inte förstå !!

Jag kan verkligen inte förstå hur Dessa veggi folken säger att dom inte kan äta kött men att ha det i ansiktet det går bra eller ??
Jag har någ pratat hur många gånger som helst med vissa av dom som är veggi och frågat dom vf dom e det , svaret e ju oftast att det är djur och vi ska skydda dom och det är blablabla.. Men när jag då ställer frågan .. Jaha men om du nu är så emot att vi människor äter kött och det borde ändras.. Varför är det okej då att du har smink på dig ?? Då brukar dom ställa en fråga tillbax som låter så här... Vad menar du med sminket ??
Jaaa allt smink som du har på dig kommer från typ djur.. exmp Grisar.. Mascaran,läppglanset,puder osv osv .. Då blir dom helt paff och menar att sminket inte kommer från djuren !! Jo men hallo .. om du e veggi så må du väl fan veta allt om detta om du nu tycker synd om djuren osv.. Då vet man väl all information om vad som inhåller vad och inte ... Blir så les på dessa människor..
Smink kommer från djur ..PUNKT SLUT .....

Och som min vän skrev .. :och tror dom äter en veggi ceasarsallad som dressingen bla består av spad från sardeller :)

Ja jag säger då det .. man börjar ju undra hur pass mkt dom vet när dom får den här iden att fan ska någ bli veggi.. Då får du skippa sminket oxå vännen....hur ska det gå till då ???

Jaja nu har jag argat av mig på det :)
Helg juuuu. fredag :) me like !! Softar i soffan och väntar på att min älskling ska komma hem :) Miss him , men det tar några timmar till skulle jag tro ...
Händer ikväll vet jag inte, men imorgon blir det vissa lägenheten och hoppas allt går som det ska gå :)
Har köpt julklappar till Pappa ( jag vet att jag inte fick men jag gjorde det endå ) :) och till Britta och till Mormor :) ... Till min älskling vet han redan vad han ska få , så det e klart :) Nu e det bara svärmor och hennes gubbe kvar .. Vi vet vad det blir hihihihi...

Fick skoter kortet idag :) Så nu e jag en skoter tjej oxå :) Mycket nice me think .. Nu är det bara snön som fattas :)  



almenackan som ligger där är till Mormor :) hihihih och där ser ni mitt skoterkort :)

Nu blir det kaffe .. Trevlig helg på er :)


Du e min ................

man å jag älskar dig :) ... Hihihi ..

japp Det gör jag :) Per han gör mig så extremt och mycket extra lycklig så att jag känner att jag kan gå i sönder av lycka :) Så e det och vilken underbar känsla det är mina vänner :).. Att vara så här kär är ju allt , man behöver inget mer :)  Prova på det så får ni se själv :)

Till något annat ... Jobbade idag, tyvärr gick det väl sämre en igår :( handen ville inte som jag ville riktigt ... Kanske ska prova att jobba utan skenan imorgon , för det känns som den trycker på rätt så bra när man svänger och hänger med händerna .. I will do that :)
En fråga ... Var i helsike är snön ??? Någon som vet ?
Har har man fixat skoter kort och sånt sånt ... men då fan ska det inte komma någon snö :( blir ju les.. GE MIG SNÖÖÖÖÖ :)
Imorgon är det fridag och på lördag är lilla jag Ledig :) ska vissa lägenheten och jag tror att den är i stort set SÅLD :) Vilket är dunder skönt .. Blir fixa och städa där den 27 ... :)

Kaffe kallar så ha det bäst :) Nu får hjärtat komma hem tycker jag <3

Kram på er


Doidamdoidam

Första dagen på jobbet idag efter 2 ½ veckas sjukskriven var super jäkla nice :) fast det var 3 timmar var det sååå mkt bättre en att bara sitta hemma och inte få något gjort .. Varför blir man sån..slö?? Innan jag blev sjukskriven så var jag och är och har alltid varit.. igång !! Att efter jobbet åker man hem, städar ,fixar , gör det och det o ja ni fattar :) .. Har alltid haft i mitt huvud att när man kommer hem från jobb då är det ju en självklarhet att man städar hemma för hemma vill man ju alltid ska var snyggt och rent :) .. Sen blev jag sjukskriven och tänkte jaha , men ja då kan jag ju städa lite pö om pö !! Jag lovar att jag har verkligen varit lat ;) älsklingen har gjort mer i hemmet en han någonsin har gjort under vår tid tillsammans ( tror jag ) . Ok att jag har haft ont och inte ska använda handen så mkt , men det är ju ingen ursäkt för att hemmet ska se ut som AAAAA !! hihihi kanske inte ser hemskt ut för vissa, men när man har en rutin för sina dagar och sen blir dom inte som man tänkt för man börjar gå hemma .. då snurrrrarrr det i huvudet på Becca :) ..

Men idag, så blir det ändring på det :) Spelar ingen roll att jag jobbar 3 timmar om dagen, jag ska göra dom sakerna jag burkar göra när jag kommer hem :) Så hihihi :)

Nu väntar jag på hjärtat och sen blir det tvättstugan :)

Glass

Är helt enkelt gott :)

Mumsi mumsi <3


Jösses :)

Vet ni vad jag har gjort idag , förutom att lagat mat och diskat och duschat ??? ABSOLUT ingenting :) Jooo jag har sovit bort hela dagen ..iallafalll till tjugo i 3 :) .. Sen gjorde jag mat o mer mat och sen diskat och sen absolut inget mer !! Vilket är inget bra.. då jag hade planerat en massa idag . Så det blev att ringa pappsen säga åt honom att vi ska umgås imorgon och fixa till i källaren i torvalla.. Må börja tömma av där, höra av mig till HSB och se hur det går för den inneboende med packningen :) Detta kunde jg gjort idag el det var mina planer men då kudden var så mysig och jag hade världens bästa kille bredvid så hände det inte :)

Längtar sjukt mycket tills på Torsdag så jag kan få åka och jobba :) ;) :) HAPPY HAPPY ME .. Jag längtar verkligen .. Ok att det är 3 timmar som det ska börjas med, men jag tar det en att stanna hemma och inte göra något .. Så Workis .. jag kommer :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan :) Mys på mig



Igår o idag

Igår var det lördag :) en mycket trevlig lördag ! Efter att älskling kom hem gjordes det mat och sen vart det mys i soffan ... På kvällen gjorde jag mig i ordning för en kväll med Jenny ,Göran och Jennys bror Daniel :) ...

Hade verkligen super trevligt.. Var ett tag sedan man umgicks som vi gjorde igår :) Mycket skratt och prat om gamla minnen :) hahaha vi har ju varit knasiga vi 2 under vår tid tillsammans och är väl det fortfarande fast på ett annat viss :) ... Idag har jag ingen huvudvärk vilket jag verkligen är glad för , men är seg i kroppen som bara tusan hehe.. Men vill man ha kul får man ta det som kommer efter sen hohohohoho
Precis mullat i oss macadonkan , vilket kanske inte kommer göra så susen i magen om en stund :) Men det var gott och det gick ner !!
Annars händer det inte så mkt mer idag .. Ingen kraft , ingen energi och ingen söndags lust ;) hehehehe

Kanske en dusch så man inte luktar usch :) Japp det blir det !!

Älskar dig Per , kärleken till dig är STOR :) <3<3 LÖVE YA

   


God Dag !

Är ju på så mycket bättre humör idag , fast jag sov länge så vaknade jag till innan hjärtat mitt åkte för att jobba :) så jag fick mysa och pussas innan.. och jag säger det.. han får mig verkligen att må så bra. Mitt hjärta slår så mycket för honom.. Kärlek kärlek <3 hihihi..

saknar honom och tycker att han kan ta och komma hem nu så jag får träffa hjärtat mitt innan jag åker till Januska ikväll :) Kommer bli kul att få umgås med henne.. det var verkligen as länge vi umgicks.. Vi har ju klart jobbat och varit på stan .. Men umgås då menar jag att det är då jag får skratta och le och bara fulla mig som jag brukar göra :) hahaha. Tror hon förstår mer ;)
Har inte gjort så mkt idag, har haft skenan på mig och försöker lära mig att fungera med den , det går väl så där.. men vill man vara frisk få man fan inte ge sig :)

Nu blir det kaffe och sen kanske börja med maten :) börjar ju blii hungrig !

* En bra dag
* En härlig familj
* Bästa pojkvän/sambo EVER
* Mår Super
*Hade riktigt trevligt igår med Mia :)
* Lever livet ..

Knäppis

Jag börjar bli knäpp :( .. Jag gör inget om dagarna och jag bara sover bort dom ! Vilket jag inte tycker om, så nu tänkte jag att jag skulle börja ändra tiderna och kliva upp och har jag inget att göra så synd om mig .. men vaken ska du vara !! Blir så arg på mig själv.... SUCK !!!
Fredag o inget händer, kanske lika bra då jag e bjuden till Januska imorgon ,, kanske tur det :) Hehehe
Annars idag då ? jo slappa i sängen och blev riktigt paff när dörren låstes upp kl 12 och in kliver ju världens bästa pojkvän och jag tänkte åhh han kanske ska äta hemma o ville träffa mig :) .. Men så var det inte ,, utan han blev less ................. så han kom hem till mig :) ; vilket jag gillade Mycket :) .. mYs i sänge o stor glo på Tv :)

Men sen blev becca rastlös och vaaaaad ska man göra ??? Hmmm inget inget !!
Jo men vi åkte iväg och fixade resten av sakerna som baby behövde till imorgon :) .. Sen har jag bara varit hemma och gjort noll ...
men man får väl ta dessa dagarna oxå !!!

Kram

Dagen

Idag har man verkligen funderat på om man ska gå ut o fixa det man behövde eller om man skulle stanna inne då det är 15 minus grader ute och ingen skön känsla hahaha :) .. Men jag tog mig kraften och gick ut genom dörren, spranf till bilen och full värme på  :) mmm varmt och gott ! Åkte ner till stan och fixade bilder till skoter kortet som man behöver :) så blir att skicka iväg det imorgon och sen väääänta på att få kortet i brevlådan :)

Köpte ett par varma vantar och en tjock mysig halsduk som kan varma upp halsen på mig :) .. Sen har jag inte gjort så mkt mer, vill inte vara ute i kylan :) .. Nu kom min älskling hem så nu ska det kramas och pussas,, Har saknar han så mycket idag <3

Kram

Att vara och inte vara

Mina ord vad jag tycker och har lärt mig igenom mina år ! Idag har jag allt jag vill ha, jag har den rätta i mitt liv..Det är för jag har lärt mig hur jag ska vara och inte ska vara ( genom åren) , *hur jag ska ge för att få och hur jag ska vara med den jag älskar* ..= alltid mig själv och ingen annan !!! 

Att vara den tjejen/killen som partnern vill att du ska vara .... FEL ***
Man ska aldrig ändra sig för någon annan, man kan växa upp och se sig omkring hur man kanske better sig men aldrig ändra på sig själv, sina kläder osv för en annan.. Du träffade henne/honom så som du var.. varför ska han/hon då ändra på det ? Då är ju DU inte längre den han/hon träffade från första gången !!

Fråga om man får .. FEL* Imånga förhållande slutar det med att man frågar sin partner om man får gå till sin vän/ dra bort över helgen osv !! I ett förhållande är man ingen mamma/pappa.. man är ett par , man är tillsammans och innan man träffades hade din partner ett liv innan du kom in i bilden.. Vill han/hon åka bort en helg med sina vänner så ska det inte bli en fråga till dig ..som* Du...är det okej att jag åker bort? * Det är inte alls okej att fråga.. utan man måste acceptera att han/hon inte alltid vill vara med dig och det är inget negativt, utan att kunna komma ifrån varandra är en bra sak, då hinner man sakna varandra och känna kärleken som finns där mellan en ! Man kan se över om man har planer framöver med sin partner, man kan säga till i god tid att ,, denna helgen tänkte jag dra iväg med mina vänner (någonstans där man ska) och kommer hem på söndag ! Man måste ge och ta för att det ska funka !

Glömmer bort vännerna * FEL ... Det är det många som gör .. mååånga .. man får ett förhållande och vill vara med denna tjej/kille ALLTID , man e ny kär man ser ingen annan mer en just den ... Det är ett vanligt problem tyvärr, och att senare komma i kontakt med sin vän och säga .. det var länge sedan vi umgick ,varför ringer du aldrig ?? Det är inte din vän som umgås med din kille ALLTID för att du är nykär .. Vänner är något man ska hålla hårt i.. Spelar ingen roll om du har en bästa vän du vet gör allt för dig .. Glömmer du henne/honom , så glömmer hon/han dig när den *dagen kanske kommer det tar slut mellan er* det är viktigt att kunna få livet att gå runt precis som det gjorde innan man hittade pojkvännen/flickvännen..

Att inte prata * FEL... För att lösa problemen i ett förhållande går det inte att bara springa iväg och tro att allt löser sig själv.. I ett förhållande måste man ge och ta, det betyder oxå att lyssna på den andra och ta till sig .. Att komma på lösningar tillsammans, man behöver absolut inte vara överens om allt... hade det varit så hade det aldrig varit bråk, osv i förhållandet ! Det viktigaste är att betyder din partner något då sitter man ner och lyssnar och pratar med vanlig ton .. blir det att man blir arg, då är det bättre att sitta kvar och vara tyst ett tag så man lugnar ner sig.. I många förhållande används fula ord, som sårar mer en man kan tro.. En menning min mormor alltid säger när det gällde hennes förhållande var .. Vi gick aldrig och la oss ovänner ... Det är en bra menning som man kan ta till sig !

Att inte vissa *Fel*
Är man ledsen eller bara stör sig på en små sak är det många som inte vissar det ... det sätter sig i kroppen och gör att man blir mer sur och ledsen och till sist spricker man .. är det något litet du går och stör dig på ang din partner är det viktigt att prata om det direkt, få det ut sig.. det kan vara tillex, att han slänger sina strumper på golvet och du är SJUKT trött på att ta upp dom efter honom.. Säg med snälla ord, att vi bor tillsammans och vi ska hjälpa till.. Att han kan väl lägga sina smutsiga strumpr i tvätten, .. små saker, kan bli stora saker om man inte kan berätta vad man tycker vad som är rätt och fel ..
Att vissa känslor är blandat för alla, vissa har lätt för det vissa inte .. Många killar kan vissa på små saker som du tar för givet.. typ att han bäddat sängen, han tog disken fast det var du som skulle diska, han sms dig puss puss,, allt sånt är ett tecken på kärlek att han vill att du ska veta fast han kanske inte säger det så ofta som du gör :) Varför jag drog upp killar i detta ( och nu menar jag inte alla,utan dom som vet att de har svårt) är för att det är mest dom som har svårast att vissa hur dom känner ..

Alla vi betyder något för någon ! Det finns mer kärlek en hat tror jag i denna världen <3 Vi männsikor måste bara öppna oss mer och samt ge och ta lika :) Man behandlar ju andra som man själv vill bli behandlad :)


Älskar dig Per N <3 Du är stjärnan i mitt liv och mitt hjärta slår så stort för dig :) LÖVA YOUA





:) <3

Igad var jag på sjukhuset och dom som min läkare visste inte var det var.. Så vi får väl gå på som läkaren sa att det är en nerv som ligger klämd och gör att jag har ont :( dumma nerv / hand !! Till det roliga idag då :) Jag har umgåts med min papps idag och ibland är det kul att se han bli små sur på folk :) hihihi.. Efter sjukhuset gick vi till bilen och skulle åka iväg.. men ett problem var det och puckot som pakerade bredvid pappa hade pakerat för nära så pappa inte kunde sätta sig i bilen :) hahaha ,, han svärde och pratade högt för sig själv ( som e roligt ibland) haha.. Han tog fram papper o penna och skrev vilken idiot denna männsikan var som inte kunde pakera rätt .. och att han/hon skulle skaffa ett skoterkort istället ... Roliga fadern :) .. Jag hoppa in och backade ut bilen och sen får vi till Öb där pappsen provade 5-6 overaller hahahahahahaha .. små, lagom och STORA hahaha , ja hade ni varit där så hade ni fattat poängen :)

Pappa körde mig hem och när älsklingen kom hem gick jag mott dörren som jag alltid brukar göra för att krama om honom och ge honom pussen :) Men denna gången fick jag en överaskning :) Jag fick 3 st RÖDA ROSOR med glitter på :) min älskling han e så söt och snäll med mig <3 Dom är helt underbara och jag kan inte sluta titta på dom, så därför får ni oxå titta på dom :)
Nu ska hjärtat laga mat och sen blir det super mys i soffan :) Älskar dig Per Näsström , i mina ögon är du allt :)

 






Kramen

RSS 2.0