Ny Vecka alltså



Japp,ny vecka,nya tag och snart e det April !! Tiden bara kör förbi .. men jag tackar för det.. vill ha sommar typ Nu =)
Var skönt att få sova bredvid min paj i natt,varit tomt utan honom i helgen =)
Men nu blir det nanna en timme till, sen må jag arbeta =) jepp från 10 - 23 ikväll .. suck suck

Älskar dej Per =) Min favis bavis =)

xoxo pussen på Per

Hemma

WIeeeeeeeeeeeeeee älskling e hemma igen =) Fyyy vad jag har saknat min Paj !
Blir iväg och köpa lite mat och mysa sen med baby =) som sakt borta bra men hemma med baby är alltid bäst =)

Älskar min paj =)

Saknar dig

Jag saknar verkligen min älskling ! Imorgon kommer han hem o jag får krama o pussa på honom igen =)
Har fasnat på en låt som jag blir sååå av ! Man kan ju inte tro att han skulle se ut så !! Man blir förvånad ! Men han har gjort ett stort intryckt på många människor ..

R.I.P Israel Kamakawiwo Ole .... Lyssna och njut !


Sjukt bra !

Mår så sjukt bra ! Kärleken bara strålar =) älskar per mer o mer för varje dag =) Underbar pojkvän och sååå otroligt härlig att umgås med !
Han får mig vrkligen att må bra, att få dagarna att le , så grrrrrrymt !

Ja det var det jag hade att berätta =) Lyckligare kan man inte bli när man vet att kärleken är så stark =)

Love U !!



Xoxo pussen på per !

Helgen!

Helgen har varit helt kanon =) fast jag har jobbat kväll hihihi !!
Fredags , jobbade till 14.30 åkte till kusin och lämnade paket till inisen =) Åkte hem till Per och pussade på honom lite, Sen åkte jag till jobb och gjorde inte så mkt där =) sen vart det hem, dricka en 3,5 och sova sängen !
I lördags vaknade jag och baby av att det ringde på dörren , tur var det annars hade man sovit hela dagen =)
Åkte iväg till Mikael ( pers arbetskamrat) Åkte skoter =) sååå sjukt nice ! man vill som inte sluta men var ju tvungen då jag skulle jobba kväll !! Åkte till jobbet tidgare för att fixa och dona med det mesta !
Jobbet gick bra, mycket folk men hade att göra all the time =) På kvällens slut körde jag till Micke, per var där . vi drack några öl och hade riktigt trevligt =) Härliga människor helt enkelt =)
Och idag har vi absolut inte gjort något =) STOR LER =) Vi vaknade vid 8 ,tänkte sova en stund till ... inte bra ;) slutade med att vi vaknade kl 14 =) shoohhoo hong hong .. Städat,hämtat min bil,lagat mat och nu klev baby upp från badet =) Nu ska jag göra magplask i badet =) *kanske inte* men hade varit kul =)
Sen blir det Tv och mys med Älskling !! Imorgon Måndag .. Ny Vecka , nya utmaningar =)

Älskar dej Per Näsström =) är galet kär , och så otroligt lycklig .. Mums på Baby 

Xoxo pussen på per 


Pålle, Per och Micke tar en paus efter skoter turen =)


Micke och Henke ! Lika som bär =)


Den absolut bästa killen =) Älskar dej såå mkt !!

Fredag =)

Absolut =) Fredag , gillar vi ! Ett stort Grattis till Inis som fyller 4 år idag, min gulle gums . Blir lämna paket och pussa på henne en snabbis , Sen jobbar man kväll ....

Men först börjar vi dagen med jobba på Lunchkrogen =) det som e lite mer xtra är att Per och hans firma vänner ska komma och äta idag kl 10 =) kommer bli sååå kul !
Wallenbergare står det på lunch listan idag =) och det är gott !! Kommer vara rätt så slut i kroppen när man slutat, men som tur är kan jag sova ut på lördag morgon . Men vet ej om jag ska sova hemma el hos Per !! Får se vad som händer..

Nu blir det morgon kaffe och fixa till dej !!

Xoxo pussen på Per

Mest tjejernas fel !! Är det så eller är båda könen lika ???

Min kära vän Aso har skrivit ett inlägg om tjejer !! Ett inlägg jag började svara på och börjar samt fundera på om det är bara vi tjejer som kan såra killen mer ??? Eller är det tvärtom ?? Många tankar i huvudet !! 
Så här började det

Detta är Asos ord !!
En tjej som blir lurad till saker av en kille, en gång, har ingenting att skämmas över. Då är hon oskyldig för det var ett misstag, ett första. Men en tjej som blir lurad av nästa kille, på samma sätt, förtjänar det.
Du som läser detta kanske anser att jag är hemsk. Men du ska veta att killar är sådana i natur, när de vet att de kan göra vad de vill, gör de det. Kvittar ålder och kultur. Samma sak överallt.
Men det är inte vårt fel att vi får göra som vi vill, det är ert, tjejernas, fel som låter oss. Sedan när ni blir sårade, får ni faktiskt skylla er själva. För ni gick med i spelet.

Vill bara påpeka att anledningen till att jag skriver "vi" är för jag är en kille (inte en av killarna). Anledningen till att jag skriver "ni" är för texten är till er tjejer.
Alla som känner mig bra, de vet att jag aldrig skulle såra en tjej med meningen. Att jag är en man och beter mig som en sådan.

Här kommer va man tycker !!
Här kommer det, "becca" skriver: "Tro mej Aso, vi tjejer kan oxå spela över er killar ! Att tro vi gillar er för att få saker, att låta er tro att man känner något.Vi tjejer är oxå så i natur, det som är bättre med tjjerna är att vi kan dölja det bättre och blir inte påkommen som killar oftast blir !! . anledningen till att jag skriver Vi är för jag är en tjej (inte en av tjejerna) =)"
Jag svarar:
Aso skriver..Hörredu Becka! Jag vet precis hurdana ni kan vara, det är det som stör mig. Killar bryr sig inte, vi vet att ni spelar samma spel och klagar inte. Men ni, så fort en kille gör något dumt så är alla killar svin. Svin, till den dagen en annann kille "vill ha er" (utnyttja er). Då är killarna underbara och ni kan inte leva utan oss. Såna fittor alltså!
Beccas svar:
För tjejer är killarna svin, ett inte så stark ord. Men så fort tjejer gjort något som har sårat er killar så är tjejrna horor,slampor ett ord som tydligen är lätt för er att använda !! ena sek älskar killen tjejen, andra sek är hon en hora .. ord val ,omoget ! och killar bryr sej aso, fast vissar inte det på samma sätt som vi tjejer !!!
Och måste ju skriva att alla killar är inte svin,utan har ett hjärta och är mogen, samma gäller tjejer tyvärr handlar det mkt om åldern för killar, för som alla vet mognar killar sent !! Och vissa killar mognar aldrig ;) hårt hårt


Sen efter vårt lilla samtal skrev han ett nytt inlägg om tjejer !! Kommer här !!
Alltså, i princip håller vi med varandra i ganska mycket. Men jag anser att den tjejen som sårar en kille är en slampa. En slampa för att hon är falsk mot en ärlig kille, en slampa för att hon gör sånt hon egentligen hatar. Vi alla vet att det får större uppståndelse om en tjej i kompiskretsen får hjärtat krossat av sin kille jämfört med att ifall en kille får hjärtat krossat av en tjej. Det vet vi alla. Det är det som stör mig, tjejer alltså!
Jag kan inget annat än påstå att den risen man sår, den risen förtjänar man till middag.
Den flickan en kille är med, den flickan som är falsk, som är bitchig och visar honom ingen respekt.
Den flickan förtjänar HAN OM han accepterar hennes agerande.
Samma sak med en tjej, den killen som sårar henne, som är falsk eller respektlös, den killen förtjänar hon om hon accepterar honom.
Den som inte håller med mig i detta får fan ta och dra åt skogen, och läs aldrig mer min fucking blogg. Jag är arg. Arg för att detta ENS ska diskuteras, diskuteras för vadå?
Att en kille är svin, det står helt för honom. Inte för hans kompisar.
Att en tjej är en fet slampa, står för henne enbart. Inte för hennes kompisar.
Lika villkor, det är allt som bör gälla.
Till alla tjejer som fått sitt hjärta krossat: Sitt inte hemma och tyck synd om er själva för killen varit jättedum. Ni är själva precis likadana!

Mitt svar på det blev så här!!

Dina meningar stämmer för vissa tjejer aso, men om du tar samma mening som du skrivit om tjejer och sätter killar , blir det exakt samma sak! Förutom att kallar tjejerna killarna för slampa blir det mer en rolig grej, som är fel! Varför finns det så mkt fulla ord val om tjejer men inget om killar ??! Killar som blir ila behandlade av tjejer el tjejer som blir ila behandlad av killar, måste ju till sist lära sej att säga ifrån, Man kan inte respektera och älska en annan, om man inte respekterar och älskar sej själv !! Mer klarhet kan det inte bli..
Håller fullt med dej i dina texter och det vet dume man måste oxå vända på det !! Kramen på dej ;)


Och hans bev såhär =) !!

Ohh, hitta på vilka ord ni fan vill. Men dra oss inte alla åt samma håll. Ta individ för individ, om en kille krossar ditt hjärta kalla honom bög om du så vill. kalla honom hora, el va som. De viktigaste e o inte dra alla killar åt samma håll. Det e DEEEET JAG MENAR :)


Inser att vi kan ha detta samtal länge, men vet att vi oxå tänker lika dant, men menar på olika viss =) !!

Vad tycker du om hur vi tjejer/killar behandlar varandra ??



Tuppen !

Uppe med tuppen men jag börjar inte från 10 =). Men det är så skönt att få vakna upp med baby, äta frukost och bara få vara några extra minuter med varandra .
Igår skulle jag jobbat extra på kvällen,men ett samtal från kocken, fick jag ledigt åååå skönt var det =) Fick mer tid med baby =) Vi var hemma och bara slappa =) badade och umgicks .. skönt hihihihi

Idag blir det full rulle =) Börjar jobba kl 10, sen efter jobb blir det fixa sig innan middag hos svärmor =) efter det blir det tvättstugan och shoppa lite mat. Sen på kvällen blir det mys för hela slanten =) LOL
Jobbar helgen och det känns helt okej, varit ledig 2 helger nu efter 8 helgs jobb irad så im back in the club =)
Hihihihi....
Nej nu blir det mera kaffe och en cigis =) Dona med håret och sen bruma iväg ...

Xoxo Pussen på Per

Är det något jag längtar efter,så är det bilden under texten =) SOMMAR !!!



Är inte ensam om det ???

Min Gums

Här har ni världens goaste tjej =) Älskar dej Milo och saknar dej jätte mkt !!!


Jag

ÄR SÅ LYCKLIG ....HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE POJKVÄN
TYCKER OM DIG ÄLSKLING !!



Det doftar härlig kärlek !

Helgen !

Underbart,härligt,mysigt,otroligt .. som ni märker har min helg inte varit tråkig =) hihihi. Åkte upp till Lillviken i Fredagskväll.. blev god mat och trevligt umgänge. Fredagen blv ingen lång då man var trött efter den långa färden =)
Lördagen, fixade vi bensin till skoterna som skulle ta oss fram igenom snö och is ! Skönt väder och vi begav oss lång lång lång iväg igenom sjöar och skog =) Riktigt kul var det att åka och köra skoter, som ett barn på Julafton kan man säga att jag var ! Nyfiken o ville göra allt på en gång =)
Vi åt kolbullar och drack kaffe. Myste gott i solen och bara hade det sååå otroligt skönt =) På lördgas kvällen blev det cider och 1½ timme i bastun med älskling.
På Söndags morgon vaknade vi sent, men det stoppade inte oss för att göra en tur med skotern innan hem gången =) Solen var varm och inga moln,vem vill sitta i en bil då 2 timmar ? Inte vi .. I med frukosten,snabb packa och bruuuuum bruuuum iväg =) Körde skoter både fredags och lördag och fiiii fan va kul det är =) vilken energi kick man får. Man vill ju bara mer =) hihihihi..
Pimpla för andra gången,men första gången jag fick fisk sååå det var ju kul,fast Per fick ta lås den för jag rör inte en slemig fisk hihihi..
Underbart väder och umgänge =) Lillviken är en plats jag kan åka till igen, var skönt att komma från stan och bara få vara ute i en by =) och kär det blir jag bara mer och mer och mer =) och underbart är det ! Tycker om dej älskling på alla sätt =)


     


     
Klicka på bilden för att se det i stor bild =) Resten av bilderna finns på facebook !

Xoxo pussen på Per

Tröttis

Just nu e jag avis som tusan på min älskling, han somnar så snabbt..det är knappt du hinner säga godnatt från han redan är i sömnens värld =) Fuskis.. Själv är jag trött men på något viss,kan jag inte sova ! Gäspar och ögonen stängs men vänder bara på mig och inget händer ! Baby ?? Kan vi bytta =) .
Idag blev det ingen hem lagad mat, utan det blev Macadonkan =) gillar vi .. Skrev i det förra inlägget att baby skulle köpa riktiga vantar och det gjorde han.. Dyra var dom,tyckte jag men inte han.. Men sköna är dom,blir kanon när man åker skoter =) som jag kom på underdagen att det e första gången jag gör det sen jag flyttade hit =) Kul ska det bli, basta dricka cider,äta god mat och ha trevligt umgänge. På söndagen när vi ska åka hem till stan,blir det kaffe paus hos min pappa.. Pappa är glad att han --på tiden får träffa den mystiska mannen =) Per får träffa svärfar och min svärmor får träffa min pappa hahahaha.. Kanske inte var planerat att det skulle bli halva familj på familj men Anna-Maria är rolig,snäll och är ju babys mamma ! Och jag diggar henne =) hihihi

Nu ska man prova igen,alltså sova . Så jag tror inte det finns någon dator där,så uppdatering kanske på söndag kväll. Förhoppning med bilder.. Hitta inte min kamera så ja får låna Pers mobil hihi foto foto foto ...

Xoxo pussen på per


Onsdag/Torsdag

Måste bara skriva att igår hade jag det sååå otroligt trevligt hemma hos pers mamma ! Hade ingen ont i magen innan o undrtiden =) Hihihi .. Satt och pratade och skratta ! Helt underbar god mat,folköl och roliga samtal .. Efter maten gick vi hem till Per, tänkte hälsa på han vän/arbetskamrat men han svarade inte ! Så vi följde med en annan vän till Per som skulle fixa o titta lite på saker nere på klubben =) Trevligt att se lite folk . När vi kom hem var det bara så skönt att få sitta ner och slappa med älskling hihihi.. Han som brukar bli trött runt 9 på kvällen,var vaken till halv 12 =) till min o hans stora förvåning =) ..Lite luft gjorde susen på baby...

Skulle kliva upp kl 4,somnade någ inte från halv 3 på natten.. har så jäkla svårt att somna så det blir någ att köpa sömnpiller.. för detta funkar inte längre !
Jobbade i frukosten imorse, var där halv 5 , innan tuppen typ e vaken.. Kom av mej vad jag skulle göra, inte konstigt när man bara varit där 2 gånger.. Satte igång alarmet för jag trodde knappen i kyllen var lampan =) men det var det inte, efter lång letan hittade vi alarm av knappen =) puuuuhhhh
Hade det inte varit för min älskade chef (husfru) som kom o hjälpte mej hade det gott åt fanders =) hahaha men kul hade vi, som två yra höns gick vi fram o tillbaks, har vi det, finns det, var ska detta vara ????? Till slut tyckte vi att det så bra utoch hade vi glömt något sååå var det ju ingen fara =) .. Mitt stora problem är ju fortfarande denna magen , ont som fan =( .. men jag gjorde mitt bästa och samma med Marie (husfrun) Så jätte mycket Tack till dig =) Tycker om deeeeeej !!
länge sedan man träffa henne och insåg att man verkligen har saknat henne ...mycket !! Så man får hoppas man får en 75% där senare .. Och veta att det är inget mer springande hit och dit =)
Snart blir det sova vidare en stund,ska bara vänt tills baby ringer =) Jag var jätte duktig o stekte bacon och prinskorvar på jobbet, men när jag skulle hälla ut oljan från spisen missa jag spannen och det hamnade på skorna som inte var arbetsskor :S !!!! Hade glömt o byttat skor , så mina finna svart mocka stövlar är väl si och så =) hihihihihi Klantiga jag =)

Idag blirt det packa varma kläder och varma skor till Lillviken, per skulle köpa riktigta vantar till mej, för gör jag det blir det finger vantar (tunna) hahahaha.. Längtar sjukt mkt till älskling slutar så jag får träffa honom igen =)

Xoxo pussen på per


Drömmar

Japp,drömmar är allt konstiga =) iallfall mina .. Imin dröm , fanns det 4 tjejer och 5 killar som var och campade !
Dom gjorde skoggångar och lekte lekar, grillade och badade vid sjön =) Mysigt helt enkelt.. Från att jag vände på mej i sängen och drömde vidare.. helt plötsligt var 4tjejerna och 5killarna i ett stort jävla hus,men upphängda döda människor :( ingen trevlig dröm, men den gick vidare !! Dom festade som tusan, drog kalsontricket på killarna och killarna spolade brudarna i toastolen ... jaaaaa skumt och vidrit men så var min dröm .. Dom dansade någon seger dans och sen hängde dom upp Göran Persson .. Det är här det börjar bli skumt.. VEM FAN vill drömma eller ha GÖRAN Persson i sin dröm ????? Iallafall,död var han och upphängd blev han.. dom dansade seger dansen och sjöng någon persson låt !! Vidare i min dröm satte dom sej till bords för att äta .. och då var dom på en strand och åt !! VAAA hallo. från camping till Hus,till Göran persson till Strand ??? mina drömmar håller på att knasa ..
Där satt dom och åt , när Agnes (kändisen) börjar sjunga från ett moln .. jaa och alla såg så nöjda ut !!! Jag själv gillade låten hon sjöng, kanske blir hennes nya hit någon gång att hon sitter på ett moln =) Coolt hehehe,.. Sen blev hon tyvärr upphängd i huset fast dom sammtidigt var på stranden och åt .. Förstår bara inte hur det gick till ??
Tyvärr slutade min dröm där, för i drömmen började det ringa,och när alla dessa människorna tittad på mig .. vaknade jag jävligt fort upp .. Usssssh

Varför har man mardrömmar ? Eller vad detta nu var ! Olika drömmar men samma personer ???



Xoxo Pussen på Per


Dagen

Förutom värken i magen så har den varit bra !! Var en snabb runda på det nya jobbet *som jag fick* och sa hej .. Hoppas bara dom inte såg att jag var likblek hehehe.. börjar där måndagmorgon kl 9 .. såå bye bye sovmorgonen och mys med pers kuddar =) och Hello till Lunchkrogen hehehehe ! Kommer dock sakna pers kuddar o säng, men lite extra pengar är aldrig fel =) ...

Åkte hem o titta posten.. Inget.börjar bli jävligt trött på min kusin som säger han skickat byxorna !! Tror han kör en stor lögn för mej o trött börjar jag bli !!!
Men någ om honom.. Sitter och väntar på att älsklingen ska ringa så man kan börja med maten =) Idag blir det mindre avanserat ..hihihi Köttbullar,mos,brunsås =) gooott med lingon , till efterrätt blir det blåbärs paj och vanlijkräm =) Jaa onytigt men sååå jäkla gott !! Bara det stannar i magen .. Hoppas !!
Längtar sjukt mkt till helgen.. Basta och mysa med Per åhhhh myyyyysss !! =) LER

Imorgon blir det middag hos Anna-Maria (pers mamma) ska bli kul att träffa henne igen =) hihihi och hennes mat är ju såå god .. Mummmsi !

Xoxo pussen på Per

 GOOOOTT =) Så det så !! hihihi

Gillar

Gillar när morgonen blir,som lite extra =) När man minst annar något hihihi ...
jävla skön morgon iallafall...
Hur jag ska göra med jobbet ikväll ,vet jag inte !! Fortfaranade sjukt ont i magen =(

Xoxo pussen på per

Kvällen

Kvällen är snart inne i natten.. buuhuu hihihihi .. Ser verkligen fram för imorgon =) dag jobb,mer pengar på kortet ! Och pluset blir ju mer pengar till semestern . Guuud vad jag vill ha sommar nu =) Helst nu på en gång,varmt och sol,grilla och dricka kall Öl och bara vara !! Sjukt nice ...

hahaha hade otroligt kul i badet med älsklingen idag,hans grannar börjar väl undra vad vi håller på med =) LOL
Efter en god middag,mys och pussar..och efterrätt blev det varmt bad tillsammans med kall god Cider =)
Vi förde en massa väsen och jag skrattade så jag fick ont i magen hahaha,nej inget snusk !! som ni tänker *ler* Vi spelade musik med ciderflaskan, när man blåser in luft så kommer det ljud =) Vi fasna på det Totalt hahaha .. baby han hitta en hög ton.. ljud alltså och tyckte det var kul... (kanske jag tyckte det var mest kul) själva grejen var iallafall rolig ..
Synd att ni missa det *NOT* min kille,hans badkar och våra cider hihihihihi... Sen blev det 2½ men och snickerstårta för Per =) hade på känn att han var sugen på det , det var han hahaha !
Han pratade om sin vikt och tyckte han gått upp , tycker inte jag, men sa att är det så han kände var det mitt fel =) hihihi så mkt kakor,gottis,och mer som jag får han att äta hihihi,

Nej nuu blir det lägga sej brevid hjärtat mitt,krama om och somna =)

 Jag o Min Per


XoXo pussen på Per ...Tycker om dej Älskling ...


Människorna




Mår bra

Förutom ont i magen så mår jag annars såå sjukt bra =) Igår viskade baby i mitt öra att han är kär =) vilket gjorde mina läppar på munnen stora .. wieee =) allt funkar jätte bra mellan oss, myser.pratar och umgås.. Man kan inte begära mer än så tycker jag =) Lyckliga mej ..
Idag blir det chiken,ris och bea ... och beccas otroliga goda sallad =) .. Får ju säga att jag är verkligen ingen som laggar mat ... för jag har alltid misslyckats. Men sen jag träffade min utbildade kock som jobbar som golvläggare har insprationen vuxit =) han kanske gav mej den.. hahaha för nu görs det mat tid o tid =) och sååå jävla gott blir det oxå =)
Nöjd blir baby och nöjd blir jag av att han blir nöjd =)
Måste skriva och tacka Rebecca G my homie girl som jobbade innan på scandic =) Hon har troligen fixat ett jobb till mig =) Som är på dagtid och dt är ju kanon =) Lite mer pengar i väskan skadar aldrig, skönt om jag får det ..blir mer pengar till resan =)

Längtar sjukt mkt nu tills gubben ska komma hem =) Blir mys och mys ! Blir inget jobb ikväll tack vare min mage. men hoppas på bättre imorgon =)
Nu ska jag jaga min chiken ...

XoXo pussen på Per

 

Städ dagen o ont i magen

Söndag är ju som mys och städ i en o samma dag,alltså lite extra av allt !!  Mitt problem är bara att jag har haft sååå ont i magen sen i lördags .. mindre roligt om man säger så..
Kan inte stå upp för länge och inte ligga ordentligt !! va fan e det som händer i kroppen ?? Plz tell me ...

Igår var jag iallafall tvungen o hämta bilen, som då befann sig 45min lång resa för min mage ..
Skönt var det att få komma hem efter långa färden ..
Satt och myste otroligt mycket med älsklingen och pratade om nästa helg.. blir Lillviken,med bastu,trevligt umgänge och kanske en skoter tur !! Viktigast att jag får umgås med baby =) Allt det andra är extra gott hihihihi !!
Ska försöka att dammsuga o torka golvet =) såå det ser nice nice ut hos hjärtat mitt =)

Sen får vi se vad som händer =)
Xoxo pussen på per


Lördag

Bakis,mår inget vidare... 9cider kvar =) ska man dricka upp dom el spara dom till bättre tillf ?? Det åter står att se !!
Jag har typ sovit bort hela dagen,men känner att jag kan ju sova bort resten oxå, om det inte hade varit fr att jag måste åka o hämta bilen i Svene !! Hahahaha.. Trevligt var det igår =)

Hur denna lördagen kommer sluta har jag ingen aning om ! Blir vänta på attper ska komma hem från namngivingen oh se om vi ska åka driekt el senare till S-vik . Han får avgöra .. Bara bilen är hel och mår bra.. Viktigt =) hehehehe
Det var kul att få träffa Jojo ! Mycket man fick prata och skoj om hahaha .. Gummsan =)
Får vi göra om, fast då får hon komma till mej =) så vi kan ha tjejkväll (utan pojkar) !
Dom hade snö på sin balkong där gjorde jag en ciderkyllare =) blev nöjd som fan hahahaha..

Nu blir det in i duschen och se till att lukta gott ! Sen får vi s hur denna kvällen slutar =)

Xoxo pussen på per

      snyggot becca ser ju absolut Tönti ut *passar mej * leeeer





Svenstavik !

Japp där/här hamnade jag idag =) hahaha cider med Jojo (Johanna), var ju tag sedan man såg henne =)
Får ju iallafall säga att svenstavik är en klass för sej själv =) Folk tittar otrolig mkt på en,som typ vem är hon ?? bor hon här ?? Hahahahahaha rätt så kul =)
Märks att det inte händer så mkt i denna byn =) Var o åt kebab med Jojo och hennes kille. Fick min kebab och frågade efter ketchup.. Drog flaskan över kebaben och pommesen =) men en stor förvåning säger killen som jobbade där ...
- Jaså, har du över allt, trodde du skulle lägga en klick på tallrikens sida och doppa pommesen med .. Jag tittar på honom som han våre helt stör,,, hmm ha har någ aldrig gjort något anerlunda i sitt liv hahahaha *ASG*
 
Inte någ med det, var in om spritbanken o handla cider till mej, Jojo ville hem och fråga vad gubben ville ha (fast hon visste det) så vi gick tllbax, hon tog en back cider hon med.. Hahahahaha kassörskan tittar skumt på oss,och frågar om vi ska langa ??? VA SAAAAA HON ??? hahahahaha inte mkt som händer här haha , vi svarade nej så klart inte, vi ska dricka detta.. jaså svarade hon, men du får väl inte ner allt det där som köpte innan???... LILLA DAMEN, tänkte jag, sen sa jag jooooo det e gott =) hon trodde inte på oss,men tur fick vi handla klart =)
Nu sitter vi hemma hos Jojo och ska snat öppna n cider eller 28 =) hehehehe .. NU har jag ej tid med bloggisen , ska klappa kissen =) LOL

XOXO pussen på per

Fredag

Det är helg och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på :S .. Är ju van att jobba helger nu !!

Händer Händer ?? Måste planera...ppppllllaaannneeera

Se hela bilden XoXo pussen på per

Låten som går överallt med mig



Låten går varm kan man säga =) gillar texten !!
Spelas i bilen,hemma och hos Per och på mobilen när det ringer =)
Jävla bra låt, med en grym tjej som sjunger !! Köp skivan .....

Lyssna och tyck till ....om inte,, så lyssna bara =)

Piggis

Precis när jag vaknade var jag yr och sömnig.. men det tog int lång tid från man var uppe och dansade gomorgon dans för Per.. Hihihihi båda fick ett gott skratt och kul att få umgås lite med honom på morgonen innan han åker till jobbet !
Igår åt jag middag hos pers mor och det var jätte trevligt,och min onda mage försvann på några minuter =) . Det var kul att se hur roligt dom 2 hade med varandra .. Märks att per är mammas pojke =) bortskämd hehehe men på ett bra sätt ..
Vi pratade och pratade,och åt riktigt god pasta,med kyckling blandad med torkade tomater och massa annat gott =) Anna-Maria är en bra kock =) köpte ju 2 röttvin och min förvåning var det riktigt gott, tyckte alla 3 .. Så andra flaskan får hon dricka med gubben sin =)
Per hade köpt princesstårta och full i magen som man var tryckte man ner det oxå =) hahaha..
En trevlig kväll hos familjen =) ordet svärmor kom ju fram 2 gånger, av Per och Björn hahah. Är det så, så är det ju en härlig svärmor om jag får säga det =)

Ikväll jobbar man, och själv.. Så man kan ju hoppas att man får gå hem en vanlig tid och att det inte kommer bli överdrivt sent... men när jag tänker på det sååå är jag ju ledig i helgen =) super nice ... hihihihi får se vad som händer !
Nu blir det dricka klart kaffet,för sova blir det någ inte =) .. föööör piggis för det !

XOXO pussen på per



Handlat,shoppat !!

Japp nu har man varit i stan och shoppat lite =) Blev ett par Jeans (som vanigt behövs läggas upp) hahaha. En liknade tajt-tröja och en Grålångarmad .. Vart jätte nöjd med dom så jag var ju tvungen att handla lite till,då blev det Hm så trogen som man är  =) .

Gör reklam för Butiken Anna som ligger i stan bredvid Apoteket,nedanför Plaza om man beskriver det så!
Dom har försäljning av Jeans. 2st fö 500kr .. Värt att åka och titta =) Men nu måstejag hoppa in o göramig i ordning för snart e det middags time med lite vin och 2 härliga människor =)

XOXO pussen på Per

Lite biler då det som är köpt =)

 Från Annas 299     Från Annas 99kr
Men för 2st Jeans 500kr

 Från Annas  249kr   Från HM plus 2 svarta tights 415kr


T.I Feat Justin



Skön låt =)
Idag händer det mkt härliga saker,jag ska sova n stund till. Iallafall till 11 =) sen blir det ner till stan för en härlig shopping tur =) Tack älskling (K) .. väl nere i stan ska jag pussa på baby för han jobbar där nere nu =) hihihihi
Sen hoppas jag att jag har turen att inget har gått sönder på bil steron,för då blir jag ledsen och måste köpa en ny !

Underdagen ska jag hinna hem, duscha och fixa till mig innan Jag o älsklingen ska hem till hans mor på middag =)
köpte två italienska rött vin igår som går till maten vi ska få =)
Nu får vi bara hoppas att vinet går att dricka =) hahaha annars blir det pinsamt för söta mej ..
Ja det var det jag kunde komma på att skriva så här 07.06 på morgonn, inte ila alls hahahahaha !
Tycks om låten då ? Jag gillar den ...
Godnatt för en stund till ..

Pussen på Per

Mina Gumsisar

Älskar och saknar er !!





Love Love JUST real LOve


Skönt

Jag älskar verkligen när solen kommer fram,när man känner doften av vår i några sekunder.. snart snart sommar =)
Tycker om snön,på vintern...typ bara i december månad sen får det vara bra !! Men insr att jag har flyttat till en stad som heter vinterstaden.. så någon sol,grön gräs och 16grader ute nu kan man ju glömma ...
När jag tänker på det kan jag sakna helsingborg riktigt  mycket.. Och sommaren där nere är bara underbart .. hihihi japp Helsingborg har stranden *havet* åhhhh bada,sola och grilla på kvällen ..

Men det finns finna sjöar här uppe,så jag får ju inte trycka ner min stad som jag nu bor i.. Annars kommer det säkert vara snö här året runt .. och det vill inte becca =)
Varför blir man så mycket piggare när solen kommer fram?? Är det för man ser verkligen fram till sommaren? För mig är det verkligen underbart och jag hälsar solen välkomen =)


Vaknad av att älskling ringde och hade glömt nycklarna hemma igen.. hahaha så kan det bli när man stressar på morgonen =) men glad är jag för jag fick träffa han en lien stund extra och pussa på honom !
Ska snart hem o tvätta,till systemet köpa vin inför middagen imorgon hos Pers Mamma .. Happy =) Får ju oxå skriva att det funkar sååå grymt jävla bra mellan mig och baby =) härliga fjärilar som finns i magen min .. Han gör mig sååå extremt lycklig ..
Nu blir dt dricka upp kaffet och sen iväg .. jaaa jag har fått min söta bil tillbax =) nu ska jag bara fixa cdspelaren för den har fått fnatt... men den är glad att vara hos mamma igen =)

Pussen på Per


Älskling

Tycker om dig älskling

Mys och bada

Jag kanske är elak, men då fall bara på ett snällt sätt, min baby är ingen som äter godis och gott varje dag hahaha. Men Becca kan inte sluta köpa gott och då äter per hihihi. Han har en förmågan att inte kunna ta en eller två godis,utan fasnar oftast med godis påsen i handen =) .. jag har köpt bakelse,kakor,chips,godis,dip under 2-3dagar och hahaha gömmer jag inte det så är han där och nalar =) .. Stackare , men gott är det =)
Han har mkt plats i magen .. Men nu tar jag och hjälper honom med en paus...vi ska bada och mysa och leka delfiner..
Hör han hoppat i sååå jag måste gå !!
Pussen på per =)
Jag och Per i Badet !! =)  

Hemma hos baby

Lördag Lördag är ju slut,men inte från jag har somnat kudden =) . Per o jag vaknade vid 11 tiden, vi har gjort rätt så mkt och ingenting som det kanske heter..Storstädat hemma hos honom,fixat hallen,Toan köket med mera .. han har fått ner saker i källaren *på tiden * hihihihi , Myst och haft oss, sen hann vi inte mkt mera för becca åkte till jobb =( ..
Vilken kväll, trodde aldrig den skulle ta slut.. men se på, det gjorde den =) Ny duschad och snart kryps ner i pers otroliga sköna säng =) . Han är o party party på sin väg =) ... ser väl han när kommer hem .. =)
Idag skulle jag handlat kläder.. Jepp jag hade ingen talan när det gällde det . Per skulle betala oh jag skulle handla.. Men ingen av oss hade någon lust att åka till stan och jag hittad inget som jag ville ha på nätet .. För jeans vill jag inte köpa på internet.. Så det blir väl stan i veckan må jag tro.  och varför han vill betala var av enkla anledningen att han tycker om mej =) och att han inte kommer lyssna på om jag säger nej, ... För det har jag gjort ett antal gånger hahaha.. Han är söt min älskling och det vet han =)
Nej nu blir det sängen , kanske en cigis innan bedtime ..

Hoppas alla har haft en trevlig Lördag, själv slutar min nu kl 01.51 biiiiiiiiip !

Pussen på Per... Tycker om dej mest ....


RSS 2.0