Vill som friska upp bloggen !

Jag tror det går bättre för mig om jag kanske får friska upp bloggen lite ..typ med färg och nya bilder :) Så jag ska snart fråga en annan bloggare om hon vill hjälpa mig igen :)
Men förutom det så är livet bra härligt ... jag jobbar och verkligen stor trivs där :) tycker det är skönt att alla är på en o samma sida .. glada och bara vill se resultat av det vi gör !
Mycket oxå att man har en bra chef som finns där för en :) som lyssnar och skrattar,gråter och bara är helt jäkla GO :) Tack Marie för att du är den bästa chefen och så otrolig :)

Lördag idag och jag ska snart Jobba :) Gubben min har åkt på skoter tura med grabbarna och jag är mycket AVIS ... inte för att han är med grabbarna utan att han kör skoter och inte jag :)
Men om vi får som vi vill så kanske det blir skoter i Lillviken nästa helg ...om det är plus grader så att säga :)

Pappsen var hos mig igår och fixade min dator och jag får ju säga att den går super mycket snabbare nu :)
Tack pappsen <3

SAKNAR min Tessan som var här uppe förra helgen :) min gose gumma.. hade otroligt roligt med henne :)
men nu ska jag klä på mig och fara snart :) vi börjar jobbar dagen med lunch ..VIllket vi gillar *fniss*

Kram kram

Tessan

Min barndoms vän från hon var 2 och en idag är vi lika knäppa tillsammans fast det var års sedan vi verkligen umgick :) Har haft en kanon helg. Ett stort Tack till Tessan som ville komma upp i kylan :) Och ett stort tack till min älskling som orkat med oss :) hihihi ..

Nu har hon tyvärr åkt hem :( men hoppas vi snart kan ses igen :)
Bilder från besöket kommer här :)














Ojoj

Ojojoj vilken härlig helg jag har haft :) skoter tur på lördagen med vänner och världens bästa pojkvän :) Solsken och finna skoter spår !! Mys kväll på lördag ..hahaha fast vi somnade tidigt båda två ;) tror det var 21.30 hahahaha japp men en hel dag ute ..är det klart man blir trötter !!

På söndag jobbade jag till 16 tiden .. sen blev det valentins day med mitt hjärta :=)Middag och mys och massa chips med dip och bara vi 2 <3 Love love love :)
Måndag idag och jag räknar ner dagarna tills Tessan kommer upp ... hihihi kommer bli så kul :) blir skoter tur på lördagen om vädret vill som vi vill sen blir det party på kvällen så Tessan får uppleva östersunds natten här :)
Har stor städat hemma, hahaha så det e extra finnt :) mouhahahaha :)

Snart ska jag hämta min älskling och sen blir det vårrullar till middag :) MUms mums
Löve you Per .... Du och Jag ..

Kramen på er :)

 Jag o Min Stjärna :)

Blogg liv blogg liv :)

Hahahaha jaaa det här med att blogg varje dag är ju inte min grej :) så jag får ju hålla med min kära kusin kikki och säga äh jag skriver när jag pallar :) mouhahaha !!

Jag jobbar och står i :) Lever mitt liv helt underbart och är galet kär i min älskade sambo <3 Trivs som fisken här uppe och inga planer på att flytta någotnstans någonstans :) hihihi...
På Torsdag då e det exakt 1 VECKA KVAR tills min gose gumms Tessan kommer upp hit :) shoohooo .. Hoppas kylan håller sig på -5 någonstans där så man kan hitta på något om dagarna :)
Ska bli loligt att hon kommer iallafall !!

Nu sitter jag o väntar på att kl ska bli 16 så jag kan hämta min Per , vi ska åka o kolla på hjälm till mig :) vill ha som min älskling har .. tycker det ser coolt ut :) Hihihihi .. Men min älskling ser alltis snygg ut ;) Läckert :)
Mums på honom !!

Nej nu blir det inget mer, men ni vet att jag lever hahahahahaha :)


Vill vill vill vill

HA SOMMAR :)

Bild


RSS 2.0