Ny vecka

helgen för mig har varit helt kanon . då jag har fått umgås med mina kusiner :) Kikki är den kusinen jag inte har träffat på år och dagar så att få umgås med henne var riktigt kulit !
På lördagkväll var jag hemma hos Kikki och umgick med Henne,hennes man ,Lizette, Tobbe och hans flickvän malin. Mycket skratt och ont i magen :) Hel lyckad kväll tycker ju jag :)

Sönadegn var både jag o älsklingen lite bakis och det slutade med att vi sov bort hela dagen :) hahaha vi missade tvättstugan, diskning och städning :( .. så gissa om jag har att göra idag !
Händer i veckan har jag ingen stor koll på , ska på sjukan på onsdag och få sjukgymnastik för handen ( tror jag iallafall ) Sen längtar jag sjukt mycket till mitt jobb.. jag ser verkligen inget roligt med att bara gå hemma och inte göra något på det visset som man kan sätta sig sen och känna att idag har jag varit duktig :) så därför lääääääääääääääängtar jag tillbax till jobbet :)
Snart är det Jule tid och nyår tid :) Och jag o hjärtat mitt firar 1år tillsammans . vilket är helt underbart <3
Älskar min Per så sjukt mycket och han får mig verkligen att må bra :)

Nu blir det dricka upp kaffet och se om man ska sova en stund till eller komma igång här hemma :)

Kram

Lördags mys ;)

Lördag idag och jag sov till halv tio i morse :) Kändes skönt ! Har städat undan lite, baby har tvättat bilen och guuuuuud man har ju glömt bort hur snygg den var :) hihiihi ..
Åkte iväg och handlade och nu håller Per på att fixa maten till magen :) Gottis .. Blir en sväng till Valla till kusinerna och ta en öl och bara umgås :) Mycket trevligt tycker jag :)

Kan bli bilder imorgon om kameran vill som jag vill :)


Kusiner :)

Men guuuud vad man har saknat dessa kusiner :) Träffade 4 av de 7 som jag har på mammas sida idag och skit vad det väcker barndoms minnen :) Roliga sådana som man bara kan skartta till i timmar ! Klart saknade jag kusin Tommy <3 han bor i skåne men det kommer en dag jag får umgås och krama om han oxå =) ..
Vart med jessica,Tobbe,Kikki,Lizette och Tobbes tjej Malin :) Kul att man kan få se och kanske börja umgås med släkten igen :) Trevliga timmar iallafall ! Åkte till spritbanken och köpte 2 vinare ;) Sen blev det sova 1½ timme med hjärtat mitt sen vart vi pigg som tusan och beslöt att dra o hyra en film plus beställa kebab :) Men fyy fan va nyttiga vi är *NOT* hihihihi .. Äh gilla mig för den jag är och det görs :)

Nu sitter vi hos The B och bara softar lugnt :) små trött kanske lite men denna fredagen har bara varit helt kanon =) .. Imorgon blir det en sväng till Kikki och ta en öl och bara umgås och skratta tills tårarna rinner och pajar mascaran helt ;) Hoppas jag får igång min kamera . kanske kan bli bilder på köpet :)

Men nu ska jag vara trevlig och umgås med dessa gubbar :) LOL

Kramen
Mitt liv är ju bara helt underbart :)

Kuli

Åkte till min kusin jessica idag och hade det mycket trevligt :) .. Pratade om allt och allt... hihi var faktiskt nervös att det skulle bli stelt .. för det var år sedan vi umgicks och då var vi båda små typ :) Men skönt att den klumpen försvann och att allt bara rulla på :) Blir kaffe hos Jessica igen imorgon .. Kan bli kul att få upp kontakten med henne och kanske börja umgås mer med henne.. Vi var ju alltid tajt när vi var mindre :)
Hihi jaja nog om det :) Åkte förbi jobb för att fika med chefen lite och prata strunt :) HAHAHAHAHA höll ju på att dö när Anna Å i receptionen berättade att i morse när vaktis och patrik skulle gå ut och röka och kom utanför soprummet så kände dom bajs lukt :S... Mycket väl stämnde det !!! Men inte att dom skulle se en 40åring gubbe.. sitta ner och bajsa mitt på gatan !!!! BAJSA MITT INNE I SOPRUMMET :s jooo men tjenna :S hur mycket vet har man i huvudet om man bajsar ute där alla andra går förbi??? hans svar att han glömnde sitt kort till rummet inne i rummet. jaha sa dom, men det finns ju en toalett i receptionen !! Jaha hade han typ svarat .. var ligger den ??? Men hallo... du har ju bott här inatt.. snacka om en pinsam människa som man inte hade velat ha en vänskap med !! Usch usch usch !!
Fick mina semesterdagar som jag hade ansökt om , beviljat idag :) sjukt nice att veta det .. ¨så nu kan hjärtat ta och söka :)
Sitter hemma nu har vilat lite med Per och bara myst ner i sängen .. men nu blir det snart mat och jag börjar bli huuuungrig :)

Nu ska jag gå och se om han vill ha hjälp :)

Kramen



Vinterbild :) tagen i början av året 2009 :)

God morgon

En tidig morgon kliver jag upp :) lika bra ! Vill ju inte sova bort dagarna .. blir ju trist till sist och sen har jag problem att somna på kvällarna !!
Idag har jag ringt till handtimet och hoppas att dom ringer upp snart .. så jag vet hur det blir ??
Ska man vara sjukskriven utan att få hjälp med handen .. hmm tycker inte det !
Ska hoppa in i duschen nu och fixa till mig , sen ska jag ringa kusin Jesscia och se om hon e vaken och åka o dricka upp allt hennes kaffe ;) hihihi !
Åker till jobbet vid halv 2 och träffar arbets kamrater och min chef :) jag saknar mitt jobb !!

Annars har jag inget mer planerat .. får väl se vad som händer ! Igår kväll bakade vi kanelbullar ,eller per gjorde det mesta ..jag stog o titta på .. Och MUMS vad goda dom blev :) hahaha jag åt 2 och per åt 6 :) han e ju för söt <3

Ha en bra dag :)

Lussebullar och pepparkakshus :)

Äh man e inte så dum som man ser ut ;) hahaha !!
Idag har jag haft besök av min kära far och farbror micke picke ;) Dom två tillsammans är ju bara så roligt .. skrattar lika mycket varje gång dom två umgås :) Fast dom har bråkat osv ( förr i tiden ).. så är deras bröder kärlek för stark för att dras ifrån varandra .. tycker jag !! Favoriter helt klart :)

Till lussebullar o pepparkakshus ..
Lovat bild ju på pepparkakshuset och nu så kommer det :) Lite goda bilder på lussebullarna , dom bjuder jag på :) Lyckades helt perfekt utan att bränna dom och utan att bränna ner hemmet *fniss* 
Så nu sitter jag bara och softar i soffan och väntar på mitt hjärta ska komma hem ! Ikväll blir det Prinskorv,potatis, spenatstuvning mm.. Sen blir det lussebullar och Julmust till efterrätt :) Gott eller ??
Sen ska vi fixa kanelbullar.. Ville så gärna baka med min älskling :) SÅ man får känna att vi gör något tillsammans på vardagarna mer en mysa en massa i soffan :)
Nu kommer bilderna och jag ska fixa till i köket så det inte ser ut som det varit snöstorm efter mjölet :)

Kram Kram

 

 

 

Är man kär så e det ju självklart att man gör namnet :) beror ju helt då på vad man bakar så klart :)

men ser det inte gott ut ??  Ha en bra kväll <3

Morgon !

Idag har jag värk i hand och armen :( Verkligen inget rolig då vänster handen är på upp lärning och har redan blåmärken på fingrarna .. tror för mycket jobb för den lilla hehehe !
Men tar mig en kopp kaffe och försöker ta mig igenom smärtan :) Pappsen kommer förbi en sväng idag med farbror Micke ! Ska bli trevlig , sen blir det maskin bakeri ;) var och lånade den hos svärmor så länge hon e utomlands och gottar sig :)
Annars händer det inte så mycket mer idag .. otroligt trist väder ute så det blir ingen promenad i Texas inte !!
Ikväll är det Arga Snickaren som gäller och efter det Efterlyst :) 2 favorit program hos mig ..

Per blev väldigt nöjd med pepparkakshuset och tyckte det såg snyggt ut för att vara första gången jag gjort det :) Alltså helt klart Godkänd :) *ler* Inte dåligt det för en skåning som inte har några som helst bakintressen sen innan :) Men man måste kanske börja lära sig lite .. ifall det kommer en Minime Näsström en dag :D hihihihihi

Nej nu blir det påfyllning av kaffe och en tur cig :)

Kram på er

Doftar pepparkakor

Japp det gör det :) Becca har köpt massaor av pepparkakor .. 2 st glögg till min älskling och så har jag typ bara lite lite lite små pyntat :) Inget mycket bara så där lite .. förstår inte varför jag har fått denna flipen för jag e inte den tjejen som brukar göra sånt :) Hahaha men kanske börjar bli ändring på det .. wieee !!
Nu inväntar jag att min älskling ska komma hem och bara mysa ner sig i soffan och senare kanske börja med maten :) Idag blir det lax ,potatis och sallad .. Mummmmms det kommer bli så gottis !

Bild på pepparkakshuset skua jag lägga in sen när jag får en riktig bra bil och när allt är klart :)
Nu kaffe och pepparkakor för mig :) och medecinen !
Börjar undra när dom på sjukan ska ringa så jag kan få en tid där och stödet till min arm :S ska det verkligen ta så lång tid.. typ en vecka imorgon ju !! jaja får väl ringa läkaren och fråga vad som händer ...

Kram på er


Börjar ta sig :)

Länge vill jag har gjort om min blogg nu för det gör ju typ alla andra så varför inte jag .. Mitt problem har ju varit att jag inte har fattat någonting där det står hur man gör :) Men nu så börjar det ta sig .. Lite är det fixat.. men när det gäller och lägga in nya bilder har jag ingen aning om fortfarande.. ( förstår inte texten där dom skrive) tycker det blir för mkt att läsa på en gång :) Men sån e jag och det får väl ta den tid det tar !
Nu ska jag hoppa in i duschen .. kan ju inte sitta på denna burken hela dagen :(
nopp då blir det inget gjort :)

Kram kram

Godmorgon

eller kanske är det god eftermiddag .. vilket som !! jag har iallafall börjat dagen med att äta riktig frukost :)
* Gröt
* En Banan
* Så klart kaffe
* Medecinen of cours ;)

Nu så ska ja försöka planera in denna dagen så gott det går.. Inget vidare väder ute med det får ju inte stoppa denna beccisen :) Ska inhandla klart till pepparkakshuset .. Igår kom jag på att min underbara sambo nafsade på huset lite gran hehehehehehe.. får får ju hoppas det står där ett tag till innan halva huset är borta :) Sötisen !
Efter min inhandling blir det inredning på pepparkakshuset fast på utsidan så klart ...

Sen blir det middags time när hjärtat kommit hem osh sen en sväng till svärmor och sno recept :)

Gick upp kl 6 imorse och ville verkligen klä på mig o gå till jobb :) Men det gick sig inte .. snyft
Men nu har jag o älskling planerat in lite saker för mig under denna veckan så jag inte blir helt rastlös :) Känns ju skönt .. Och sen kommer pappsen och min farbror förbi en sväng imorgon efter pappsens operation i handen =) Ska bli oligt ;)

Bjuer på en bild så ni har något att titta på :)
Älskar dig Per... uppskattar att få dela mitt liv med dig <3




Sjukskriven :(

Idag kom svaret som jag inte ville ha av min läkare ! Sjukskriven i 2 veckor heltid och sen dom andra 2 veckorna får jag bara jobba halvtid som då betyder 3 tim per dag . Problemet är ju om inte denna värk går över osv så är nästa steg att kanske få göra en operation :S vilket jag verkligen inte vill !!! Vet du hur mkt pengar man förlorar av att gå hemma sjukskriven ?? För mycket enligt mig .. Sen är jag ingen hemma människa som bara kan gå runder och inte göra något .. jag vill till mitt jobb, mina arbets kamrater och min chef .. där jag kan trivas på dagarna och få saker gjorda .. Inte gå hemma helt själv utan min underbara sambo !
Det som är värst är att man kan ju inte hitta på någon aktivitet , för det mesta ska man göra med händerna , mm okej vänster handen kan man väl börja träna upp.. för just nu slänger den bara iväg sakerna jag håller den med.. som om den säger : Va fan tror du att du håller på med ?? hihihi ...

Imorgon ska vi gå till svärmor och hämta recept till massa olika saker.. får väl bli matmästare under min tid i hemmet :) Hon har ju en maskin som fixar och knodar allt =) Vilken tur beccis har !!
Gjort idag då , varit på jobb och lämnade sjuk intyget :( .. sen får jag och små handlade lite.. plockade undan det mesta hemma och sen somnade jag i 4 timmar .. Tror att jag kanske behövde det .. men det bad thing is att jag kommer säkert ha problem att somna på kvällen :(

Sen kom min underbara sambo hem och vi käkade lite och gjorde pepparkakshus :) Vi gjorde bara grunden hihihi för jag behöver mer saker för att det ska se snyggt ut .. Men vi klarade det utan att bränna os och utan att den gick i tusen bitar :) LER ..
Nu blir det bara softa i soffan och fundera hur jag ska få dessa 2 veckor att gå snabbt och hur jag ska kunna bli frisk snabbt så man får komma till jobb igen... Tro mig .. jag e ingen männsika som gillar att bara gå hemma när jag vet att jag kan göra mer nytta på mitt jobb !!

Kram kram

Bild på pepparkakshuset kommer när det är färdigt :)

Så länge blir det en sån här gubbe för att vissa att jag inte gillar att vara sjukskriven


Skoter Kort

Är vad jag har nu :) Efter en hel helg undervisning,körning,lyssnande osv osv så har jag mitt skoter kort nu och kan köra helt lagligt !! sweetis ...
Så nu får ju snön komma och vi packar väskan och brum brum im väg på snö spåren som finns på skoter leden :)
Annars har jag inte gjort så mycket annat i helgen ,, jag har en himla värk i min hand/arm och läkaren ska ringa mig på måndag ! Får se hur det går, men blir nog sjukskriven då jag har svårt att arbeta :( I fredags var det någ värst ..att spänna sig och försöka få jobbet gjort !

Men till det roliga och det är JAG HAR SKOTER KORT :) lol

Kram kram

Glader

Man är ju lycklig på alla sätt :) Bor ihop med världens bästa kille som jag bara älskar mer och mer för varje dag =) Han får mitt lende att bara bli större !
I Lördags skulle vi kolla på film och mysa, men så blev det ju inte :) Nepp, vi skulle vila en stund och sen skulle vi kolla på film.. men vårt vilande från 19-20 blev från 19 till 01:52 hihihihi då vaknade vi till av att grannen bestämnde sig för att della sin höga musik med alla andra grannar som ligger och sover.. men tur att man var tröttis för vi mutrade till och små sura för en stund .. sen somnade vi om :) hihihi.. Men när baby gick upp kl 5 för att åka iväg på älgjakt så var han ju ingen trött och när jag skulle til jobb var jag ingen trött heller :) Så vår sömn blev lång och mycket skön !!

I veckan som kommer blir det jobb jobb jobb =) Sen till helgen blir det skoter utbildning .. hela helgen :) Ska bli kul att få ta det ( om jag nu fixar det ) För att köra skoter e juuu fan kul :) Tack vare baby som jag fick det roliga i mitt vinterhjärta hahahahaha
Men nu ska vi mysa i soffan och sen blir det nanna kudde.. börjar kl 06 imorgon :)

Älskar min familj och min underbara sambo Per <3<3<3<3

Puusen

beslut

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.


När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.
Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv. Det sägs att kärleken är blind,men vänskapen är klarsynt.. Jag säger att vänskapen är något som kommer med kärleken :) och att vänskapen kan bli din kärlek ! Kram från mig  ( Texten är hämtad från ett mail förutom orden *** Jag säger att vänskapen är något som kommer med kärleken :) och vänskap kan bli din kärlek*** det kommer från mig  )


Pappa :)

Grattis på fars dagen min papps :)

Kramen kommer snart .. Puss o kram


Ord

Älskar livet :)

RSS 2.0