Vet Ni !

Att imorgon...mmm... är det fredag :) Alltså en dag innan Lördag ,alltså förstår ni det ? Hihihi På lördag efter arbets tiden , smälls det upp Öl och Pizza och en riktigt trevlig jävla halloween kväll med brudar ( plus en vaktämstare) från Scandic :) Meeen fyyy för vad jag längtar .. shooohooomoohooo !!!
En sak jag fick inse vare sig jag ville eller inte .. Var att beccaline NO LONGER har storlek S i kläder :( vilket betyder då att Storlek S är BORTA ,, shichh kapot !! Och hello till Storlek M :S OMG OMG OMG hihihiihi :) Välkommen lillstor Becca .. Jag köpte i tisdags en rosa linne med januska, hon tog storlek M och sa: Må ju inse att man paserat S tiden.. Jag bara .. Meeeeen neeej ,S passar , så jag tog en S !
Kom hem tänkte inte mer på det , och dagen efter var jag bara tvungen att prova den :) .. Den passade inte... snyft för mig .. så nu blir det M som gäller


Tvätt time

LillSöndag

Måndag är lillsöndag tycker jag, för efter arbetet vill man bara hem och mysa upp i soffan :) Och äta gott och fixa till lite hemma ! Gubben har gått på hög varv med dammsugaren så att hitta damm nu är liten ska jag säga :) Sjunger och har sig gör han oxå, tur att han snart ska ta ett bad så han kommer ner på planeten igen och inte dammsugarvärlden ;) LOL !!
Jobbet gick otroligt bra, men de sista timmarna vaaaaaaaaaaaar dryg :( men men hopp och hej så blev man klar :) Fyy för , för norksa människor som inte kan hålla reda på rummet dom bor i :S ! Men nu e det ju som nytt igen , vilken vi gillar ! Imorgon blir det jobb och ut på promenad.. kanske Maxi oxå :) För Mjölken är slut och det är ett måste för mig att ha mjölk till kaffet :) annars smackar det bläääääääää ..
Längtar sjukt mycket till helgen för då blir det Party med Scandic Brudarna :) Sweet me like that

Annars dååå :) .. Jag hade en trevlig lördag med vännerna . Var hos en vän och åt smörgåstårta som var MUMS MUMS.. Sen var vi hemma hos Pers gubbe och bara tog det soft :)
En vekca kvar B :) Sen kommer du till Texas på heltid :) Hårt arbete det alltså , hihihihihi

Nej nu blir det dusch, inte lukta ush ;)
Älskar dig Per , mer en du någonsin kommer förstå :) Du gör mina dagar TOPPEN <3 Love love


 Japp , my Work :)

:)

NU ÄR DET HELG =)
Sånt gillas, fast man ska jobba imorgon ! Men blir ju ingen lång dag .
Jobbet har gått hur bra som helst, varit och köpt några kalla Jamaica Öl till mig och gubben, så nu blir det boban kanske och lite små mys hemma i soffan <3
Men först en dusch , inte lukta ush !
och så klart en kaffe må man ha i sig innan Ölen bjuds ner i halsen :)
Trevlig helg och använd Kondom ;)



Lever !

Må jag vara usel på att blogga, men jag har verkligen tappat stinget på detta :( hehe ! Men när gubbens kompis, ringer och frågar om vi lever, undrar man varför ? Jo , per är knappt på Msn och det var hundra år sedan jag skrev på bloggen :) Så då är det bara sätta sig vid datorn och skriva av sig på bloggen :) Så Björn kan känna sig lugn i stockholm !

Man är så trött efter arbetet och specielt efter den goda maten som Per gör på kvällen :) Vi har slutat äta potatis , pasta, och sånt .. utan äter mer sallad och grönsaker ! Det går väl bra, om man inte räknar med fusken av att äta god glass :) hihihi. Men man ska väl inte sluta med allt det goda ? Nopp säger vi !!
I veckan har jag tänkt mycket på varför mysbyxor inte kan vara inne helt. Man kan gå med dom på krogen och se snygg ut, på jobbet , på bio eller på restaurangen ? Tycker mysbyxor ska vara ett måste :) Är ju så jäkla härligt att trava runder i och man sliper gå i dom tajta jeansen och bara känna sig instängd :) Leve Mysbyxor.
På jobbet , går det undan .. massa minus tider, kanske 12timmar.. men jag försöker arbeta in dom plus att jag ska jobba extra på måndag och fredag nästa vecka, så det kommer gå bara bra =)
Nästa helg är det Halloween och jag LÄNGTAR . Då blir det lördags kväll med flickorna .. Party all over !
Nu till helgen jobbar jag lördagen, och om vi inte åker till lillviken har jag frågat Per om han inte kan höra med Björn om vi kan gå och ta en öl på krogen , kanske äta lite .. Kanske Björn och Mia vill om Mia vill vara med Björn och Björn vill vara Mia ;) ... Du kan ju höra av dig Björn :) Ajt !!

Nu blir det glass och kanske en dusch så man inte luktar usch :) Som sakt fredag imorgon ! Sånt gillar vi
Kram Kram

Helgen

Jag har som säkert många andra haft en riktigit skön helg :) .. I fredags efter jobbet åkte jag hem och vi packade det sista och drog sen till Lillviken ! Den kvällen somnade vi ganska tidigt !

Lördags morgon , spenderade jag mina timmar med världens bästa svärmor :) Vi bakade kanelbullar och bullar och en limpa bröd :) Hihihihi mycket roligt . På vägen till en vän till roger såg vi per komma i en bil, han var på väg hem.. han hade inte skjutit någon Älg.. men var riktigt nöjd med dagen =) Så det var ju bara bra !

 Blev lite mat och sen duschen :) vi började titta på matchen , men vart så segt ... innan vi sa godnatt gjorde Danmark mål... då var det ingen lönt att titta mer :( buuhuuu ! Idag söndag , vaknade jag av att det var super kallt i sängen och jag ville bara få upp varmen , men det ville inte lilla katten :) Den ville leka så det var bara att kliva upp och ser att det var 4minus grader ute :S .. Stackars Per !! Nu sitter jag bara och tar det lugnt i detta stora huset helt själv, hade ingen lust att fara runder med bilen när kylan är som den är =) Gottar mig istället i The Big House :) Imorgon måndag , ny vecka .. åhh och löning kanske ;) .. Ny vecka menas med att jag jobbar alla dagar i veckan , plus lördag o söndag :) Sen jobbar jag veckan efter måndag till torsdag och sen lördag :) Jaaa bara känna in lite extra pengar nu inför jul och nyår :) Kanske till en härlig semester oxå !

Nu ska jag dricka mitt kaffe och röka en ciggis :)

Sen när vi åker hem blir det stopp hos min papps :) Hämta vinterdäcken till volvon och kanske en kaffe beroende på hur trött mitt hjärta är !

Puuuuuuuuuuuuusss o kramen


Snö !

Japp , du såg vad jag skrev SNÖ SNÖ SNÖ :)  Bor man iallfall här upp i Östersund, så kan du räkna med att det öser ner, hmm fan.. vi som inte bytte till vinter däcken ! Jaja , blir ingen volvo till Jobb imorgon , plus att jag ska fixa tattoon imorgon :S får se hur man kommer ner !
Annars har dagen varot bra, jobbat och vart så trött när jag kom hem , att jag la mig i en timme och sov .. baby sa att det var dax att gå upp så vi kunde äta middag och sen åka till Brunflo :).. Han stanna till utanför vår dörr, då vi såg att det började snöa , men jag trodde inte det skulle bli så här farligt med snö SOM det blev :) Men Per är ju jämtläning så han kan ju sånt här ;) hihi.. Vi hade det riktigt trevligt Hos min chef , drack kaffe, surade otroligt mycket om livet, bygge och hockey jaaaa mycket saker :) Fick oss en massa skratt :)
Efter kört hem i 50km hella vägen hen , kunde jag andas ut .. Vi kom hem :) Sms iväg till Chefen så hon kunde sova gottis ;)
Nu tittar vi på nya avsnitt med Family Gay :) hjärta mitt har väntat på detta och tyvärr missade han 5 min , men jga tror han har glömt bort det ;)
Nej , borsta tänderna sen hoppa ner i mys sängen :)

Älskar dig Per så otroligt mycket :) <3 du är mitt allt !!

Puss puss

Livet !

Fick veta för en stund sedan att en väninna till mig hade tagit livet av sig :( .. Blir så ledsen, när man inte kunde förstå att inne i henne mådde hon så dåligt ! Att man inte kunde se det. Tyvärr så kan man inget göra, då vi inte kände varandra jätte mycket el umgick så mycket .
Jag förstår inte hur man kan ha det modet att ha tankar på att ta sitt liv, att göra det omöjliga till det möjliga ? Varför har man dom tankarna i sitt huvud överhuvudtaget ? Man mår dåligt under vissa perioder, långa som korta. Och att en männsika , kan tänka att ta sitt liv, och genomföra det..måste verkligen vara tungt att göra !
Hur går tankarna dom sista timmarna,minuterna och sekunderna ! Hur ,vad tänker man ? Hur tänker man , tänker man något på sin familj som kommer bli lidande, på sin partner ? Hennes man hittade henne i sitt hem, hur mår han, anklagar han sig själv nu ? Usch ,det går så mycket tankar i huvudet !! Kan som inte förstå ,kan inte sätta mig i det !
vad jag vet, är när någon går bort så hä,r dras massa minnen upp, Vänner som gått bort, mamma min som dog !
Allt blir som en röra i huvudet .. Men man måste tänka fram och inte bak ... annars står man stil i en värd man inte ens lever i ! Hjärtat känns krosat, man vill bara dra tillbaks tiden och hämta hem , vänner och mamma min till detta året som jag lever i .. Så dom får se vad jag gör och upplever ! Men det går inte, och innerst inne vet jag det.. Men att drömma och ha tankar är vad som gör en starkare för varje dag :)
Man måste ta vara på det man har i dag och vara lycklig att man mår bra, har det bra och tryggt . 

Så Marie, sov så gott .. Du kommer vara saknad varje dag . <3





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitter hemma i soffan och myser just nu med mig själv , då hjärtat gick till Björn ! Hade ingen ork att gå och sen gå hem ,när det regnar ner från himlen :) så jag stannade hemma ! Igår var Anna N, Anna Å här hos oss, dom fick äta tapas , med vitlöks bröd =) Gott var det , men mest nöjd var någ min älskling som var så hungrig, men fick vänta tills Anna Å kom =) hahaha, så det toh inte lång tid tills hans tallrik var full med mat =) Älsklingen min <3 Anna N gick hem efter en stund då hon skulle få besök och jobba dagen efter ! 
Själv drog Anna Å och jag ut och titta till stan =) Började med Cap K , blev en öl där och sen vidare till de mest skrivandet Olearys , blev en öl där och vi kollade runt lite hur dom hade byggt om .. Såg rätt så bra ut, men vad som fattades var ju ett dans golv :( synd synd .. så just därför fick dom lite minus poäng från mig !
Vi tog dom sista stegen till G3 , där det alltid och oftast är mycket folk , kanske för mycket folk, men dom har 3 dans golv,som man kan välja mellan musiken man vill höra.. Så vi tralade runder och drack en öl då o då =) 
Mycket mycket trevlig kväll, tog sen taxi hem och somnade ganska fort hihihihihi =) Trött och lite full gör susen när man kommer hem efter en fredags kväll =) 
Imorgon söndag, och inget planerat =) tycker om när det e så hehehehe ! Blir bara slappa med min älskling och bara känna att man har det riktigt bra ! 

Älskar dig Per , min sötnosis =)

 

Kram / Becca

RSS 2.0