Dig

Tänker på dej varje dag !!


Fridaj

Japp Fridaj och kvällen börjar närma sig .. wieee för många.. Mys film och mys med partnern,vännen eller vad det nu är !
Själv drar jag igång 8de helgen irad och börjar se mörkret .. haha men men vad gör man inte för sitt Jobb ??
Kankse ska börja söka ett extra ?? Hmm kanske ! För det är som det är på jobbet !! Hade jag bara vetat vad jag skulle vilja hade det ju varit lättare =) Kanske statoil hos dom underbara flickorna som jobbar där =) ojojoj hahaha !

Imorse ville jag vekligen inte gå upp från Pers sköna säng =) och sen ville jag bara åka och hämta hem älsklingen från jobb och mysa med honom.. Men så får man inte göra =) eller ?? hihi undra vad hans chef hade sakt LOL !!
Fick iallafall träffa Per en liten stund då han hade glömt sina hem Nycklar hemma =) det blev mer pussar än jag hade tänkt mig =) Söta pajen .. Tycker om honom mer och mer.. sweet ...
Nu blir det på med arbetskläder och 2 koppar kaffe till... =) .. Hoppas kvällen blir lugn så man kan komma hem i tid och sova .. vet inte om jag drar till gubben eller hem.. Lutar ju mer till honom fast han inte kommer vara hemma =) hahaha

Just det , träningsvärk ??? Japp, det kan jag lova att jag har , men på ett bra sätt. blir träning onsdag förmiddagen sen e det middag på kvällen *längtar* hihihi

En bild på hur man ser ut arbetstid .. fast inte alla gånger =) beror på hur mycket man vill ge tid för att se bra ut LOL


Pussen på Per Min söt Sak ...

Söta Jag

Man ser bra ut vissa dagar =) det e ju nästan så man går igång på sig själv =) *LER*


Tränad

Blir så avis på folk som svettas när dom tränar !! Själv springer man 45min kämpar med vikter och tar i med allt.. och inte en jävla svettis på mig hahahah les jag blir .. Men känns så skönt när man sätter sig i bilen efter 1 till 1 ½ timmes träning. Man vet att man har gjort något bra,för mig och min kropp hehehe. Så mer träning blir det och nu oftare .. Resultat ska det bli till sommaren =) Sexi mage och hot hot kropp .. Sweet ;) .
Sitter nu på jobbet och dricker Milko Smoothie blåbär ( som inte smakar något vidare) och väntar drygt på att kl ska slå 15 så vi kan ha vårt härliga samatal om kuponger .. hmm ... Sen blir det ringa min sötis och fråga vad vi ska hitta på för mat idag .. Känslorna för honom växer mer o mer för varje dag .. Gillar Vi =)

Imorgon Fredag (helg för många) men för mig min 8vecka att jobba helg =( tråkigt men vad gör man !!
Nästa helg är becca ledig =) Längtar !!
Nu blir det cig och prata skit med receptionen ett tag ... *LER*

Pussen på Per



Tycker om dig älskling !! Otroligt mycket ...


På Tal

Igår skrev jag att onsdag nästa vecka ska jag äta middag med Per o Pers mamms.. Som kommer bli så mysigt ..
Under dagen igår tog jag en fika med min älskade väninna Gabbi och tog upp med henne ang middagen, då pratade vi om att det är ju ett stort steg för oss tjejer att få äta middag och umgås med killens mamma.. Vi funderade länge länge och pratade länge om det är ETT stort steg för killen också eller om det bara är vi två som alltid ska förstora upp saker och ting hahahah !! Så klart kunde jag inte var tyst igår kväll och började prata med Per om det ,vad han tyckte och tänkte om det .. Hans svar på den frågan,var att man tar inte hem vem som helst till sin mamma.. och att det var ett steg för honom.Är det så för alla killar ?? Att det är steg,men ni inte vissar det som vi gör??. Hans tanke, som kom från min mun,var att han tyckte jag var speciel och tycker verkligen om mig, därför vill han att jag följer med och äter middag hos hans mor..

Så svaret på vår frågan om det är ett stort steg för killar att ta med flickvän hem till mor sin.. är Ja.
fast dom hoppar inte,studsar inte,går int och flammar som vi brudar gör hahahaha Kul det hade varit om dom hade gjort så *LER*

Det som fick mig att le extra stort är att per tycker jag e speciel =) Det känns underbart ... Helt sweet



Pussen på Per

Går Bra

Det går bra nu ! Det mesta går jäkligt bra nu , jobbet går bra, fast jag inte får vara där jag vill så går det ändå bra =) Har ju lön iallafall..
Boendet går bra,livet går bra,kroppen går bra,bilen går bra och KÄRLEKEN går super bra .. hihihi min baby .. grrrrrr

Igår berättade Per att vi ska äta middag hos hans mammi nästa onsdag =) kuris i magen men trevligt kommer det bli.
Har ju träffat henne en gång så den första späningen är ju borta. Trevlig mamms iallafall, märks att per är mammas pojke hihihi, blir köpa blomma och flaska vin (men vilken färg) ?? hmm fråga gubben sen !
Idag har jag myst med per på morgonen,sen blev ´han avis för jag fick gå och lägg mig igen hihihi lite kul =)
Gick upp kl 10, åt frukost och sen stack jag o träna.. samma sak imorgon .. goo becca gooo becca =)
Fika en stund med lärkan gabbi och sen solade jag 20min.. Är ju så nöjd att bli så brun bara efter första solning *ler* hihihi

Nu blir det slapp vid datorn, sen in i duschen och vänta på hjärtat mitt ska ringa !

Gangsta Jocke.... Grattis på födelsedagen =) Grattis vännen =)

Kram o pussen

Mysigt

Hemma hemma en kortis,slänga ner saker i kassen sen blir det fara hem till baby och kanske få till en middag innan han kommer hem =) ... Söt och snäll är jag , fick jag veta idag av Per .. hihihi
Dagen har gått bra på jobb, var ju helt sjukt mysigt att vakna upp bredvid älsklingen imorse, kramas och pussas och hålla om varandra =).. mm just det ,saknat honom juu =)

Tycker om dig sötis .
Pussen

Längtar

Längtar så mycket tills imorgon kväll ... åhh då kommer min baby hem och jag får träffa honom =) . Ska bli så skönt att få hålla om honom,pussa han på mun och få bada tillsammans.. Fast de bara har varit 2 dagar som han varit borta så saknar jag han så mycket. Det är ett bra tecken hihihi betyder ju att han betyder mycket för mig .. det gör han.. sååååå mycket.  
Imorgon jobbar jag under dagen, en helg till efter denna sen SEN är jag ledig en hel helg =) Nice.. Pratade med baby om vi skulle hitta på något kanske då, men den helgen var redan inplanerad hos honom.. men jag är glad att bara få vara med honom.. Min mumsi =)

Nu ska man dricka en kopp gott kaffe och röka en cig, sen blir det sängen och titta Tv ..
Imorgon imorgon är baby hemma =) *ler*

 Puss puss

Kärlek bara kärlek

Man ska alltid säga dom orden man känner för varandra .. En tuff dag kan bli en bättre kväll !




Finns ingen som du Per,allt du gör är specielt på ditt eget viss och jag gillar det ! Glad att jag satte mig i den Taxin du skulle åka hem med hihihi... Det var vår tid .vår stund... du o jag .. Pussen

Utan Baby

Fredag .. det är en dag min älskling tycker om .. Han vaknar upp och ler och säger idag det fredag.. hihihi 
då menas det med att nu får han vara ledig .. sötisen 
Denna helgen åker han till mamma långt långt borta från stan .. sorligt för jag kommer sakna honon.. Det är bara för 2 dagar men det räcker hihihi.. Själv ska jag jobba lördag och söndag så timmarna kommer gå fort och innan jag vet det så är Per hemma igen . LOL
Det funkar jätte bra mellan oss,jag känner att vi har kommit närmare varandra och banden mellan oss finns det ingen som kan rubba nu .. Jag vet vad han vill och vem han har sin kärlek för .. MIG .. bara söta becca.

Tycker om han som tusan..Mums Mums på dej älskling ! Syns på söndag och hörs i helgen *det vet du*

Massa pussisar Lillrumpan


 I will miss you so Baby


Baby

Så här ska vi har vår semester, du o jag i solen .... Tycker om dig och längtar .....

 kommer bli hot hot hot .. And you like it ..pUsS


Familjen

Vad hade jag gjort utan min pappa ? Ush den tanken vill jag inte tänka på ... Vad hade jag gjort utan Mormor ? Samma tank där..

Efter min mammas hastiga bort gång vände mitt liv på sig lika fort som en bil olycka sker .. Att veta att hon inte fanns kvar var ju hemskt .. man hade dagar man undrade va fan hon inte ringde för. Dagar man nästan var på väg hem till henne, eller man skulle ringa !! Jag saknar min mamma någon hemskt mycket .. men hon har det bra där hon är nu .. det vet jag ..
Min Pappa och Mormor har ju varit mina bästa vänner under denna tiden. Pappa fick man lära känna på ett annat sätt.. Hihihihi fanns dagar i början man bara tänkte,,jaha hur ska det här gå !! Men det går jäkligt bra mellan oss och jag älskar han från djupet av mitt hjärta .. Mormor finns alltid där för mig.. det har hon alltid gjort, även under tiden mamma levde. Jag är glad att jag har dom 2 nära mig.. Mormor o Pappa har stöttat mig igenom mina beslut,hjälpt mig ekonomisk,varit där när dagarna varit jobbiga och bläää.. Tyvärr har ju kontakten med min bror blivit sämre.. vi är lika dåliga på att ringa varandra, men mormor brukar ring honom och då får jag reda på henne att han mår bra !
Jag är glad att Britta *snälla styvmor* hjälper mig med räkningar och allt som har med papper att göra... annars hade det varit en stor pappers fabrik hemma hos mej nu ...

Vill bara säga stort Tack för allt ! Älskar er mina grisar ....






   



Morgon..

Härliga morgon ...
Finns inget bättre .. att vakna upp med dig vid min sida,att känna din varma kropp,att få pussa dig på läpparna är ju så gott.
Tycker om att locka dej tillbax i sängen när du sitter i soffan.. du har ett smile som bara jag ser när du kryper ner hos mig. Dina händer håller om mig och jag känner mig trygg.

Timmarna vi är i från varandra, saknar jag dig...men vet att när kvällen närmar sig får jag träffa min ögonsten igen..

Tycker om dig Per ... Puss


                                                

BrumBrum

Pappa kommer in till stan idag, vi ska kolla på en bil till söta mig !  En söt liten oskyldig Golf hihihi ..
Får se vad pappa säger, hoppas det inte är så mkt rost och att pappa gillar den .. Som sakt pappa bestämmer hahaha

BruumBruum tuuuttuuut..wieee 


Snart ...

Snart snart snart ... hihihi
är han här.. vi ska mysa och bara kramas och bara pussas och bara massa annat
men först hem till älsklingen. Farligt att kramas o pussas när man kör bilen ;)
Tycker om dej jätte mycket älskling
See yaa ! Happy Happy Me ..lol




I dont know much ...

Look at this face, I know the years are showing...
Look at this life, I still don't know where it's going,I don't know much.....
But I know I love you
And that may be all I need to know.

Look at these eyes, They've never seen what mattered, Look at this dream, So beaten and so battered
I don't know much, So many questions, Still left unanswered, So much I've never broken through, And when I feel you near me....Sometimes I see so clearly. The only truth I've ever known Is me and you
Look at this man, So blessed with inspiration....Look at this soul, Still searching for salvation..
I don't know much
But I know ....


Lycka är vad man skapar ...

Hur förklara man för någon att det man känner är äkta,hur gör man för att komma in i personens liv.. det går ju inte att plinga på och hoppas att *dörren öppnar sig*. Man kan inte skicka blommer och hoppas att vykortet sms dig att allt är klart .. Att komma in i någons liv, att få den person att öppna sig, prata om sina känslor är något som tar sin egen tid.. Man har så många frågor men kan inte få svaren från person är redo själv att släppa in dig ! Väntan kan vara kort eller lång. Alla personer är så olika på sina sätt !! Jag har en underbar kille som är speciel på sitt eget viss. Jag beundrar,respekterar verkligen honom för den han är ! Han är sig själv alltid, ingen kille som ska spela en anna.. Det är otroligt skönt att ha en och samma kille alltid ... Han har svårt att prata om känslor,han stänger av sig helt när man nämner ordet kärlek ... han tycker det är underbart själv, men att prata om det är svårare.. Tills igår.. Igår sa han precis som han kände,tyckte,tänkte .. och mina ögon lysste upp som månen gör på natten..Orden han sa,hur han tyckte om mig,vad han ville,vad han var rädd för... Det gör så mycket lättare för mig att veta hur han vill ha det..! Underbart !! Som en sten i kroppen ..släppt på marken ..där jag låter den ligga.. jag behöver den inte mer.. jag förstår han mer på ett helt annat sätt.. jag behöver inte gissa mig fram eller fundera för mycket... jag slipper den *ont* i magen känslan ...

Är kär,är galen i honom .. Han får mig att känna fjärilar i magen... den längtan att få träffa honom , se han i ögonen,kyssa hans läppar ... *fjärilar* så härligt ..

Vi lever och lär, vi tar ett steg i taget... ibland ska man inte ha för bråttom .. jag har den tanken, ju fortare ju bättre.. men han har vissat att det inte *ska* vara så .. Allt tar sin tid... även kärleken och lyckan.. dom 2 sakerna är inget man kan snabba på .. det kommer när tiden är inne... Jag tror min tid är inne ....



Lycka är vad man skapar
 Du är bara så underbar !


RSS 2.0