Mår Gott

Hej alla glada få läsare =) Hahahaha !!

Hur läget med er alla ? Själv är allt bara bra , jag mår så jäkla bra , inte någ för att det är lill-lördag idag, Utan för att jag har varit hos svärmor och ätit god mat, haft det bra på jobbet, en pappa som e MIN pappa =) Och så klart har jag ju min stora kärlek i mitt liv =) Per Per Per .. Min pussis !!
Imorgon är det Torsdag alltså ni som inte visste en dag innan fredag =) hehehe .. På fredag blir det någ en fredags kväll med januska och om det nu blir så kommer vi fixa lite tappas och små tugga och bara må gott hemma hos mig =) Sen får vi se om vi gör en gå runda i stan på kvällen , mest för att se vad det är för folk som befinner sig ute ! Annars händer väl inte så mycket mer , vad jag vet =) Men man ska ju aldrig säga aldrig ;)

Gubben min har varit sjuk i 2 dagar och ÄTIT mycket mycket glass, så jag tror han börjar bli bättre nu =) , Vi köpte ju 3 paketer med olika glassar och ett paket med 6 glassar är faktiskt slut nu =) .. Men det sägs ju att glass ska man äta när man e sjuk och har ont i halsen =) Och han har någ lyssnat extra mycket på det !!! Gotte grisen ;)
Hösten är ju på väg, man känner,ser och vill inte känna och se det =( Bläää för kallt och blåsten !! Vill ha sol och 25grader varmt =) SOL SOL SOL BAD BAD BAD ... Me like soooo much :)

Ikväll blir det mys på högsta topp =) Vi ska titta på True Blood kl 22, men först efterlyst , för att vara säker på att jag o per inte e efterlysta :) LEEEEEEEEEEER !! hihihihihihihi

Älskar dig min sol =) Så mycket <3

Love me ... 4 me !!

Kramis

Hösten är här !

Är det bara jag som märker att hösten är här ? Det märks mycket på folk oxå , folk e nere, gnäller och bara är öööö .... varför blir människor på ett helt annat sätt när hösten e på väg en när det är sommar tider ?? Ibland stänger jag bara av mig, för jag orkar inte lyssna längre !
Men någ om det , jag har haft en bra helg :) Handlat och fixat och bara haft det bra !!

Måndag idag och varit på jobbet :) Kom hem och gick ut en sväng, men blev dok ingen lång runda då stormen har kommit hit ! Så blev bara en sväng om lugnvik, sen fort fort hem igen innan man blåste iväg :)
Ska snart hämta gubben min, sen blir det mat :) Vårrullar , coscos mixtrat med sallad :) Och hemgjord curry såsis =)
kanoners va det ska bli gott =)

Men nu blir det kaffe :)

Kramis !

NY NY

Igår ringde jag till kära telia och sa snällt att jag avbeställer den mobil jag har beställt av er , för nu har det gått 4½ vecka och ni säger det kan dröja mellan 3-5 veckor till !! Nej tack, jag åker in till stan och köper en istället =)

Och det har jag nu gjort :) . men förstår inte varför Onoff och Elgiganten ligger bredvid varandra ??? Det e som samm affär fast, bara en 100 meter bort :( Extakt lika dana mobile, inte en eller 3 nyare !! Suck

Blev The Phone house :) och mobilen heter HTC Hero :)



Bilden e tagen från swedroid


Nörden = Me

Japp , dåså !!! Dagen har varit helt okej :) jobbat och jobbat som det kanske heter , sen får jag till gubbens jobb och satte mig i en massage stol i 15min :) fiiiii fan vad härligt det var rent ut sakt ;) hehehehe.. passa på att titta lite på inredning osv , tills vi flyttar till 4:an ... åhh så mycket tankar o funderingar om hur man ska göra, hur det ska se ut ( hahaha , typ 60 nya varje dag ) Men så e det , bevisar ju bara att hjärnan min e på hög varv :) LOL

Blev middag hos kära svärmor :) Mycket prat och mycket mat i magen . muuuumsi !! Imorgon blir det hem till moffa och stycka Lamm :S Första gången man ska vara med på detta, men som jag sa till Baby, må ju fan lära mig nu när man bor här uppe :) hahahahah ! Kankse ska bli by Kvinna senare :) mouhahahaha åhhh gud om ni bara såg min bild i huvudet .. Synd om lilla mig !!!
Ikväll blir det inte så mycket annat gjort .. Vi sitter just nu vid vars en dator och KÖR PÅ FULLT ALLVAR :) att vi är Onsdags NÖRDAR :) ... men ibland gillar vi det oxå :)

Kingelinge :)

Så här ser en Becca ut innan i tiden, ska ju försöka gå ner till den härliga snygga vikten igen :)

Mindre Trevligt

Ja det är verkligen mindre trevligt när HSB ringer och inte är såå happy att det varit kaos i min lägenhet som jag har hyrt ut i 2:a hand :( .. Det var bara att lyssna på vad dom hade och säga och verkligen ta till sig !! Har aldrig haft en prick och vill dock inte ha en, då man inte själv bor där .
Efter dom dåliga nyheterna var det ju bara ringa männsikan som bor där och förklara att detta accepterar inte jag och att hon har 3 månader på sig att hitta nytt :( .. Tycker sånt e tråkigt , när man e snäll och ställer upp för folk som pluggar i stan och inte vill åka långa bussfärder osv osv !!
Men nu har jag bestämmt mig och det blir ingen mer uthyrning i 2:a hand, utan nu säljer jag lägenheten istället .
Vart mycket besviken då jag var in i lägenheten och det inte var så rent :( Plus garderoben var i sönder ! Sånt gillar inte beccaline tyvärr !!! Någ om detta !!!

Annars har jag haft en underbar dag :) .. Jobbat och haft mig, var en sväng på stan med januska :) , sen Hem och diska och dammsuga :)  körde o hämta gubben min, ätit god mat och promenerat i texas ( lugnvik ) hehehehe
Nu ska iallafall gubben få massage sen blir det duschen för mig !!

back to work Imorgon =) Okeeeeeeeeeeeej ;)

Älskar dig Per , mer en ord kan beskriva <3 LOve Love love youuuu :)

Kär

Jag är så kär o lycklig :)
Jag har en riktig underbar sambo !
Kär och Galen i min Per

Love love love love love <3<3<3<3<3


Dagar !!

Jaaaa , jag verkligen räknar dagar kvar tills min man kommer hem till miiiig :) .. fan jag saknar honom sååå sjukt mycket och vill helst av allt bara mysa,kramas,pussas och Ha Per hemma igen ! Det e verkligen tyst o tomt hemma nu, svårt att somna på kvällarna då jag får för mig en massa saker hahaha.. löjligt men man har sånt i huvudet efter man har haft 2 inbrott i sitt eget hem i kära skåne . Sitter i vare sig man vill el inte ! Må skaffa sömnpiller så slipper man ha dessa problem o kan lägga sig och bara somna in som en söt liten flicka ;) ..
Idag har det gått otroligt bra på jobb, städa städa , fixa dona .. damidamidami :) hahaha !!
Efter jobb blev det tanka bilen och hem o duscha :) piffa till sig o sen for jag till stan o träffa svärmor ! Åt på Simon o Viktor och mycket trevligt hade jag :)

Åkte sen vidare till Ixo :) jag säger bara att det är tur att vi bara bor i en 1:a just nu hahahaha , så mycket saker man bara vill handla hem :) så mycket tur att vi inte har någon plats för allt som jag vill ha :) LOL !!
Men det blev en tidningskorg och tandpetare :) .. Om man ska åka och titta på massa saker, då e det bäst att lämna bank kortet hemma :) Men jag var duktig, drog mig själv i örat ut ifrån affären ! Men vart inget bättre när hon i kassan sa, nästa vecka åhhhhh då kommer det många nya saker :( . Jahaaa tänkte jag, vill se man kan ju inte köpa för i 1:an får det inte plats mer :) hahahaha... Menas alltså att nästa vecka ska jag hålla mig borta och porta mig själv från Ixo :) Japp !!! 

Nu sitter jag bara i soffan och segar , är super trött !  
Funderar starkt på kaffe , men kl börjar bli mkt :) Men det e juuu så gott !

Ha deeet bra dååå :)
Älskar dig älskling, mer en ord kan beskriva <3

Lagom är bra !

Åh jag hade så mycket i tankarna jag ville skriva av mig, men så fort jag loggade in här så puff så försvann det ! Söööökis ;)
Men men , är ju här nu så lika bra att göra ett inlägg nu . Skulle på möte kl 14 på jobbet, åkte till scandic i god tid och när jag ser Jenny stressad för hennes buss skulle gå snart , undrade jag varför hon skulle hem när mötet skulle börja (då) om en kvart ?? Hon bara : vilket möte ?? Hmm det som är idag , säger jag ! Hon bara nej nej nej becca, det är för restaurangen o frukosten :) .. vi har på torsdag !
Hmm Och suck !! hade jag vetat detta kunde jag åkt till min papps igår kväll och varit där tills idag .. Kul att man e en brud som tydligen inte kan läsa ett papper rätt !! jaja den dagen blev ju så mkt stress, för att man inte ville göra något specielt för att inte komma försent till mötet ! Så sorry papps, vi får väl bestämma en ny dag du o jag .. hihihihi !
Fick in en tid på tvätten, så foxade o fixade med det istället :) känns underbart att ha ny tvättade kläder och så luktar det såååå gott om dom ;) .. Måndag och det e snart lördag , snart snart .. då kommer min älskling hem LOOOL .. happy me <3
Ingen älg fick dom idag :( kanske bättre tur imorgon , men dom fick ju iallafall sol :) bättre det en regn och rusk !

Hmm mer då , jopp hängt upp tavlor ( kanske inte så intressant) men det kom upp ! Hahaha

Just nu känns det otroligt tomt och tyst hemma , jag saknar min per så mycket att det knappt går att förklara :(
men när han kommer hem blir det .. stora BAMSE kramen och många många pussar och mys :) :)

Min kära kusin som bor i malmö, måste bara säga att jag är så stolt att vara din kusin :) din energi o kraft är helt otroligt , super stolt över dig kusse .. Läs hans blogg .. www.tommytott.blogg.se ..

Imorgon är det jobb och jobb =) bara bra att få göra något , annars bli veckan så lång !
Kaffet kallar på mig =) sluuurp sluuurp !

Älskar Dig Per <3


Tomt utan dig

Det är så tomt utan min älskling :( .. det är så tyst och ingen Per som tänder ljusen och myser med mig i soffan .. Jag saknar dig så otroligt mycket , fast det bara gott 1 dag hihihi..
Igår kväll var jag med januska underkvällen, sen blev det utgång men jennie och madonna =) mycket trevligt, mindre trevligt i morse då man kände huvudet inte ville som jag ville =) och självklart att när man försöker vila, då e det sms som kommer och det ringer hela tiden =) Lika bra att strunta i sovandet o kliva upp och kanske förska bli som människa igen =) Underbart hehehe
Har diskat upp och handlat godis,chips och dip för kvällen =) Jobb imorgon då e det ingen bra att vara bakis =)
Per min älskling han e på älg jakt i en vecka o kommer inte hem från på lördag nästa helg , så jag får allt ha tålamod och tänka och sakna honom enormt mycket =) .. Han var oxå bakis imorse,så jag var ju inte ensam hehehe...
Åh jag e verkligen så kär o så underbart lycklig att ord kan inte beskriva hur mycket =) denna killen är mitt allt , mina drömmar , mitt verkliga liv och självklart mina stunder o dagar =) <3 sååå kääär hihihihi

Man mår ju som bäst när man känner att han känner lika dant , fast han inte vissar det som jag gör ( säger han) men jag ser och känner att han gör det, hans ögon e mina hans smile e mitt =) hans hjärta är guld .. Jag har värdens bästa pojkvän =) Japp så e det !

Nu blir det sängen o glo på Tv, plus att vänta tills kvällen kommer då han ringer innan bedtime =)

Puss på dig älskling .. du är otrolig


Super Söndag

Fast man vet att söndagen betyder dagen innan man jobbar , så tycker jag ändå om söndagar =) .. För det är dagen man bara slappar och gör allt o ingenting =) .. Då jag myser mest med min älskling o bara mår gott med han i mitt sällskap <3 .. Vi jobbar båda 2 på vardagarna och myser självklart på kvällarna. men e som super trötta och inser att veckan än inte är slut ! Därför gillar jag söndagar , för då e det bara han o jag i vårt hem ..
Vi skojar, leker av oss och tramsar =) Vi fixar mat, fixar till hemma och bara UMGÅS .. då kan det ju inte bli bättre en så tycker jag =)
Just nu har vi tagit paus på filmen ( dunderklumpen ) hehehe för att lagga lite mat och få som kvälls energin i oss !
Måndag imorgon och nya ytmaningar på denna veckan =) .. Baby åker på älgjakt på fredag och tomt kommer det bli hemma .. så hoppas den veckan han e borta går fort så han kan komma hem till mig igen =)

Härligt väder idag =) man blir som så glad att solen skiner o att allt känns så mycket bättre =)
Tyvärr så e ju höst o vinter på väg, men faktiskt så längtar jag till snön kommer, för innan dess ska jag ha fixat skoter kortet så jag kan köra o bara få vara en med skotern hahahahahahhaaha så e det .. sjukt va =)

Jag är extremt lycklig och anser att jag har det så otroligt bra =) Älskar min Per , mer o mer för varje dag =)
Jag har en underbar familj som jag älskar och ett jobb som jag bara längtar till varje dag =)

Så som sakt , man kan inte begära mer än man redan har =) för jag älskar det jag har !!

Nu ska jag pussa på min baby =) och fixa kaffe ........ SEEE YA

RSS 2.0