Låten jag gillar just nu !

Idag är det en dag kvar till min semester och ni fattar inte hur mycket jag längtar =)Kommer bli så as nice hehehehe'
Här kommer låten som jag gillar skarpt just nu =) :...Texten är så sjukt bra '



Onsdag

Onsdag , snart semester =) Fan va jag längtar mouhahahha ... Jobbar tills på lördagkväll , sen blir det en kall öl på jobbet med Lill Tove o hennes man , sen blir det dra ner till stan och försöka att röja med måtta =) .. Kan ju inte vara för bakis på söndagen då Per ska hoppa fallskärm och efter det blir det party =)
Igår gjorde vi inte så mycket annat en att vi hade det trevligt =) ..Träffade Pers syster för första gången , och det var ju helt lugnt ! Varför är man nervös när man ska träffa hans släkt ? Hahahaha .. Vi åt god mat på innefickan .. Förrätten var 5 vitlöksbröd som var MYCKET GODA, men vi skulle kanske bara tagit en förrätt haha o inte 5 , för man blev full i magen hehe jag åt majskyckling och det var super gott och super full blev magen =)
Efter det drog vi hem till Svärmor o tog en kaffe ,pratade lite ...Sen blev det mys hemma hos Björn hehehe =) Mycket mycket rolig kväll .. Humör på toppen o sånt gillar vi ju självklart =)

Nu blir det till att tvätta o städa hemma, mysa med baby så mkt jag hinner , sen blir det jobba !!

Älskar livet och allt som jag har runt om mig <3

Min Älskling <3

Min Älskling är hemma O jag är super glad =)
Ett stort Grattis till Dig Baby på födelsedagen ....Idag är det bara din dag
och det ska firas =) På söndag kommer han hoppa Fallskärm från flyglan hiihihi


Stort Grattis Älskling =) Älskar dig så otroligt mycket

Pussen på dig





Gladare Gladast

Ja alltså ingen kan vara gladare en jag idag =) För om 12 timmar får jag träffa min älskling och jag längtar så otroligt mycket !! Nu ska jag äta frukost och bara ha fjärilar i magen av att vänta på min KÄRLEK <3<3<3



Trött på detta !!

Jag e rätt så trött på detta regn som aldrig tycks ta slut !! Va e det för fel på vädret ?....Hallo solfan var e du ?
Man orkar ingenting,man gör ingenting och man orkar inte tänka på ingenting !! Så är det och så kommer det förbli om detta regna ska forsätta !!
Hoppas på bättre väder nästa söndag =) för då ska gubben min hoppa från flygplan =) hehehe kommer bli as nice tror jag .. sen blir det Öl o party för honom ! Det är Mickes order o då självklart lyssnar vi på honom =) hehehehe
Kul att dom som är med på presenten ska komma och titta =) tror Per kommer uppskatta det, men han kommer någ var livrädd .. Måste bara säga att *en present som den han får* tänk inte tanken på att ge mig en sån* kommer aldrig hända.. först e jag flygrädd och sen höjdrädd .. så inget av sånt är lönt att klura ut för mig =)

Snart ska jag iväg o jobba ...längtar till imorgon kväll/natt när jag slutar och hoppas då att baby är hemma =) Fyy fan va jag ska krama om honom då, och säga hur mycket jag har saknat min sötis <3

Blir kaffe nu =) Mums mums ....


Synd om mig *lite*

Jag hade otroligt kul igår med Jennie, vi satt o drack öl nere på stan efter vi (Jennie) hade gjort tacos =) Gott var det, mums blir kanske att fixa Tacos till min underbara sambo till veckan :) ..Han har det bra i Amsterdam, trött är han då dom går över allt =) . Motion är vad han får iallafall .. snart e han hemma och fan vad jag längtar =) Min älskade älskling <3 ... Har varit riktigt bakis idag :S hahaha så går det när man dricker , hehehe... men kul hade jag o det e ju allt som räknas =) .. Har inte gjort något specielt idag, diskat,ätit,sovit och så klart duschat =) hahaha..må ju lukta gott efter en fredgasparty =) . Var menningen ,jag o jennie skulle partaya idag igen, men båda tyckte soffan lätt bättre =) Kanske bara bra då jag jobbar imorgon =) så just nu myser jag i soffan och bara gör ingenting =) hehehehe ...

Ska se om jag hinner fixa något med lägenheten i Torvalla, dom ska kolla på den på måndag =) Hoppas dom gillar den, men det tror jag .. Jag tycker det är en underbar lägenhet =)
Nej mina söta vänner , nu ska jag sluta skriva o fortsätta gå in i min bakis värld =) .... Over And Out

En bild på mig o Jennie hehehehe


Ensam utan dig

Japp det är jag , ensam utan min älsklade sambo !! Men han kommer ju hem på måndag igen =) ... och jag ska ju umgås med jennie och kanske jenny =) hahaha ..
Bara Jennie inte blir mer sjuk nu :( då är det ila för henne o för mig !! Annars är allt bra med mig =) ... känner för att ändra om i bloggen , men jag har blont hår och fattar verkligen inte hur man gör, gör som det står men händer inte så mkt hahahaha.. men men får väl ha denna blogg sida till den dagen då jag vill fixa det kommer ( kommer aldrig hända ) hehehe ...
Ska snart iväg o jobba =) blää .. men men måste göras, ingen verkligen lust .. men en dag kvar sen e jag ju ledig fredag o lördag .. sen är det bara att jobba en vecka till sen  SEMESTER =) fan va sjukt nice det kommer bli, få umgås o hitta på en massa men min kärlek Per =) mums mums ..
Nej hopp iväg =)


ohojaja =)

Allt är bra med mig =) Mår som en prinsessa <3


Regn o Åska

Vilket väder =( blää... Inte för att det gör så mkt för jag sitter bara inne.. och att jag ska jobba hehehe .. men lust att säga blää ändå =)
Allt är annars bra här, gick upp och gjorde lunch till min söta Per som kom hem o åt och umgick med mig en stund =) Han ska jobba över idag så jag ser inte han mer idag !! Min söte söte sak ...
Snart semester =) wieeee typ 2 veckor kvar .. Längtar sjukt mkt tills vi åkert till helsingborg och jag får träffa o umgås med min kära bror =) känns som evigheter sedan vi träffades sist !!
Kommer bli en bra helg med honom =) Han hittar alltid på något busigt hihihihihi

Nej blir väl en power nap innan jobbet kallar =)

See Ya .. snyft det åskar ( inte jag gilla )


Be or not to be =)

Hahaha japp så har jag gått o sakt till mig själv idag hehehe, kul för varje gång skrattar jag och folk undrar någ om jag e tokig =) men det e jag inte, försöker bara roa mig själv när man handlar på willys =) .. Idag är det soligt, eller lite iallafall .. men det regnar inte o det e ju nice =)
Fan jag går snart på semester =) ska bli så nice så nice ! Nästa torsdag drar gubben min till utlandet och myser med Björn hehe.. sj jobbar jag när han åker och när han kommer hem =) Men jag längtar redan tills han kommer hem fast han inte har åkt än =) hahaha
Idag har jag inte gjort så mkt, baby ringde o sa att jag skulle vakna för det var fint fint väder ute så det vara bara att kliva upp =) .. ska till o dammsuga innan baby kommer hem =) sen e det bara att jobba kvällen =) Inte oligt men måste ..

Nej nu blir det en cigeluring o kaffe kanske =) MUMS

Puss på min Per<3

Jobb..at

Just det , just vr jag gjor hela helgen =) Jobbat,jobbat och jobbat !! Men det har gått bra och jag har gått bra =) hehehe nej jag mår verkligen bra =) Vi har bokat resan ner till Mormor o Helsingborg nu <3 längtar efter att komma iväg med min älskling =) !!
I måndags trodde jag att jag skulle vara ledig på kvällen , men fick hoppa in i 3 tim då det var mkt folk ( som det inte var ) jaja ex pengar e aldrig fel . men det suger endå när man vill bara vara hemma o se sin sambo och umgås !
Någ med det.. Idag var sista dagen på lunchkrogen =( / =) både si o så , kommer ju sakna krille och gästerna men är glad att jag slutat för då betyder det snart semester =) Wieeee hihihihihi ..
I lördags natt efter jobbet ,satt jag och baby uppe till sent på natta och bara prata om oss och om allt .. helt jävla underbart var det ! sjukt nice när man kan bara ha sin tid tillsammans =) Det behövs ... =)
Annars mår alla bra =) Hoppas jag hehehe ..

Satt o tänkte igår .. det finns 2 saker som verkligen styr oss människor !!

*Pengar
*Vädret

jepp så e det, har man inte pengar kommer man inte ofta fram där man vill, har man inte pengar har man ingenstans att bo, man kan inte äta det man vill och massa annat som handlar om pengar ! Pengar är en stor sak i våran liv .. Kan du tänka dig att en pappersbit , bestämmer vad du får och inte får i ditt liv ?? Helt sjukt ..

Vädret , gör dina planer .. regnar det, suckar man för att man vill ut och sola,bada,ta en öl , umgås med vänner på parken mer mera .. Solen , gör ofta människor glada.. men när den e framme o det e varmt, suckar alla på värmen , kvaft suck och jobbigt, svettigt =) hahaha
Tror vi måste skärpa oss och bara ta vara på dagarna som kommer , för det går inte att dra tillbax tiden som varit =) Låt det regna se det som en bra sak, låt det vara as varmt ute .. se det som en bra sak =)
Ang pengarna har jag inget bra att säga, för jag tycker verkligen den styr oss ...för mkt !!

Nej nu ska jag dricka kaffe, som jag köpt för en pappersbit, hade jag inte haft det hade ja inte fått något kaffe =) LOL
Slurp slurp =)



( En härlig bild på min mamma o pappa när dom gifte sig hehehe )


saknar dig mammsen , älskar er båda så mkt <3
R.I.P Mammi ...


2 låtar jag diggar just nu =)






Godmorgon

Med en frukost i magen och kaffet i handen är jag nu vaken, borde skicka väg ett sms till mitt hjärta och berätta att jag varit duktig och käkat frukost =) För det händer aldrig ! Japp, får gör det efter jag bloggat av mig lite . Han skulle ringa vid halv 11 och väcka mig ,men han glömde bort :S hehehe, men tur var vaknade jag av att Krille sms mig och sa att beccaline kunde få ledigt underdagen =) och det tackar jag för... kan slappa i soffan..dricka kaffe tills jag spyr och bara ha det så jäkla gottis med mig själv !
Sitter o lyssnar på Ztv och funderar , på om man nästa liv ska bli sångerska . hahahahahahahaha för det blir inte i detta liv då min sångröst verkligen verkligen suger =) hahaha !!
Det räcker någ med att jag små sjunger i duschen, det får grannarna leva med =) o lite annat ;) tjitjiii

Då är det fredag och jag är 100% säker på att min sambo är nöjd med det är helg =) och mer nöjd att han vet att det inte blir bakis på söndag hahaha <3
Nej nu blir det en cigifluring =) Kram på er och ha en super bra helg =)



Nästan så såg min frukost ut, men jag hade 2 mackor och ingen djuce =)

Sova e ett måste

Ja det är klart det e , men om man har problem med att somna ? Ligger o tänker,grumlar och inte på något dåligt ! Utan på hur lycklig jag är som har hittat mitt liv =) Hur jag lever livet,hur jag tar dagen och hur jag gör med den ! Så många bra saker ,att jag knappt kan räkna upp dåliga (jo kanske,men vill ej ) hahaha ..Måste ju tänka framåt och planera !!
Nu kommer helgen imorgon o jag jobbar fredg-söndag , men det e ok, jag klarar mig =) ..Har haft en bra 2 dagars ledighet , har träffat min älskling 2 dagar i rad på hans lunchtid och det finns ju inget bättre att vakna upp av att han kommer hem =) Min kärlek ..tjitji..
Har tagit o fixat i lägenheten i Torvalla =) Jobbigt,men det gick ...nu e det bara små saker kvar =( det som tar så lång tid *suck* men men ska göras, frågan bara när !
Nej goda människor,,,,sängen sängen ..... Sov Gott !!

Kul att min kära bror skrev =) Älskar dig <3 . hahaha och japp jag vet att du ser,hör o vet allt..Har du gjort sen jag var en snorunge =) Värdens bästa Bror !!

Godnatt Godenatt


Ledig ledig

Ja och fan va det e gott o veta att man e det nu i 2 dagar =) Kan pyssla med saker som behövs hemma o i torvalla !!!
Älskar att vakna upp och höra min sötis röst,han kommer hem för att äta lunch och mysa med mig... helt underbart <3 det är kärlek =)
Idag blir det tvätta och små fixa hemma =), sen kommer hjärtat mitt hem och då ska vi åka till min pappas en stund och gratta gubben hehehehe =) Åh så klart får han present från oss =)
Annars händer det inte så mcket mer och det är as nice , tycker jag hehehehe =) Lever livet som en underbar lycklig fisk =) ...Varje dag e speciel och killen i mitt liv gör mig så underbart lyckligt kär <3
Kärlek är som bäst när det är äkta =) Jepp jepp ...
Det ös regnar ute , men det gör inget då jag har tvätte tid, hade det varit sol hade jag åkt och solat o badat =) men men tur kan man inte alltid ha i allt =)
Nej ska springa hämta kaffe =) Och ta en cigeluring ...

Pussen på min Per <3 för han e den han är .... Bäst på alla sätt så klart !!!


Grattis Pappa

Idag idag ja idag e det pappas dag , för han fyller år för han fyller år =)
GRATTIS PAPPSEN PÅ DIN 56ÅRS DAG , Du är världens bästa pappsi =) Älskar dig




Bilder

Lite från Pers träning =)

   
Världens sötaste kille =) Ser ni tröjan nedanför , han har mycket kärlek för mig, =) detta kom underträningen !


Lite andra bilder =)

   

 

Bilder från i Lördags =)

   

   

   

Otrolig rolig lördag =) Önskade man kunde göra om den dagen =)

Måndag första dagen på veckan !

Ja det är det =) Idag är jag ingen bakis och nöjd som fan e jag för det =) Tänk att jobba om jag hade varit som igår !! Bläää säger jag bara ... Idag är det bara träningsvärken i kroppen som sitter kvar , men det gör ju inte så mkt hehehe =)
Haft det bra igår kväll iallafall med min baby, vi gjorde som sakt inte mycket alls =) och somna tidigt gjorde vi , mys och skönt var det .. Tror det behövdes =)
Har nästan precis städat klart hemma då jag inte ville göra det igår =) Men nu är det som vanligt hemma =) Alltså rent o snyggt och det gillar vi ... På tisdag fyller min papps år =) och på onsdag ska vi dit och säga grattis och ge han presenten =) hehehehe ... Torsdag e jag oxå ledig, ska ta tag i lägenheten och fixa det sista tror jag, så man e klar med den och kan hyra ut den =) Sweet !! Kommer bli skönt att slippa betala en hyra där man aldrig är !!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe , ta en cig och bara njuta av mitt liv som jag älskar så sjukt mycket =)
Har inte orkat lägga in bilderna på datorn, men det kommer... kanske lite sent... men det får gå =)
Jobbar ikväll och detta e första gången på länge jag inte har ångest för att åka dit,men jag e trött på att det alltid e rörigt inne i baren , är det så svårt att hålla rent där ??? Hmm jaja alla kanske inte så städnojig som jag =)

Älskar dig Per, min man , min prins , min sötnos <3<3<3<3

Super trevlig helg !





Bakis bakis, det är tjejen Lindqvist och Killen Näsström =) Hahahaha var massa kult igår, vi åkte och spelade brändboll och drack massa kalla goda Öl ! Vi vann inte men kom på 2 plats , inte dumt det hehehehe ...

Efter brändbollen blev det ett bad i sjön och sen mer bad i en härlig Pool som vi hoppa in i innan vi får hem till Milla för att fixa oss till kvällens middag =) ...

På plats där ,fanns det förrätt och snapsar =) Snapsarna som jag fick under kvällen hamnade i Pers mun hahaha , blää för sprit.. Trogen om jag är drack jag en massa öl istället =) Så ska det vara , hahaha per fick efterrätt i ansiktet av Daniel hahaha , jag hjälpte så klart mitt hjärta och tryckte upp efterrätten i Dannes nyle (och camillas) hahaha, På camilla gjorde jag det bara för det var kul hehehehe !! Söta gumman .. Festen var hel kanon, Per fick för sig att lära sig folkdans,och körde danssteg med massa tjejer under kvällen =) Hahaahah han såg verkligen så söt ut , han lärde sig säkert en hel del =) ..Upp till bevis nästa gång hjärtat mitt ...

Lördagen var alltså hel kanon , super bra =) ...och man mår verkligen som man gjorde gårkvällen hahaha, med det är det värt när man har haft en super bra dag/kväll med värdens bästa Pojkvän !!

Nu ska jag försöka hjälp bort bakisen och denna otroliga träningsvärken bort ifrån min kropp =)

Pöss Pöss på min Per <3 Älskar dig så otroligt mkt =)

Bilder kommer när jag hämtat kameran =)


Freeeeeeeeeeedis

Hejsan alla kära läsare =) ... Just det , idag är det fredag, alltså helg för många och just denna helgen är det helg för mig oxå =) Sjukt härligt om jag får säga det själv =)

Jobbade igår kväll och fick kort passet av Håkan, tack så mycket !! Var otroligt skönt att komma hem tidigt och bara inse att jag är hemma och kan titta på min älskling när han ligger och sover =) ... Mår så otroligt bra , med allt !! Kanon väder,kanon pojkvän och kanon familj !! KANON alltså hahahaha... Ska försöka slänga in mig i duschen nu så jag kan pendla mig till stan !! Må handla lite hihihihi inte kläder inte sånt utan sånt sånt =)

Ska umgås med Januska idag =) trevligt trevligt , min söta gumms om man får säga så, hon e ju speciel på sitt vissss ;) Baby ska umgås med sin Björn hahaha myskväll =) Söta Per !!

På lördag ska vi spela brändboll och umgås med Milla och micke =) Ska bli super kul !! Börjar kl 10 och sen ska vi äta på kvällen =)

Ja det var typ min helg, som ni ser är den ju planerd =) haha första gången på länge, för det känns som jag bara har jobbat en massa om jag själv får säga det =)

Trevlig helg till er alla från söta mig =)


Hemis

Först vill jag bara tilllägga att inlägget om MJ som jag har ! Har jag helt glömt bort att skriva var inlägget kommer ifrån, så nu skriver jag det och ber om usräkt ! Inlägget är från Msn.se !!

Idag vakande baby upp och mår bättre om man gemför från i Tisdags och igår =) Kul att se han på fötterna igen =)
Idag fanns det inte så mkt på jobbet att göra att jag fick åka hem igen ! Kändes väl så där , så nu väntar jag på svar om jag ska jobba imorgon, för jag har ingen lust att åka dit om jag ändå ska få gå hem igen efter en timme, resan dit kostar ju som sakt mer ! Annars är det bara underbart =) Livet leker,solen är här och kärleken växer <3 Älskar min Per så otroligt mycket att ibland kan jag känna mig lite galen , galen av kärlek , =) hihihii
Just nu sitter jag och gör ingenting ! Men det behövs då jag ska jobba kväll !!
Är ledig hela helgen ( från kvälls jobb) ska bli så underbart att bara umgås med killen min och bara få vara med honom =)
Vi ska iväg till Moffa o Moma på lördag o spela brändboll =) Kommer bli kuligt luligt hehehe ,, På söndag ville jag åka o bada , baby med.. men tydligen inte vädret ??? =( Suck, från söndag till tydligen söndag nästa vecka ska det regna i Östersund =( Det suger då jag e ledig ons-torsdag ....
Finns ju massa annat att göra =)

En bild på mig och min kärlek ... Ha en bra sol dag =)


Sol sol underbara solen

Jag älskar verkligen sommaren och solen och varmen som befinner sig under dagarna =) Livet känns bara så lättare och sååå mycket bättre =) .. Tyvärr så jobbar jag ikväll, i restaurangen e det så otroligt varmt och bläää !! Vet inte om vi fått dom nya kläderna än så det blir svarta byxor och skjorta idag med =( ..
Men annars är det super bra med mig, mindre med gubben min, som ligger hemma med ont i magen sen igår !! Tråkigt för honom, men han sover för det mesta bara nu och det kanske behövs ,då får ju kroppen vila upp sig =)

Själv ska jag fixa kaffe, sitta på balkan och dricka det, sen blir det en kall dusch innan kvälls passet =)
2 veckor till på Lunchkrogen sen är det sommarstängt där ooch för mig sista arbetsdagen där !! Kommer sakna gästerna, krille men jag överlever allt tror jag hahahaha =)

Nej kaffe väntar =)
Puss på er !!


RSS 2.0