Små torsdag Blir Torsdag

Idag är det ju helt underbar sol ute och 5 plus grader =) ja det är inte så varmt men kl är oxå då bara 06.49 hihihihi.. Så mer varme hoppas jag på att det kommer !! Igår kväll efter min och babys glassköpande kom vi hm och små slappade på soffan. Mysigt som tusan !! Efter vi gjort ordning kvällen på hur den skulle gå till .. gjorde vi lite mat , kebab,klyft =) SMASKENS ... grymt gott =)
Vi får hem till Pers mamma och la upp byxor till mig och ett par shorts till älskling . Han är ju som kung i lite av allt.. Tur det för jag själv har ingen som helst tålamod för nålar och symaskin HEHEHE
Händer idag då ?? Blir åka till jobbet, börjar 2 timmar tidigare idag =) Är ju tacobuffe på mitt jobb idag , kom o ät om du har bilen förbi lunchkrogen =) ... Efter halva dagen på jobbet så blir det banken =) jag hoppas verkligen det går bra idag där.. men om inte så är det inte långt kvar till Juli !!
Efter banken blir det hem och duscha och piffa till sig =) sen blir det ner till klubben där Per blivit inbjuden på mat och lite öl =) och baby ville att jag skulle följa med !!
Nu får solen komma fram och varma upp dagen =) O jag önskar alla en härlig Torsdag =) !!!!



Tänk att vakna upp och ha denna plats precis utanför =) Sjukt nice !!

Personer

På mitt jobb , finns det speciela personer som äter , dom jag pratar om är lika mycket människa som vi men behöver hjälp av oss ! utvecklingstörda personer kan verkligen få din dag att le . På lunchkrogen där jag jobbar har vi 2 st speciela killar som äter .. dom är oftats alltid glada, och sprider lycka för oss som jobbar där men även dom som kommer och äter ! Ibland undrar jag hur dom tänker och funderar på livet ? Har dom samma tankar o drömmar som vi andra ? Jag tror det .. Tänk så mycket ideer dom har , som kanske kan göra världen bättre , men dom kan inte som vi få rösten hörd ! Varför är det så ?? varför ska man särbehandla dom bara för dom har något fel i huvudet eller kroppen !!

Dom 2 killarna som jag pratar om , får oss att le .. när man kommer till jobbet sitter dom redan vid bordet och äter =) man ler och hälsar, frågar om dom mår bra .. Dom svarar lyckligt att dom har åkt traktor,eller hur glada dom blev när dom fick en karta över östersund av mig .. Dom brättar att dom har kartan hemma o är rädd om den !! Tänk om vi oxå kunde börja uppskatta små saker som dom !! Små saker som en karta, vi har den .. slänger bort den som inget ! Men dom tar hand om den , vissar att dom blev glada för något så litet =) . jag blir så impad på dessa 2, att dom kommer till arbetet deras, gör jobbet och humöret uppe !!
Jag respekterar människor för hur dom är och hur dom lever !! jag respkterar mig själv !! Men efter idag, ska jag oxå börja tänka på små saker , att man har det bra.. mycket bättre än andra !!
Livet är härligt när man har härliga människor runt om kring sig !! SKål för det

Man ska ta var på livet....


Kärlek är den bästa drog / och medecin

Det finns så många ord vi skriver och säger till våra pojkvänner/flickvänner =) ord som vi verkligen känner från hjärtat ! Som vi menar .. att vara kär är ju sjukt mysigt och en underbar känsla =) Att få dela sitt liv med den som gör livet så härligt, som får en att le hela dagarana =) .. tror många känner igen sig vad jag skriver =)
Man vill säga så mkt , man vill vissa och bara ta ! Jag älskar kärleken och det nya som man får i livet, man letar ju alltid efter den rätta =) Jag har hittat min rätta =) Jag e bombsäker =) .. varför tror jag det eller hur vet jag det !! Hur jag vet kan jag inte förklara mer än att det känns så i magen, när jag tänkre på Per så får jag massa fjärilar i magen, jag kan sitta i bilen och bara tänka på något litet som kan få mig att börja skratta =) Jag går runt o ser så nöjd ut !! Vilket jag gillar.. Han får mig att skratta , verkligen skratta .. Han får mina dagar att bli lättare, han tar hand om mig .. ser till att jag mår bra =)
Han vissar sin kärlek mer än vad han själv tror ! Små saker eller hans leende, hans ögon säger så mycket mycket . När han tar min hand, när han kommer och håller om mig =) Kärlek e fan den bästa medecinen =) ..
Tycker du kärleken är en mysig grej, gillar du att vara kär ??

EN LÅT TILL MIN ÄLSKLING PER <3 Älskar dej så otroligt mycket !!


Tidig

Men jag ska gå och lägga mig ett tag till =) tycker bara om att vakna på morgonen när min älskling kommer och myser med mig i sängen, ett underbart set att vakna på =) Feel me ? !!
Idag e det onsdag , dagen förre torsdagen som gör då att onsdagen blir torsdag för torsdag blir fredag =) Förstår ni !! Hehehe . Nej nu ska man väl ta o krypa ner igen =) Åhhhhhh mys mys !
Vad som händer idag har jag inga planer på . Blir jobba från 11-15 sn får vi se vad som smyger sig om kring =)
Ett gott tecken är att kl är 06.55 och de är blå himmel ute =) We like that ! SOL SOL SOL SOL SOMMAR
Kanske dax att köpa bikini =) Juuuust det , så man kan ta sig ett dop i storsjön =) eller bara i badkaret ! 
Som ni märks e det bara yrtext kom kommer fram, såå natti natti =)



LoLo

Men Tja =) Gissa om jag sitter hemma och gottar mig =) Är sååå nöjd med dagen, om man inte räknar med smärtorna i magen !! Hehehe, Jobbade på så gott jag kunde, det är ju det som räknas, efter arbetstiden blev det handling =) På willys !! Där jag uppmanar alla att inte handla just nu, under deras ombyggnad !!! Du hittar inget, och det du vill ha finns inte... Sen har dom ändrat om nästan precis allt så den gålistan som du har i huvudet =) GLÖM DEN !!! Den finns inte längre nopp .. bye bye !! Hahaha .. Per kom förbi och ville ha bananas och lite kexis och det fick han =)
Blev ett stopp på Öb oxå, där jag fick syn på 1kg choklad under 70lappen =) sms till älskling : ojojoj 1kg choklad under 70, sorry älskling men redan köpt =) Så nu kan man gotta sig lite mer =) Igår kväll efter jobbet kom jag hem med pepparkakor och minnsan det gick ner hos gubben min =)
Har varit duktig idag, =) känner det hehehe, Tankat upp bilen till full tank =) så nu kan jag tutta iväg en bra stund till !
Nöjd eller ? JEPP !!

Nu ska man ta sig lite kaffe =) alltid gott.. Just det ! för dom som känner mig , vet ju att jag alltid har 4-5 sockerbittar =)
Idag började jag med kaffe med en sockerbittis =) blää men måste gå till slut =) , ska diska, fixa,donna och laga mat
Älskar dig Per Näsström =) Pusssssssis


Kväll

Nu är det kväll ute och solen går sakta ner, vi eller jag tvättar just nu , för min baby har somnat i soffan =) Har så svårt att väcka honom då jag verkligen älskar att titta på honom =) Underbara Per !
Vi har varit en sväng till stan med Björn o käkat lite, fii fan va gott det var o fii fan va full jag blev i magen =) . Jag längtar så sjukt mkt till Torsdag då vi har bank tid =) hoppas dom säger jag till lånelöfte !
Funderar på kaffe =) Så sjukt gott , såå jepp kaffe it is =)

Måndag imorgon, betyder en ny vecka med nya utmaningar =) Precis som vi vill ha det !
Älskar dej baby, du gör mina dagar =)



Helgen !

Helgen =) Vi börjar med Fredag : Vaknade av att jag hade missat samtal från min chef ( husfrun) Ringde upp henne och vi pratade , Goda nyheter var att det fanns en 75% tid på städ då Britta slutar och undrar om jag ville ha tjänsten =) KLART JAG VILLE , fanns ingen annan tanke mer en ett STORT JAAAAAAAAA =) Fan va glad jag blev , fan vad sjukt nice.. nu så nuu så fick jag det jobbet jag ville ha =) .. vet att Marie har kämpat så mkt för att jag ska få denna tjänsten , det har varit tufft för henne o för mig =) Men nu såå , den 17 Augusti börjar jag jobba på städ o jag e så glad att få jobba dagtider så man har mer tid för gubben min efter jobbet ! Åkte o jobbade på Lunchkrogen o berättade att jag slutar där då jag går på semester ! Han var glad för min skull, men ledsen att jag skulle sluta !
Vädret var ju så sjukt underbart så jag skickade iväg ett sms till baby o frågade om vi skulle grilla =) Blev ett kanske, som sen blev ett Ja. Köpte kött,öl och vi åkte till Moffa o Momma ( Micke o Camilla ) Drack öl o umgick =) Mysigt värre !
Camilla o jag fick i oss lite för mkt =) men vi var på bra humör så det gjorde ju inget hahahaha !! Vi åkte iväg på garagfest,där det bara var ja och camilla som dansade =) hehehe ,, kanske vi var för old att vara där , men kul hade vi =)
Blev en sväng på G3 där vi ägde dansgolv och vad allt det heter =) Fredags natten slutade med att min baby bädda ner mig =)
Lördagen : Åhhhhh bakis , åhhh blääää hahahah vaknade upp vid 13 tiden , inte såå pigg men upp och ser att solen lysser o himlen e blåååå .. Per skulle spela fotboll kl 16 så jag drog till Moffa o Momma =) Satt och sola med Camilla och titade på när Micke kratta löv. Duktig kille, hehehehe !! Blev lite grillning igen och efter en lång härlig slapp lördag åkte jag hem med matlåda till min gubbe =) Han var nöjd med maten o sååå trött efter 2timmars springande =) Duktiga älskling =) .. Inte mkt mer hände lördgas kvällen, mer än ett samtal från min kusin att han ligger på sjukan för han åkte av motorcyklen.. Men jööössses ! Han mår bra o det är huvudsaken =)
Söndag : Sovit gott, mysigt med min älskling ... hehehe älskar han såå mycket =) Åkte en kort sväng till sjukan o hälsa på , Gillar som inte sjukhus så det vart inte en lån stund där =) Har slappat i soffan och nu klippt babys huvud =) Han e ny rakad o looking gooooooodis =) .. Nu blir det ut på balkan o njuta av solen =)

Lite bilder sen helgen kommer nu !!

     

     

Klicka på bilden för att se stort =) Resten av bilderna finns på facebook =) ..
Fan va solen e sköööööööööööön =)

shohoo

Om ni bara kund känna min känsla i kroppen av att veta att jag inte ska jobba ikväll =) Fan vad nice , så jäkla skönt att veta att efter jobbet kl 15 fåååååååår jag umgås men älskling =) .. Vi ska åka till pappa och lämn vinter däcken från min bil,från pers bilar hahaha och dricka kaffe hos min papps =)
Att jobba dubbel pass i 3 dagar tar verkligen på en !! Jag tycker ju om att jobba på scandic och träffa stamisarna =) men jag önskade bara man kunde ha öppet dag tid istället ! det kunde väl gått bra det oxå !! eller kanske inte då alla arbetar utanför hotellet !! Suck ja får väl fortsätta sucka på kvälltiderna o bara arbeta =) Inte någ med det , nuhar vi sommar schemat nästan klart och tiderna för vårt jobb är 17.00 till 24.00 aaaaaaaaa 7 dagar i veckan !!!
Söndagar är ju ingen dag man vill jobba, men får sucka igen hehehehe o bara jobba !! Någ om suck o suckis =)

Längtar sjukt mkt tills jag o älskling kan ha mys ikväll =) blir kanske bada tillsammans och bara just det bara umgås =)
efter jobbet må jag åka hem till mig o kolla posten, må ju se om polis papprena har kommit !!
Min väckar kl ska ringa om en timme, men jag kunde inte somna om efter min baby åkte till jobb !! fast jag är riktigt trött !! Blir jobba,sen hem om mig,sen hem till baby,hem till pappa, till lillviken o hämta pers nya fälgar till Bmw , sen hem o mysssssa =)

ÄR NÖJD med mitt liv =)

Mycket händer

Japp det gör det, jag jobbar dubbel pass, sen i måndags. Men sista dagen är det idag =) Snart till jobbet !! Hur har veckans 3 dagar varit ? Super, som sakt jobbat o jobbat, varit o pratat med banken ang pengarna som tas från kontot, kära Marite sen i sommras ! Suger lite men men , pratade med Marites ägara ang om vårt bråk i sommras, han kan inte ta bort anmälan hmmm snyft o fan, palla med en rättgång till !! Nopp, men vi skrattade och hoppades på samhällestjänst =) får då kunde jag göra dom timmarna där =) heheh man får var på gott humör ! Lite allvar måste jag se det påå ändå , genom att min sista rättegång var precis på tråden, ajbaja becca !! Men men så  det som händer när man hamnade i för mkt drickandet ! som jag måste PUNKTERA att det inte är så idag =) O det har jag min kille att tacka att han inte dricker så ofta,typ aldrig =)
Igår kväll var jag hemma vid 21.40 och baby gjorde upp ett bad till mej med levande ljus =) är han inte romantisk =) Älskar dej så mycket =) jag sat i badet o han på toastolen och vi pratade såååå mycket,om vår lägenhet hur den kan se ut, våra nya möbler, vårt nya hem, hur vi ska renovera den om det inte ser bra ut =) Jag älskar orden, vi ,vårt och oss =)
En vecka kvar , nästa torsdag banken o hoppas hoppas dom säger vasssegoooda =) då blir man ju extra lycklig =)
Nej fan va jag längtar tills man får packa upp i vårt nya hem =) den dagen wieeee !! Baby han längtar tills det e upp packat och han får säga , åh nu e det klart hihihihihi !!

Måste chilla , tänkte bara skriva av mej lite, kommer mer imorgon då jag e ledig på kvällen =)

Älskar dej baby !


Bilder sen lördags

 









   

   

Älskar dej mest !

ÄR SÅ NÖJD MED LIVET =) KÄR O GALEN =) PÅ ETT BRA SÄTT !!

Lördagens skoj

Japp, det kan man säga , skoj hade jag det hela lördagen =) . Vaknade upp halv 8 och kunde inte somna om då jag inte hade min älskling vid min sida =( , klev upp och gjorde mig i ordning ! Kl 11 kom Per,Pappa och Britta =) .. Lite små prat och kopp kaffe innan vi får till Bowlingen =)
Det var otroligt kul att bowla med alla, Per vann !! Blev förvånad att han var så duktig som han var, för det var inte så han sa hahahah !! Han satte en strike på första slaget =) Vilken tur va .. hihihi
Mormor var mest glad över att hon vann över pappa =) hahahaha när han missade så aploderade mormor till pappa och bad han göra samma sak igen heheheheh !!
Britta gick det bra för att vara första gången =) och trillade inte och fter 3 gången fick hon ner kotterna =) är det så det heter ahahaha !!
Vidare åkte vi till Kina Restaurang och åt riktig god mat =) men som mormorm sa, ögat vill ha mer än magen vill !! Pappa,Per o Britta var duktiga ,dom åt upp allt.. Mormor och jag vi fuskade ( orkade inte ) hehehe !! Vi åkte hem till mej och lämnade mormor o Britta !! Sen får jag ner till stan igen och drack några cider med Gabbi =) Trevligt att vi alltid har så mycket att prata om !
Sen senare på kvällen blev det hänga med min älskling,Gabbi,Björn Och Charlie ! Efter kört hem Gabbi o kompani , kunde jag o baby åka hem o riktigt mysa med varandra =)
Älskar min baby så otroligt mycket och det vet han !!  Idag blir det slapp dag =) hihihi Bilder kommer sen =) hahaha

Pussen på Per


Närmar sig !

Det börjar närma sig och jag tycker det är så spännande =) med banken alltså , hihihi .. Per o Jag har fått tid på banken den sista april kl 15 , där vi då ska prata om lånelöfte =) Hoppas Hoppas hoppas verkligen vi får det =) för det första, då vet man att ha man en summa man kan gå på blir det som lättare att leta sig fram.. för det andra kan vi ta den tiden vi behöver =) för vi båda vill bo i Lugnvik =) Vi liksom trivs bra här =) Nära till hans mor och hans vän spelar ju oxå stor roll ! Lugnvik är ett lugnt område och bra för den dagen vi planerar barn =) men en sak i taget hehehe , flyttta är första grejen =) ska bli såå otroligt kul ! Vi bor väl redan , eller jagbor hos honom , men att få vårat hem, skappa våra minnen tillsammans i det nya är sjukt mycket roligare o bättre =)
Kul ska det bli, då vi köper ny säng =) är som ett måste hehehe ! Som tjej kan man nästan vta hur jag tänker va ?? Sen blir det någ soffa och annat gott gott =) Vi har oxå pratat om semester , men vi båda kom överens om att lägga semester pengarna på hemmet iställt och piffa o fixa där =) Så sol utomlands får vänta 1 år till =) kanske blir en sverige resa någonstans =) . Livet annars då ? Jo det rullar på Mormor är i Östersund och träffar alla o allt =) , så e det att vara mormor kändis =) söt är hon ! På lördag, blir det pappa,per,mormor och jag som umgås =) Per o jag planerade in bowling =) jäklar vad jag ska ge dom =) hahaha eller så förlora jag !!
Älskar verkligen mitt liv, verkligen !!! Har haft många kämpande år i Hbg men allt !! Flytten hit och om börjandet har tagit tid, men nu är det som allt ska vara =) Livet leker, Kärlekn finns i mitt hjärta , min familj mår bra och jag med =) Kan ju inte bli bättre =) Snart ska jag iväg o jobba igen, men fan va gott ... Fredag imorgon  =) shooohooo !!!

Älskar dej baby =) Överallt annat =) puss pussi

Tider !

Ojoj tiden går fort kan man komma på =) Snart Maj månad .. Shoohoo !!
Vilket väder det varit i helgen , men så är det bara för jag jobbar kväll !! Jepp jepp , men i måndags var jag ledig, Totalis ledig från Allt jobb =)
Jag,Per och mormor åkte upp till pappa och hälsade på en sväng, kunde inte stanna något länge då mormor skulle vidare =) . Men glad blev pappsen, mat fick vi och pappa blev paff o chockad att Per hade en sån snygg Cool bil hahah =) Ja vad säger man ,, man kan bara inte mer än älska BMW =) . Mormor gillar oxå Per jätte mkt =) hihihih söta henne !
Igår efter jobbet,träffade jag momor på Coop =) Vi åkte och köpte skor,sen vidare till stan och köpte lite kläder =) Nöjd är jag o ett stort Tack till mormor min =) Blir ingen lillviken i helgen ( kanske ) så fredag blir det mys med mormor hemma hos mej =) , Blir det nic väder på lördag blir det badhusparken en gåendesväng med mormor och Per och lite käk =) Kanske pappa kan komma in oxå =) Hade varit kul =)

I påsk fick jag i mitt påsk ägg av pappa Godis och en matta =) Av per fick jag Kroppstrumpa =) det gilla vi hehehehehe !
Men nu ska man iväg igen o jobba , fast nu blir det jobba kvällen =) Ska bli så skönt att få vara ledig i helgen =)

Älskar dej baby =)

Underbara Söndag Mys

Jaa verkligen , riktigt underbart har jag och har det med älskling sen han kom hem från skoter turen =) Vi har verkligen, mysigt,kramats,pussas och sakt flera gånger : jag älskar dig till varandra =) Allt är så perfekt mellan oss ..
Har inte så mkt tid att skriva för vi ska fortsätta med vår tid tillsammans !!

kan inte bli mer perfekt,en det här =) Vi ska ta tag i att prata med banken ang om lån till lägenhetsköp =) Känns stort och skönt och sååå rätt !!
Älskar dig Baby .. Du o Jag =)

Xoxo pussen på min Per

Sol O Kärlek

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL MASSA SOL =) KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK EN JÄVLA MASSA KÄRLEK !! 
Underbart,skönt,härligt,mysigt,soft =) WIeee så känner jag mej,alltså man får så mkt mer energi när solen kommer fram, man vill så mkt mer !! Fan att man jobbar kväll, är ju såå sugen på att grilla =) Hade varit så sjukt nice, grill och Öl =) 
Gott som attans =) Men suck, vi tar väl och jobbar lördagkväll... Någon som vill bytta ?? Någon som kan kassan ?? Ni är mer än välkomna att ta över =) hihihihi 
Idag vaknade vi inte från 12 hihihi, kan ju bero på att vi inte somnade från 4 hahaha !! Varför det blev sent får ni klura ut själv , men nice var det !! HAHAHAHAHAHAHA !! 

Upp gick vi, drog på oss kläder och stack ut med Björn och hans Diesel ford =) Det blev stan och Ny jacka =) sweet nu slipper jag tänka på det !! SkinJacka för 600 kr är ingen dålig deal =) Hur nöjd som helst =) 
Sen blev det mat och mycket skratt =) det är så otroligt kul att lyssna på Per O Björn när dom börjar prata om EN sak, för den saken har många olika viss att göras,fixas och efter 20min så sa Per att dom skulle ta det när den En saken hände =) Bra jobbat killar,  kul att få skratta av sej lite på dom två =) 

Nu sitter jag hemma och vill inte att klockan ska bli 17 =( aaaaaaaa ... nej nej nej attans kl blev 16:47 ett steg närmare !
Någ om det, är ju ledig söndag,måndag och hoppas då värdet är lika som idag så man kan få gotta sig lite =) 
Älskar livet och min stora kärlek =) Fnissis =) 

Puss puss älskling =) Du är mitt allt !!

  Mitt hjärta slår för dej baby =)

Morgon,Middag,Kväll !

Gick upp halv 10 imorse för jag visste att mormor skulle ringa kl 10 =) Det var riktigt roligt att få träffa henne igen =) Var 2007 i december månad som jag såg henne sist ( tror jag ) ! Så dom få timmarna vi fick idag var underbart =) Och lika sånt är hon som alltid =)

Får hem,å såg hur älskling fixade o donka hemma =) haha så då tog jag tillfälle att dra fram kartongen som hyllan var i o öppna den,,, Japp så nu e den uppe och nice ser det ut !  Klockan och tavlan som han gjorde när han var liten e oxå uppe o på plats =) Duktig han e hahahah !!
Var ner till bilen hans och fixade grillen på bmw =) blv grymt ...
Sitter nu och funderar på om jag ska hoppa in i duschen ? Jobbar kväll och det ska bli kul o se hur det kommer gå !! Menar med magen o allt sånt !! Men hoppas på att det går bra =) Sen blir det hem o sova kudde =) med el utan älskling det märker jag, men tror han drar till Björn !

Nej nu har jag ej tid med detta !!
Älskar min favorit =) Per !!


Jag o Älskling

Sitter o mys slappr hemma =) är skönt !! Baby har köpt öl,så det blir någ en el två ikväll =)
Varit hemma om mig och fixat så nu e det snyggt tills mormor kommer imorgon =)
Vad som händer ikväll,har jag ingen aning om, får väl se hahahah !!! Som sakt ska träffa mormor imorgon =)

Lite mer bilder blir det i svart o vit ,, fan va nice det är med det
Gladis påskis =)
Love to my baby !!

   

 


Lite mer Bilder

Jag har lite svårt att inse att håret är små blont hahaha, varje gång jag går förbi speglen blir jag som *vem fan var det* hahaha men det e ju bara söta jag =) Glad Påsk på er önskar då jag .. Hihihih

   


  

Älskar dej min per =)

Klart

Då var man hemma efter 2½ timme hos frisan Linis =) Är as nöjd med håret och blev grymt glad =) sweet .
Mindre glad blev jag att cp 3 har något cp med sit nät aaaa har inte haft någon kontakt alls med mobilen, surt som fan genom att jag betalde bilens pakering med mobilen, men tur hade jag som inte fick böter =)
Var förbi min aboslut bästa älskling och pussa och vissa upp mej =) han tyckte det såg bra ut =) ppuuuh tur det heheheh . Blev en sväng om Scandic och säga hej hej till husfrun som jag saknar såååå otroligt mkt =)

Nu är jag hemma och väntar på att baby ska sluta så vi kan fara iväg o handla mat =) Idag blir det Fisk =) Åh det e sååå jäkla gott , men vad för fisk vet jag inte alls hahahah !! Annars händer det inte så mkt mer, imorgon ska jag hem til mej och städa så att det e snyggt tills mormor kommer =) Ska bli kul att få träffa henne, var ju ett tag sedan !! Mindre roligt är att scandic ska ha öppt fredag/lördag och gissa vem det e som ska jobba?? Jag så klart ! Så sur jag blev när jag fick veta att vi skulle ha öppet.. Nej men tänk inte på att jag kanske hade planer ..Åk ni iväg och träffa familj och fira påsk.. så e jag på scandic o jobbar !! SUCK .. Men men sånt e livet ibland =)

Ja nu kommer bilden, inte den bästa (från mobilen) men vet i fan vad min rosa kamera är =( Har du set den ? =)
Älskar min Per sååå mycket .. Puss pUss



Ser inte så HAPPY ut , hahahahah men det e jag :D hihihihi

Tidigt

Det är tidigt på morgonen, men den har varit mysig. Gick upp med min favorit och åt frukost =) myste lite gran och sen var han ju tvungen att åka till jobb !  Han är så härlig hihihi !
Idag ska jag klippa o sling mitt hår =) Lägger in en bild sen om jag blir nöjd =) men litar på Lina hihihi

Ska lägga mej igen till 8 iallafall =) hoppas jag inte försover mig ajajajaj !!

God Nattis !
Älskar dej baby,mitt hjärta ler för oss =)

Xoxo pussen på Per

Test

Lovar du att vara ärlig? Så gott det går!'

Du heter: Rebecca
 Smeknamn: Becca..Älskling och Baby

Låt som när du är ledsen sörjer till? Blandat
Beroende av: Kaffe cigaretter!
Vem behöver du mest just nu: Familj och Pojkvännen
Vad tror folk om dig? Snäll,omtänksam,idiot =) 
Stämmer det? Ja!.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon..min rumpa  
Vad säger du för att imponera på någon? Stilig du är =)
Brukar du skratta för dig själv? Ja mycket !!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Du är sötast i hela världen älskling. Älskar dej så jädra mycket !! puss puss
Var bor du? Lugnvik! / Torvalla
Trivs du där: Japp som attans..
Äger du några converse: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: Öl och cider!
Brukar du bli för full: Ja, det händer! hihihi
Vad har du för mobil operatör: 3 o det suger ! 
Är du allergisk i mot något: Ägg
Har du haft sex idag: Klart =)  
Nästa mål i ditt liv: Känna bättre pengar och ha samma kille som nu !!
Hur svarar du i mobilen : Hallo, Ja du vill ?
Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ojoj kostar det så mycket !
Antal timmar sömn inatt: 9..
Sov du ensam: Nej,men världens underbaraste kille
Brukar du komma i tid: Alltid en 30min innan jag börjar jobba
När mår du bra: När livet är som bäst !
När blev du fotad senast: Fredags hos Tessan o Dennis
Hur känner du dig nu: Älskar mitt liv
Vanligaste färg på dina kläder: Svart!
Vad tycker du om dina fötter: gulliga,men gömmer dom helst !
Vad saknar du: Min Mamma .. R.I.P
Hade du en bra kväll igår: Japp =)
Favorit dryck på morgonen: Kaffe!  Ett måste !
Rakar du benen: Ja när det behövs hehehe ..
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika!
Är du blyg? Nja beror på var,när ! 
Sysslar du med någon idrott: haha Nopp 
Vill du hellre ha mail än brev: Brev e alltid mysigt .
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag,har min kärlek här !
Har du spytt offentligt: Ush ush jaaa,blää--
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: haha kille för en dag, se hur många ragg jag kunde få =)  
Är du nöjd med ditt liv: Klart  
Är du bortskämd: Nej!
Vad gör du i morgon: Slinga håret o kansk en öl hos Anna
Vad är det värsta du vet? Oärlighet,otrohet!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ingen aning
Vad längtar du till? Till sommar 
Har du bra vänner och äkta vänskap? Har inte så många,men 2 äkta vänner har jag som jag vet !
Vad använder du för shampoo? Elvita  
Vad är det finaste du fått? Kärlek från familjen 
En speciell dag du minns: Dagen jag Träffa Per och dagen pappa köpte bil till mig =) 
Hur gammal är du: 25
Tycker du om någon just nu: Japp
Om fem månader: Bor tillsammans med Per i större lägenhet =) Hoppas
Du samlar på: Strumpor (kan man aldrig få någ av)
Gröna eller röda äppeln: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pappa
Gillar du golf: Nej nej  
Vilken tid gick du upp idag: 13,00
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej.
Har du strumpor på dig nu: Nej..
Är det okej att gråta: Ja det är det!
När grät du senast: Vet inte !
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala mina skulder, ge pappa och spara !
Bär du glasögon eller linser: Inget av det !
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!
 När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika!
Har du piercing: Har haft!
Vill du gifta dig: kanske,inte så viktigt
Vill du ha barn: Ja, kanske 3-4 st, men kan börja med 1 först =)
Solar du ofta: Nopp 
Är du bra på att laga mat: Japp nu e jag, baby har inte sakt något =) 
Är du flygrädd: Som fan
Hur vig är du: hahaha eller inte !
Är du musikalisk?
Vad dricker du helst när du är törstig: Saft
Vilken är din favoritglass: Cola och 88an 
Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag 
Tycker du om sushi: Ne
Vad äter du helst när du ser på film: Chips o dip 
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Ja!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls!
Vilken ögonfärg har du: Ljusblåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja,när mamma gick bort
Biter du på naglarna: Nej inte längre =)
Röker du: Ja.
Hur ofta tränar/motionerar du: Jag går när jag måste =)
Senaste låt du hörde: Marke- baby

Nice

Nu har jag varit ute en kort sväng =) för mer orkade inte magen min ,, men skönt var det att få komma ut lite, fick ju små handla lite och träffa baby och pussas lite och det är det värt =) !! Fan va lycklig jag är =)

Blir att börja med maten vid 18 tiden, för sötis kommer hem vid halv 7 !!  Har öppnat balkongen och låter luft och sol komma in lite =) P3 är på och allt är bara så underbart härligt =)
När man känner solen i ansiktet blir det som man får en ny härlig energi i kroppen, att veta att vintern är slut och veta att man har det så jäkla bra i livet =) allt känns som så enklare =) och kärleken den, den bara växer och blir starkare =)

Hur har ni haft det i solen, känner du energi o lycka ...

Imorgon ska jag slinga och klippa mig =) ska bli småblond hade jag tänkt =) Kl 09 kanske inte var den bästa tiden men men hahaha Lina för som hon vill =)

Pussen på min Per


SOLEN

Att ha ont i magen är en sak, en annan sak är att solen är här o jag sover bort dagen !! Då blir man les , hihihi
Jag är verkligen sugen på att fixa mitt hår på något sett,men har som ingen ide =) jo att våga håret,men kan dom göra det hos frisan  ?? hmm får väl ta reda på det =)
Annars då, joo det rullar på , kärleken växer och jag blir snart tokig av lycka som jag har för min älskling =) Älskar min favorit såå mycket =)
Igår kväll fick vi besök, av Björn o Timpa =) var trevligt att träffa dom och gubben lev glad att han fick lite besök, det märktes =) hehe sötis !! vad händer annars idag.. genom att 5tim har jag redan slängt bort ( i en skön säng) så får man klä på sj o GÅ ut hehehe, ska köpa små saker hem till Per, sen blir det städa och laga mat !!
Är det bara jag som fäller grymt jävla mycket hår nu el finns det fler, var jag en går i hemmet hos per, finns mitt hår överallt !! Mindre trevligt,kanske ska köra dammsugaren i håret :) hehehehehe

Nej nu får jag bege mig !! SOLEN IM KOMMER ( gilla svengelskan va ) heheh


Älskar dej baby...xoxoxo


Kiss me !

Hihihi jag har en ny låt som får mig o tänka på min favis Per, finns många låtar men just nu är det denna ! Och varför, är att i fredags när jag slutade så spelades denna låt och när jag ringde honom,När han svarade sjöng jag... baby i miss you ,då sjöng han tillbaks kiss me through the phone =) Han är ju bara helt underbar hihihi och världens bästa =)
Så därför lägger jag upp denna låt =) Lyssna o njut =)



Sen vill jag göra om mitt hår men är en riktig fegis =) haha, vill ha vågor i mitt hår, men va fan gör jag om det inte blir bra ? det är ju ändå viktigt för mig att ha håret snyggt !! Sen vill jag slinga o klippa men hur ,var o när vet jag inte !! Suck, blir väl att fundera ett tag till, ... suget kom igår när jag rakade av håret på älskling !! Sa att man kanske skulle göra det, men han sa nej nej nej hahahaha . okj baby , räcker väl att du får ha det =)
Älskar dej per.. pussen  xoxo


Sucken på magen

Jag har haft ont i magen av och till nu i 1½ vecka, ibland har det gjort så ont att jag knappt kan stå upp !
Igår gjorde det ont, som attans !! Idag bestämnde jag mej för att ringa DR Vårdcentralen i Torvalla, jag tycker verkligen den vårdcentralen suger stort ... Först får du vänta hundratjugåfem år innan du kommer fram, för du ska först lyssna på en röst som säger samma sak over and over.... tack för att du väntar,tack för att du väntar ! Men vassegod kärring , nu ge luren till någon som kan prata med  mig ahhhh !! Blir galen på sånt !!
 
Iallafall,efter många om att lägga på så blev det min tur =) shoohooo !! Blev ett hej, hon hosta mej i örat och jag tänkte jaha men tack , nu blev jag halv döv med det bjuder jag på, vänta ska bara byta öra så jag hör vad du säger =) njaa elak men så e det !! Skaffa sörvis som funkar ..
Förklarade min onda mage,att det var totalt synd om mej, och att det funkar inte att arbeta med detta genom att jag står upp på mitt arbete ! Jaha svara hon.... hmmm på Torsdag har vi tid !! SUUUUUUUUUCK,VA ?? Nej men det går ju inte, jag arbetar ju fortfarande o måste kolla upp detta !! mmm säger hon jahaaa...eee idag då kl 15.40 ? Jaaaaa =) fan gav du mig inte den tiden från början ?? vavavava ??
Iallafall, tack så mkt hejdå =) !! Hur i helsike tänker dom ?? Förklara för mej !
Efter det blev jag överraskad när älskling kom hem kl 9 ! små ord säger jag heej ?? Hej baby,glömde plånkan hemma höhöhö hahahah .. Alltid e det något,tur att han får på sej kläderna på måndag morgon =)
Nej nu blir det hopp eller bara gå till säng igen och vänta på klockan ska ticktacka !

Älskar dej Per =) xoxo

Mår sjukt bra ,men...

Ja jag mår sjukt bra, Kärleken är som bäst =) Love my man =) och allt e så underbart mellan oss !!
Men jag är sååå jävla trött hela tiden !! Suger stort gör det  =( ingen som helst go go go i mig o jag fattar inte varför ??
Kan det ha med den underbara solen att göra ? Man e ju inte van att se den hehehehe om man sägr så ? Eller är det för hmm ja fråga mej inte !
Men annars då ? Jooo annars bra,snön håller på att försvinna YES =) byebye vinter HELLO sommar !!  Båda jobben går bra, fast som sakt ska man börja söka ett jobb ?? Tar ju på kroppen att springa mellan 2 jobb !! Oh ändå ha en usel lön !
varför kan man inte bara få som man vill någongång =) LOL !! Nä jag har det bra =) ska ej klaga, vissa har inga jobb medans andra har 4st ! Men jag vill ha ett jobb med en inkomst =) 7-16 hade varit nice ... Har du ett sånt jobb till mej ?? Give me call !!
Hemma nu och väntar längtar tills älsklingen kommer hem, blir fixa dona med hans bil idag =) sen blir det en sväng om hem till hans Mor .. senare på kvällen blir det massa mys och kärlek =) lolis

Jagkom på idag att jag måste lära mej att ta babysteps .. att inte ta allt på en gång =) Så jag får väl börja prova med det då?
Vill tacka min kära väninna Reb för att hon har piffat min blogg, sötisen är hon =)
Nu blir det ut i solen =) swiiiiiiiiiiiiiish




                              

Älskar min Per =) xoxo pussen

RSS 2.0