Live

Jag lever fortfarande :) hahaha har som inte haft tid el lust att skriva av mig på bloggen !! Har väl sånna dagar tycker man :)
Om 2 veckor kommer min barndomsvän Tessan upp till mig :) ska bli så jäkla kul och få umgås med henne och vissa hur Ö-sund ser ut :) Men man får ju hoppas att detta minus 20 inte finns så man kan hitta på något kul och inte behöva sitta inne hela helgen !!

Ikväll blir det Tapas mums mums med massa gott gott :) Med min älskling <3
Jag har världens bästa sambo o jag älskar han så otroligt mycket :)

Nu blir det Kaffe :)

På tisdag blir det klipppning av håret :) hmm men man e fattig och vill gärna att det ska bli den 15 så lönen kommer in på kontot och fyller på där det börjar bli tomt hahaha :)

Kram

Bilder sen lördagen 23/1



Hihihihi mycket mycket rolig kväll :)

1 JULI

Nu undrar ni säkert vad 1 juli betyder för mig och min underbara sambo :) JOOOO det betyder att det är då vi flyttar från det lilllllllllllllla hemmet till det STORRRRRRRRA HEMMET ... Vilket jag längtar sjukt mycket till <3
Så nu har man ett datum och det gör att jag får så mycket fjärilar i magen av lycka och att det är spännande :) nu gäller det ..det är nu vi ska flytta *tillsammans* till vårt till mitt o hans :) hihi fattar ni poängen :) Me happy happy happy happy soooooooooooooooo happy :)
Kommer kännas konstigt för det kommer kännas stort , om man gemför med 1:an vi bor i nu och flytta till en 4:a betyder att vi ska ha wakitaki ;) hallo älskling..krrrrr..var e du..kom ?? hehehehehehe :)
Fan va jag längtar ..

Förutom det glada så är det ju 40års party på lördag :) vi kämpar med våra bananer och provat dom och fixar till sista puffen innan dagen kommer.. men det är varmt att ha dom på sig så jag tror ingen av oss kommer ha dom länge på oss :) men det görs ju inget för min sak !!!

Imorgon ska jag till tandläkaren och spola min visdomstand :S .. har en tandvärk som heter duga !!!
tandvärkshelvetesattansjäkladensomfinns där :) hehehehe

Nej nu soffan sen tvättstugan :) nu vet ni det !!

Älskar dig per min sockerpaj ;)

Bjuder på en rolig bild...du får ingen på köpet ;)



bilden e tagen från expressen :)

Det var inte igår jag bloggade :)

Nopp det var det inte, har inte haftlust eller tiden om man säger så :) Men nu så skriver vi av oss lite !!

Kärleken blir bara mer och mer för min älskling Per :) helt underbart att känna så här hihi <3
På jobbet går det bara bra , jobar och har mig så att säga :)
I fredags 15/1 vart det bara att vi skulle till ib och förfesta och sen ner till City och käka mat :)
men fy va kul vi hade från kl 16 tills man åkte hem skrattade jag hela tiden :) vilka arbetskamrater man har :) dom e helt underbara .. Marie Olsson min chef var med ut och hon firade vi om och om igen hehehe ;) hon som jag hade lika kul :) mycket skratt och mycket öl *fniss*

lördags morgon var man inte så pigg hehehehe men det var det värt :) Jobbade i sega 3 timmar sen sov jag bort typ halva dagen mouhahaha :)
Nu på lördag ska vi på 40år fest jag och hjärtat mitt där vi ska vara bananer :) hahaha ska bli så kul att se hur vi kommer se ut :) vi kommer skratta åt varandra mest hehehehehe :)

Min barndoms kompis Tessan :) Hon har bokat flyg upp hit och kommer den 18 februari , JIPPIIIIII :) Längtar så tills hon kommer up :) då blir det skånska till maxis ;) heeellll yeee !!

Snart kommer pappsen :) Så jag bjuder på lite bilder sen i fredags :) mer bilder hittar ni på FB :)
Älskar dig Per , du får mitt hjärta att slå av lycka <3

 

 

 

HAHAHAHAHA :)

Bananer

Hello everybody :) Nu börjar minus graderna som har varit höga ( 30 minus ) börjar sjunka sakta men säkert ner till -17 osv, vilket vi gillar då man kan börja kanske gå ut och veta att man kan röra på sig utan risk att man ska fastna :) LOL ...
På jobbet var det mycket att göra men det rullade på som det brukar göra :) Imorgon reser alla från Scandic och många många rum blir lämnade och många rum ska vi ta .. Kommer gå toppen :)
Inte gjort så mycket annat , jag och hjärtat har sofftat MYCKET I SOFFAN och vi gilla det hihihihi..

Till något helt annat :) Vi är bjudna på 40 års kalas den 23 Januari och man ska vara utklädd till vad som helst :) hahahahaha jag och Per har hittat det vi ska vara och det kommer se SUPER roligt ut på oss hahahahahahaha.. skrattar när jag tänker på hur det kommer se ut när vi båda kommer gående/gungande på gatan till festen och ser GULA ut ;) hahaha .. vi ska klä oss lika och vi kommer skala festen :)
Här kommer en bild hihihihi



Hahahaha kommer vi inte äga :) ??

Kostymer hittar ni på Bodega Partybutiken.. kostymen är där ifrån :)

Nu blir det sängen för oss båda, jobb jobb imorgon :)


Nr One

Shoohoo :) första dagen på gymet ..spining i 45 min gav resultat av ont i rumpan :) hehehe men men första gången och jag la iallafall inte av.. hade ju dok inte samma tempo som alla andra där inne, men första dagen då ska man ju hitta sig själv i det .. Så jag e happy !
Precis mulat i mig mat och städat undan lite hemma , sitter med kaffe koppen i handen och förbereder min för andra passet idag :) som börjar halv 5 .. Tänkte köra alla pass dom har så vet man sen vilka man tycker om och inte tycker om, så kan man lägga ner mer tid på det plus att man kör inne i gymet oxå såååå klart :)
Ikväll blir det mys middag hos svärmor :) mycket trevligt . Skulle umgås med pappa idag men minus graderna dom stoppar oss ;) neeee det gör dom inte men man må vara försiktig i denna 30minus vi har :) pappa o jag vi kommer träffas snart snart hoppas jag :)

Ne hej hopp nu blir det soffan en liten stund :)


Nu kör vi :)

det HÅRDASTE :) hihihi ... Idag har man varit riktigt duktig och fixat sakerna som man ville ha fixat för ett tag sedan... men vad e det man säger... Bättre sent en aldrig :)
Nu är jag inskriven på Fristilen och redo att köra igång min kropp att få bort den här extra fettet som inte är välkommen från första början ;) .. Kör redan imorgon kl 12 första passet som blir spin i 45 min. andra passet tar vi 16.30 med easyline :) kommer bli tufft kommer bli kanon .. bye bye över fett and hello sexi becca :) mouhahaha...

Ikväll blir det massa mys med den snyggaste sambon ever :) love love love <3
Och fika så klart ;)
Lite mer mmmm i livet :) LOLIS

ÄLskar dig per, du är min ögonsten och det finns ingen som får mitt hjärta att slå som du får det :)
happy happy happy

Och snart vill vi ha sommar :) för jag vill utomlands .. till SOLEN  :)

20 till 30 miiiiiiinus

MINUS GRADER ... Usch det är verkligen kallt idag .. 30 minus ute och det betyder att jag går inte ut om jag inte MÅSTE :) ... blir stöka på hemma och fixa tvätten från igår ..
Igår kväll umgicks jag med min kusin Kikki och hennes man Ronny inne på stan :) vi tog några öl och pratade om allt :) Gillar verkligen dom 2.. Mycket mycker roligt var det ... Men nästa gång vi skulle ses var det ett måste att Per skulle vara med... för dom har inte träffat honom och börjar undra om han verkligen finns hehehehe :) Det är klart han gör . min älskade sambo <3

Vaknade upp imorse av att hjärtat skulle åka iväg på jobb, becca stanna i sängen och sov vidare :)  Nu blir det kaffe och cig , och fixa till hemma :) Må ju göra något så man inte bara sitter .. perfekt dag då man verkligen inte vill gå ut :)


2010

Nytt år nya utmaningar och bara nytt :) En kanske man inte har fattat att det verkligen är 2010 men det kommer väl att kopplas i slutet av detta året hahaha eller iallafall när man fyller 27 år ... ojojojoj en 7 bredvid min 2 opppsan ;) snart dax att familja sig kanske kanske ;) blir väl senare kanske om det vill sig :) *ler*
Julafton och nyår var bra :) . Men nu längtar man tillbax till jobbet och sina arbets kamrater :) hehehe.. Att få in pengar på kontot och verkligen inte snåla längre hehe :)
Detta året är året vi ska flytta till större :) till en 4:a hihi .. guuuuuuuuuuuuuuud jag längtar så mycket .. move move move , önskade det var redan nu idag :)

Två bilder från Nyår bjuder jag på :)





Pussen till min älskade sambo :) <3<3<3<3<3

RSS 2.0