Hej Hopp i det blå =)

Idag var det dagen för min Per =) Han fick hoppa falskärm, hehehe en upplevelse som bara jag måste testa : sa han efter vi kom hem ! Han hade svårt att koppla att det hade hänt från vi kom innan för dörren och han säger... Men skit baby, jag gjorde det =) Då kunde man inget annat en bara skratta =)
Nu är det söndag, imorgon börjar man super tidigt typ kl 07 ... Mjauu ! Helgen har inte haft så mycket liv i sig =)
Fredags var man så trött att efter 2-3 öl hemma somnade man skönt i sängen , Hmm men kvart över 6 på lördag morgon vaknade man oigg som en ilsken gris =) fast en glad girs då .. Hahaha .. Var bara kliva upp och ner igen och förklara för kroppen ..att nu e du verkligen helt fel ute.. SOOOOV =)
Blev nanna till 11, sen får vi upp till pappsen ett tag och umgick, fixa med bilen osv osv =) Lördags kväll var jag en sväng om Marre som fyllde år =) Grattis vännen <3

Baby var i krokom och chilla med en vän till honom , där fick jag hämnta honom kl halv 1 på natta =)
Sen somnade man på kvälla , men vaknade av och till hella natten , kanske för jag var mer nervös en gubben min som skulle 3000 meter upp i himelen och hoppa från ett flyg och landa på jorden igen och överleva =)
Tur hade vi för han överlevde och alla var glada , men mest han ... =)

Ikväll blir det bara massa mys med min älskling =)

Kommer upp bilder på fallskärmshoppet senare =)


Pussen på mig , sååå klart !!


Gott Med Helg !

Gott gott gott med helg och GOTT med en kall Mariestad = ÖL =) hehehehe. Sitter o myser i soffan och vänta på att min älskling ska komma hem =) .. Mums på honom, ska väl beställa något att äta, för det e ju helg och tror ingen av oss pallar laga någon mat idag =)
Så jag sitter bara o gottar mig i soffan o dricker en kall öl =) .. Veckan på jobbet har varit helt underbart =) Gillar mina arbetskamratet , och helt ärligt.. I do not miss the Restaurang hihihihi..

Beställde en ny mobil förra lördagen o trode verkligen den skulle komma till veckan, men shi fick jag för det .. Kan ta upp till 14 dagar =( .. Undrar om dom räknar dom 14 dagarna på lördag,söndag =) eller om det bara e måndag-fredag ??

Men nu kom baby hem =)

Ha en bra helg =)


Shohooo

Men Heeeej =) .. Hur är det med alla blogg läsare och bloggare ? Med mig är det bara super bra, kanske dålig på att blogga, men man har som sina dagar då man vill skriva mycket , men inte får fram det på det vis man vill =) hehe !
en nu tänkte jag skriva av mig lite .
I heögen var vi i Lillviken och bara tog det lugnt, eller iallafall jag =) baby han jobbade med att lägga golv i ett tvättsugerum .. Annars var det mysigt, sov med kissen Roffe och åt god god mat =) Som en mini semester om man säger så ..
Igår kom vi hem och åkte sen till Pers Gudson och lämna paket som tydligen inte var så lätt att få till =) ... Pappan till Pojken sa att Per o Björn köper bara presenter som dom själv hade vill ha =) hahaha kan någ stämma tror jag .. HIHIHIHI..
Drack kaffe åt massa tårta =) och bara pratade .. Trött som vi var , åkte vi hem och bara myste i soffan =) Skönt är det alltid att ligga i sin egna säng =) . Man vet ju precis (nästan ) hur man vill ha kuddar osv osv ..

Idag har det gåt bra på jobbet , trodde det skulle bli mer timmar men, vi var allt snabba idag =) ganska skönt när det ändå är måndag =)
Ska fara iväg o hämta min snutt nu , sen blir det lagga tacosBiff med klyft .. Sen händer det inte så mycket mer för söta mig =) per ska iväg o skjuta upp, innan älg jakten =) Goood LUckky baby

Puss o kramen på MIG för jag är den jag är =) MOuhahahahha

Sötaste =)

Jobbet går super bra =) Börja bli van att gå upp tupp tidigt o somna när man ska typ !
Imorgon far vi till lillviken och blir där över helgen , längtar till måndag faktiskt, får då e det dax att jobba igen med mina underbara jobbar vänner =)

Och en super bra bild på mig kommer här =)



Söt eller hur ? =)

Älskar dig baby , så otroligt mycket. Mitt hjärta slår bara för dig, kärleken är så grymt skön <3

Dagen

Andra dagen på jobb och jag e verkligen glad att vara tillbax där jag vill vara o jobba .. trivs som en fisk i öppet hav =)
hehehe ... Förutom att jag har lite ont i ryggen, känner av trötthet (e inte van vid tidiga morgon) och små kramper på rumpan =) *ler* hehehe.. men det kommer ju försvinna , kroppen tar ett par dagar innan den kommer in i att man no longer har semester =)
jag mår annars jätte bra, kär och lycklig ... Gubben har gjort fisk idag till mat , riktigt gott ( som alltid ) han e en bra kock o en massa annat som jag gillar skarpt  =)
Imorgon efter jobb, ska jag o jenny dra ner till stan en sväng ! Sen blir det hem till svärmor o käka middag , lägga upp 2 par jeans som jag har köpt ..

Sen blir det hem o fortsätta med tvätten !

Till helgen åker vi till Lillviken , Per ska fixa i en tvättstuga =) hemma hos Roger ..

Ja nu var det attans slut på blogget just nu, för jag har inget mer att skriva =) LOL

Kram på mig och er .... hihihi

Säljes Säljes Säljes

Mobil w595i Blå , med minnes kort o laddare !  1800kr el högst erbjudande .. är låst till 3 !!



Logg Tröja Vit , oanvänt ... 150 kr



Skriv om du e intresserad, din hotmail så kontaktar jag dig eller så skriver du till min hotmail =)
hotmail : [email protected]


Söndag

Sista semesterdagen för mig o Per !! Imorgon är det måndag och då är det dax att börja jobba igen o komma igång med veckodagarna som vanligt =) ..
Men vi har haft en bra semester , kanske vädret kunde varit bättre ... Men det fanns ju det i Helsingborg o Mjölby så, så farligt var det ju inte.. kallt var det hemma i Östersund !

I dag har jag städat o fixat till hemma... pizzakartonger tar mycket plats och det får allt att se stökigt ut, men ett ryck gjorde jag det snyggt igen hemma.. diskat , dammsugat och nu har vi precis fikat =) .. storhandlat till veckan .. Mums gott med mat =) Me like ...
Blir chili corn carne ikväll =) och till veckan har vi planerat..kött,fisk,taco =) . Inte något kul väder ute precis nu .. Regn o 10 grader.. Känns som hösten har kommit .. mm suck !!

Nu blir det kaffe o cig och en puss på älsklingen <3


Pizza..Coca Cola...

Och 3 st choklad bollar har jag precis mulat i mig =) Snacka om att planera att gå upp i vikt och inte tvärtom hehehe !! Blää ush och fy Becca ... Pers fel heheh Jepp !!
Planerna var ju att få magen att bli mindre och kanske inte större, allt bara darrar som gele hihihihih =) Becca e på väg på fel spår =) men tur att det snart e måndag och man kan börja inse att hmm nej , nu får vi ändra på planen ..

Händer i kväll då ? Ja du inte mycket hehe,,, har det jäkligt trevligt med mitt hjärta.. Skrattat så mycket att jag har ont i magen hehehe..
Vilken underbar Lördag =) ... Kanske ska ta och gå ut en runda .. Jaaaa Blir en promenad Till Pers pojkvän <3 Björnta så klart =)

Lördags mys

I soffan med mitt hjärta <3 ...  Vi har precis beställt pizza från nätet och dom ska vara klar om 59 min hehehe får se om det stämmer =) Gott ska det bli iallafall ...MUUUUMS =)
Igår umgick jag med min vän gums Gabbi , åt typ bränt kött hehehe som vi typ glömde bort i grillen hehehe men gott var det .igen MUUUMS =) ...
Vi umgick och hade skojigt , sen drog vi ner till stan och minglade runder typ hehehehe .... Blev en bra kväll tycker jag =) Ville ta en massa kort men det ville inte min kamera =( .. den inte ville funka !!
Så tyvärr blir det inga bilder för er att titta på ,, snyft ! .... Idag händer någ inte så mycket mer, än att bara softa i soffan,ligga o gosa i sängen ... Äta pizza och bara må så jäkla gott =)

Jag mår super jävla bra =) Gillar vi hehehe

Älskar dig Per , min framtida man <3 Pussen på dig

( Bor du i östersund , så e Duffys pizzeria ett måste att äta på ) Gott som tusan söru , hehehe .. KJAM

Märks

att man e hemma igen =) .. fast rastlös var vi i början på morgonen hehe är ju van att vara igång innan 11 typ =) Men vi har gjort mycket idag. Tvättat,handlat,fixat det sista i torvalla ... handlat skor o byxor till mig =) Vilket klipp säger jag bara , och tro mig det behövdes jeans till mulliga becca som gått upp i vikt under semestern =) hahaha inte ett enda par jeans som jag har passar mig =) Så säg Hej till Söta mullisen becca =) .. jaja jag mår ju bra och vikten ska vi se till att få ner !
Promenader efter jobbet när man kommer hem och kanske inte äta så otroligt mycket som jag har gjort hehehehe !! MAT e gott alltså , både pappa o karolina trodde jag var gravid, inte för hur jag ser ut utan för att jag äter så mycket =) Men det e jag inte hehehe .. Not today  =) !! Tjoooooockis becca hahahahah

Imorgon blir det att umgås med Gabbi i Lit och sen kanske drar till stan en sväng =) .. Må umgås med henne mer alltså =) .. Vi har ju haft kul tillsammans alltid... varför sluta ??? hehehe .. jaja att man har var sitt liv, men hon e ju i min släkt nu... så nu får vi ta o fixa luris till detta tycker jag =)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det super mys med baby <3

Kjam kjam till er



Pic

Bilder

      

    

  



 

Home home =) Me,we like

Ordet hemma igen är ett bra och underbart ord som jag älskar =) hehehe !! bara för någon timme sedan gick vi in i vårt hem och skönt var det =)... Haft en underbar semester med min älskling i Östergötland o Skåne ... I mjölby har vi ätit gott med mormor och i Linköping,vadstena och motala har vi varit och tittat på gamla hus och historier =) Toppen väder hela semestern ... med grader från 26-30.. Sol o värme .. gott gott !!!

Mys har vi haft med min underbara bror , som har tagit oss till Helsingör,där Per upptäckte att det var fan nära till Danmark =) 4km det e ju fan ingenting hahaha .. Annat land ,på så kort tid som 20min ... He like that ..

Vi upptäckte helsingörs gator o torg, med en öl i handen o solen i topp =) Underbart ... Kullaberg och alla nyckelpiggor som fanns överallt ..luften,marken o så klart på oss..i bilen o i min väska . Mindre trevligt men kul grej hehehe !!

Vissat runder i helsingborg och bara mått hur jäkla gått som helst =) Finns mycket att skriva o jag har åkit tåg tåg och tåg så mitt huvud snurrarrrr runt lite =) ...

Det tråkiga är när man märker när man växt ifrån sin närmaste vän !! Men det blir ju så när man flyttar så pass långt ifrån varandra och en annan får ett nytt liv ! Men men ,, finns väl inte så mycket mer man kan göra åt det , får väl se vad som händer !

Bilder kommer upp senare , för nu ska jag ta ett underbart varmt bad och bara mysa =)


Älskar dig Brosan o tack för allt =) Hoppa vi ses till vintern ;) ..
Tack mormor för all god mat o umgänge =) Du är bäst !!

Tack älskling för en underbar semester =) DU är guld i mina ögon *pussen*


Timmar !!

Här är det bara några timmar kvar till min S-E-M-E-S-T-E-R börjar =) ... Det betyder att från den 2 augusti till den 16 augusti behöver jag inte tänka på att jag måste åka o jobba och just nu känns det som en helt underbar känsla hehehehe... Ikväll blir det jobba ... se hur mkt folk det är och om jag behövs till 22.30 Om inte då blir det umgås med mina 2 vänner som kommit från Norge för att umgås med mig =) Då norka är lite svårt för mig hehehe .. men det kommer säkert gå bra =) Och om inte blir det ju ordlexikon i handen och leta iupp deras menningar  hahahahaha

Blir inget Yran då det är för dyrt 560kr för en dag =(  !!! Helt puckad dyrt .. Inte ens bra artister om jag får säga så... Gaga kan jag lyssna på Radio och Tv =) .. Ful e hon i verkligheten oxå för den delen .. ser ut som en gammal trasa som man haft i år o dag =) hehehehe ...
Nej blir öl runda med Tove o Stian i stan =) Får se sen under kvällen om baby min kommer ner , Imorgon kl 11 ska älsklingen hoppa fallskärm hehehe.. han börjar bli nervös hihihihihi

Älskar dig Per ... Mycket mycket

RSS 2.0