MILO min gumma

             Många minnen                              Mycket skratt 

Kärlek                                      

                                                                  

Milo gumman om du bara viste hur tacksam jag är för att ha dig i mitt liv ! Du har hjälpt mig så mycket under den svåra tiderna jag har haft, du har varit där alltid, gråtit ,skrattat och skällt ut mig .. Bara att få mig att förstå vissa saker runt om kring mig !! Du är min Ängel och jag älskade dig från första dagen jag träffade dej , det sa bara KLICK gumms hehehe !!
Finns många ord o meningar för dig, men du vet att dom orden har du hört miljoner gånger och kommer höra det lika mycket till =) Tack gumms för allt .. Puss på dej


Nr 1

För varje dag som går,inser jag vilken Prins jag har i mitt liv !
Han är underbar och charmig,kärleksfull och livlig.
Han är mitt hjärta och numer 1 i mitt liv !

Älskar dig älskling så sjukt mysigt mycket <3



Varje dag med dig är alltid en underbar dag !!


Ush för Migrän !!

Dom som inte har eller haft migrän ..var lycklig !  För migrän e verkligen något jobbigt .. Vaknade upp igår morse ( tisdags ) kände att jag hade små huvdvärks.. men när jag skulle klä på mi kände jag att detta är början på kära migränen som jag brukar få !!!  Åkte till jobb, jobbade men otroligt lugnt.. Men att flyffta och höra alla konstiga ljud är ingen höjdare .
Ringde Jenny o hon hade migrän tabletter..for o hämta dom, tog en innan jag åkte till jobbet på scandic !! Men på vägen dit i bilen kände jag verkligen att jag inte hade någon koll på trafiken... Huvudet slog så mkt, alla däck på alla bilar hörde jag långt in i huvudet ...
Började småt fixa lite i restaurangen men i slowmotion fart !! När jag kände att jag verkligen inte klarar av detta , ser Kocken att jag är blek och darrar om händerna ! I panik ringer han någon som kan ta mitt pass och jag åker hem... Världens längsta bilresa för min del .. fii fan... Hemma o sängen och ajajajajajaj .. kunde inte sova så ont jag hade .. Per fick inte ha Tv eller radio på .. Klockan på vägen åkte ner.. fii fan Ticktack ticktack.. Jävla oväsen alltså .. Mörkt och tyst vart det ..Synd om baby , men det finns inget värre när man inte kan tänka ..för man orkar inte tänka !!

Imorse väckte baby mig för att ge mig alvdon och vatten .. Hade feber under kvällen och imorse .. Sov av o till , tills kl blv halv 3 ... Nu har jag tagit massa olika migrän medeciner som baby köpte.. För jag vågar inte ta dom jenny gav mig igår.. kändes som min kropp inte tålde dom !! Hur mår jag då ?? Joo ont i huvudet , slut i kroppen ... Blir hemma imorgon oxå för säkerhetens skull, så det inte slår på igen ...
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med världens bästa pojkvän =) Älskar dig mest på denna jord och det vet han =)

                   

Solis

Solen är här och jag sitter på balkan och myser med datorn =) tänkte då skriva av mig lite ang helgen ! Inte för att det har hänt så mycket heheh men jag tänkte skriva det lila jag har varit med om =)
I torsdags var jag ju ute med Anna och det var trevligt, vi har ju pratat länge om att hitta på något och nu fick vi ju det gjort ! Shoohoo, vaknade rätt så sent på fredagen , men jag och baby hann göra mycket under de få timmarna =) vi köpte saker till balkongen och fick den halv gjord , men resultatet blev hur bra som helst =) Tyckte till o med pers vänner som fick komma på besök hehehe =) .. Kvällen jobbade jag , fast det inte var mycket så hade vi betsällningar hela tiden, all Oxpasta försvann i stort sett på fredagen och det är verkligen en god maträtt =) MUMS ..
I lördags var det sol men det blåste som fan, märkte vi när vi stackut och åt.. frös ju som fan =( ... Vart hem och bara slappa . sen får jag till jobbet =) .. Gårdagens kväll var stress och mycket mer stress ! 18 pers som var bokade och typ 20 pers som kom under kvällen .. JOBB JOBB JOBB =), ett problem fanns det och det var, att tydligen skulle alla gamla goda bilar befinna sig på statoil under hela kvällen och dom som inte vart så nyktra ställde sig med snopen i vädret åt mina gäster och pinkade !!! Sa till flera gånger, men när tanterna började små skratta, tänkte jag ... jaha dom gillar det så dom får väl rora sig då =) ! Blev sent och jag var trött så jag åkte hem och somnade hehehehe !!

Ja det var typ det =) ja nu blir det tvätta ... och fixa hemma !!
Älskar min mittliv och min baby =)


Anna, Anna heter hon =)

Igår kväll började Anna smyg smsa mig hehehe, och jag smyg smsa tillbax självklart =) Vi båda drack folköl och levde livet =) ... Båda ville ut och ta en öl , så vi bestämde en dejt =) shoohooo hahaha !!
Gjorde mig i ordning och gick hem till henne , folköl,musik och Anna =) kan ju som inte bli bättre !!!

Tog bussen till stan, hoppa av och insåg att fan Subway är så sjukt gott och vi ska äta där sen =) , men det blev tidigare än vanligt då vår mage tog över hela vår öl känsla och ville att vi skulle gå och äta =) Såååå subway det blev , Anna provade något nytt då hon var trött på tonfisken , just denna kvällen iallafall =) .. Men nu tror jag tonfisken  borta från listan ...R.I.P Tonfisken och välkommen Kycklingen =) shooohooo ... HOn höll ju på att smälla av när hon tog första tuggan, hon kunde ju knappt prata =) Sååå gooottt ,... sa hon heheheh !!
Efter maten gav i oss tillbax till G3 , blev en Öl till sen var vi så trötta och nöjda efter maten och musiken =)

Taxi hem och imorse åt jag och baby andra halvan av subway mackan =) GOOOOTTTTT

Idag blir det köpa utedyner och tvätta Pers bil ( han tvättar den själv) men jag får titta hehehe... Sen ikväll blir det jobba , Ingen lust men måste ... Får tänka på att det snart e söndag =)

Älskar dig Per Näsström sååååå mycket !!



 

Mer bilder från kvällen finns på facebook =) .. Pussssssssss grrrrrrr

Onsdag = Fredag =)

ja men det tycker jag =) så det e fredag idag för mig för på fredag och lördag kväll jobbar jag =( .. Snyft .. måste säga att jag tycker verkligen det är tråkigt att jobba helger ... det är ju 2 dagar man bara vill vila och umgås med sina kära och nära .... men så blir det inte !!!
Längtar fan sjukt mycket tills nästa Fredags alltså =) Fan MILO min gummsis kommer upp då =) Hahahah ska bli kul och se om Per förstår henne hehehe , för han gjorde inte det i telefonen mouhahaha =)

Precis kommit hem, hatar åska och blixtrar , Inte min grej om man säger så,,, det får regna om det vill men det andra kan vi hoppa över =)
Ska ta o hoppa in i duschen och göra mig ordning för kvällen .. Middag med älsklingen och kära svärmor =)
Vad som händer sen åter står att se som sakt =)



Lukat så gott när det regnar =) Men jag gillar sol och värme bäst =) JEPP

Happy

Jag känner mig så Happy idag  =) Mumsi , Är så jäkla glad att min gumsi kommer upp helgen då jag fyller år . FAN va skoj vi ska ha och jag hoppas att vädret blir solsken och härligt =) Tack älskling för presenten , är super glad för den bara så du vet =) <3
Var på brandövning på scandic och som sakt man lär sig någ mer än man tror =) Bra det för man vill ju inte att något ska hända gästerna något och sig själv så klart =)
Kom hem efter handlat, skull bli chiken men jag ångra mig hihihihi , så det blir pepparstek och potatisgratäng men sallad och folköl =) Så goooootttis =) . Diskade och fixade undan hemma ,  fick fnatis på burkarna som var här så jag tog med dom till the Store och gjorde min pantplikt =) hahaha , blev som sakt folköl och gott gott till efterrätten .. Chokladbollar och dammsugare =) Gubben kommer gilla det ...

Sen händer väl inte så mkt mer ikväll, mys med Per innan han far till matchen =) Sen kanske en snabb dusch och hopp hopp i sängen =)
Vill ha helgen då milo kommer =)

Kram på er =)
                     

Gott VA ??



Kväll

Ja kanske natt !! Men kväll för mig hehehe , precis hem kommen från jobbet =) trögt att jobba dubbelpass på måndagar men ett smile och veta att man får komma hem o krypa ner bredvid den bästa killen gör ju saken bara bättre =)
Kort om idag , jobbat och varit sjukt trött, mer än vanligt =( men måndag som sakt, pappa o Britta titta förbi och det var trevligt hehehe =) Hem o åt mat med baby.sen var vi o kolla på lägenheten =) Nja den var hlt okej, men vi ska fundera lite, små saker som man vill fixa =)

Nu ska jag dricka upp mitt Te och hoppa på min älskling hihihihi <3

Godnatt folket , släck lampan =)


Rebecca

Idag har jag och alla som heter Rebecca Namnsdag =) Så Grattis till mig själv och alla andra Rebeccor !








Jeppis

Då var det söndag igen o jag tycker alltid helgen går för fort ! Ensam om den tanken ? Tror inte det =)
Hur har helgen varit ? Riktigt kanon om jag själv får säga det !  I fredags umgick jag med januska och göranuska , vi åkte till Allegatan och umgick med vännerna där =) Mycket trevligt, som oftast det alltid är där =)
Blev en sväng om till G3 och jag som tänkt jag skulle hem vid 23 tiden på fredags kvällen, men så blev det ju inte , utan kl 04 på morgonen kom jag hem, och på morgonen var jag inte den piggaste =) Per satte på musik och mena på att nu var det dags att gå upp, för vi skulle till min pappa ! Efter Treo och en kall dusch , var det bara att åka =) Bakis grej e ingn skön grej hehehehe !!
Lördag kväll var vi på 30års kalas , då jag har respekterat att vissa inte vill vissa sig på bild så kommer jag inte lägga ut på dom =) En lördags kväll som var otroligt rolig men mycket skratt, skämt och härlig musik =) .. Första gången jag ser min älskling full och det var lite kul då han är sig själv alltid hahaha , idag var det jag som små mobbade honom för bakis dagen hahaha Älskar dig baby så mycket !!  Milo min gumms , min älskling per , gav mig i present att hon ska komma upp hit samma helg som jag fyller år =) Fan vad glad jag blev =) Alltså om ni visste hur mycket den flickan betyder för mig =) Love my Milo ..

Söndagen fortsätter och jag ska städa,tvätta =) Baby får vila upp sig hehehehe

                                   
                   


Älskar dig baby, mer o mer för varje dag =)

Kärleks bilder =)

 Att vara kär är underbart !

 Att somna och vakna bredvid dig Per är det bästa som finns !


 Det är du o Jag älsking =)



Per !! ALLTID

Älskar dig mer för varje dag =)

Puhhuuu

Gårdagens kväll var en kväll jag aldrig vill uppleva igen när det gäller att jobba kväll på Scandic !! Att det är fullt med folk är en bra grej, och att man talar om att det kommer ta 45min innan maten kommer för det är mkt betsällingar är oxå okej !! Men när gästen kommer efter 1 timme och en kvart och frågar vart maten tar vägen, och kocken svarar : Jag har inte börjat med den och det tar 45 min till innan det är klart !! Då skäms man !! Va fan alltså, jobbar man i köket så planerar man mer, man kan inte bara tro att alla som bor där ska äta från buffen !
Och att svara när man frågar var maten tar vägen och att det är mkt, att han skiter i om systemet rasar !! Då är man verkligen på fel jobb om man inte kan ta ansvar ! Det är så lätt för kockarna att säga si och så när det är dom som står bakom och inte befinner sig ute med gästerna ! Det är så lätt för dom att tycka att det ska vara så, och vissa saker kan man hålla med om, men när vi som serverar får stå ut med allt skit, för att kocken inte har kommit igång med maträtten då blir man till sist förbannad ! Igår vart jag så arg och skämndes något fruktansvärt mkt, maten var inte klar, tar längre tid för det och det , när maten väl var klar var den inte ordentligt gjord !! Beställningar vi skicka iväg , efter en kvart får man veta att varan e slut !!! Dåligt att man ska behöva förklara för gästen efter betsällningen att tyvärr finns inte det längre !! Ska det bara vara en kock i fortsättningen och det ska vara samma sak som gårdagens kväll, kan dom själv gå ut och förklara varför det bara är en kock och förklara varför maten kommer ta sin tid ! Sammt förklara för gästen ,när gästen säger : Alla vill inte äta från buffen, ska ni tvinga oss på den ändå ?? Bara för att ni (kocken) har så mkt annat att göra ??  Ber om ursäkt till alla gästerna som var och åt på mitt jobb igår !

Över till något annat då !! =) Idag vaknade jag och var verkligen helt slut i kroppen ! Men på med kläderna och iväg till dag jobbet =) Blir så glad när man ser att älsklingen min är där och äter =) Min chans att få pussa o gosa lite med honom =) Love you baby !!
Ikväll ska vi åka iväg och bada Jacuzzi och bara slappa =) Ska bli så dunder skönt  !! Imorgon är det Fredag och den dagen är ju helg dagen =) .. Ska umgås med Januska och Göranuska hehehehe =) Blir Mario Cart och kanske en, två öl !

Nej en cig på detta , snart e baby hemma =)


Livet !

Livet leker och allt e så underbart =) Har ju kärleken som bara växer mer och mer , mitt jobb som jag kämpar med och kan inget mer än bara längta tills jag börjar i städet =) Saknar Husfrun,mina arbetskamrater och jobbet =) fan va nice att få umgås med flickorna igen =)

Hur var söndagen ?? Joo den var fan riktigt rolig, och nykter ?? NOPP HELL NOOO hehehe , men kul hade jag . Fast vi inte vann i tuneringen =) Trevligt folk, bra mat och urkul helt enkelt ! Fast jag vart ju inte där så länge hehehe, kl 21.15 kom min älskling och vi åkte hem =)
Hur jag mådde på måndags morgon kan ni lista ut själv =) och värre blev det när jag insåg att jag skulle jobba dubbel pass =) Men ett stort lendee på läpparna så gjorde och skötte jag mig =) No more drinking on sundays 4 me =)

Precis kommit upp från badet och väntar på baby ska komma hem från matchen, tittat lite på lägenheter och hittade en som såg helt okej ut för oss, men vi får se hur det går ! Som sakt man är ju inte ensam om att leta lägenhet =)
Annars kommer dt fler chanser =) , På lördag ska vi på 30 års party och det kommer bli skojigt =) fast inget stor drickande för mig =)
Vi ska någ hälsa på pappsen min kanske på lördag oxå innan vi drar till Bjornta =) .. Fredag blir det Mario Cart med Januska o Göranuska =) hahahahah !!
Nej nu blev jag sugen på en cigiluring =) God natt på er =)

Älskar dig Per mer för varje dag =) Varje dag får du mig att le , le av lycka =)

Söndag

Gårdagens kväll var helt underbart, vi gick och åt på Brunkullan =) maten kanske inte var så kryddad som man ville ha den, men där fanns ju salt och peppar ! Trevligt umgänge och det var ju länge sedan man träffade Maria =)
Efter vi gick där ifrån , så åkte jag och Per hem till Björn ! Där vi oxå had otroligt kul =) Min ide att åka taxi från Björn till Per var kul, för det är typ 10mins gånende =) hehe

Idag ska vi hjälpa Roger med massa Ikea saker upp till Marias lägenhet , sen undr dagen ska jag åka o bowla med Lunchkrogen och jag känner mig inte så taggad, men det kanske kommer när man väl är där =)
Imorgon är det måndag en, ny vecka =)  Har haft en riktig skön och lugn helg =) och det kanske behövdes så man hinner ladda sig för en ny vecka =)

Skulle åkt upp till pappa idag, mn vi känner att tidn räckte inte till så det får bli nästa söndag =)
Nu ska man chilla lite =) sweeet =) See  ya




Älskar dig pappa =) du är världens bästa papps hihihi, fast du har kort minne =)

Man lyckas inte från man misslyckas !!

Älskar mitt liv nu efter alla år !!
Många har haft ett bra liv sen liten och många har haft det svårt .
Jag är en av dom som har haft en svår uppväxt , med misshandel och alkohol i mitt hem som liten !
Svår tid som liten då jag var halvdöv, vatten i öronen som gjorde att min svenska blev sen som 5åring ! 
Sprit och bråk mellan mamma och styvfadern , fester som kom först och lillflickan som trodde allt var hennes fel, skolan 1 till 3 var något skönt för mig, ett under att komma hem och slippa höra dom bråka, men jobbiga steg när man skulle hem ! Många gånger lekte jag på lekan för att jag inte ville gå hem ! 
Många nätter man inte kunnat sova, man har haft så ont i magen, man har gömt sig under sängen för att försöka gömma sig ifrån allt !! Högstadiet blev inte bättre då jag började skolka och umgås med fel folk, umgänget som jag hade var mitt så kallade folk som jag kunde lita på då mor aldrig lovande vad hon sa ! Min bror som är och var då 9 år äldre en mig hade sina egna problem.. 
Livet vart enklare då man började röka, och dricka allt för mkt , men sammt var det skönt då familjens problem försvann ! 
 Skaffade mig verkligen fel killar, den ena tog sitt liv, den andra växte man ifrån och den 3 ljög,slogs och hade som ingen respekt för en !
Efter många års suckande på livet så fick man jobb på båtarna som var toppen för mig .. Nytt folk nya saker, nya utmaningar .. Efter 1år där slutade jag ( inte självmant) men saker som handlade om båten gjorde att jag slutade .
Flyttade till landskrona och typ skulle börja om, turen var inte så lyckad då jag fick inbrott 2dagen , det gjorde att jag inte vågade sova hemma på ett bra tag .. tog int långt tid från jag fick nytt jobb och allt började röra sig igen åt rätt håll !!
Men då kommer den dagen man aldrig tror ska hända en !! Min mamma blir sjuk på tisdag morgon, för sjuk och allt bara vänder upp o ner, allt som jag byggt upp vart sist !! tankarna var hos henne , min älskade pappa och mormor kom ner till skåne så fort som de kunde , Söndagen gick mamma bort ! Allt gick så fort , vad va det som hände ?? Hon var liksom borta och det var tomt i mig !! Hade inget mer att ge i skåne i helsingborg ! Time to gooo !
Pappa ville jag skulle prova uppe i östersund, genom jag inte hade något som fick mig bli kvar tyckte jag det kunde få sin chans . Det vart tuffa dagar , man skulle börja om, hitta sig själv, ta nya tag, komma igång !
Jag sökte jobb och hade ett efter en månad, det gjorde min start en bra början, sen dess måste jag säga att det har haft upp o ner dagar ! Men det har man väl alltid , idag mår jag så mycket bättre, Jag e stark på ett helt annat sätt, jag tror på mig själv, jag vet att om jag vill något kan jag det oxå, bara att det kan ta sin tid =)
jag älskar min familj så mycket och min underbara pojkvän som betyder allt för mig
Man lever bara en gång, under det livet lär man sig vad som är rätt och fel, man kan inte lyckas om man inte misslyckas.



Brum

Vi har varit ute med brum brum bilen BMW och kört runder, =) för härlig bil det !! Man sitter ju som skönast och musiken slår i basen .. gillar vi ..
Vi vaknade vid 11, gick upp och jag fixade hemmet och baby fixade däcken på bilen sin, blv macadoncan som blev frukost/lunch =) hehehe gott var det men kanske inte så bra för magen =) Men vem bryr sig när man ändå har vissa dagar man känner sig mer svulo en andra dagar =)

Kommit hem och ska till o slappa lite innan middag ikväll med svärmor, roger och baby =)

Märkt i bilen att man hade fuskat att raka benen och gud som man går och stör sig på det hahaha, inte för att andra kanse ser, men har man själv märkt det så tycker man att det syns riktigt mycket =) Så det blir att ta bort dom oönskade hårfjunen på benen när man hoppar in i duschen =) hehhehe ...
Imorgon som sakt e det bowling =) jag o krille mötter andra krog/restauranger .. hoppas det går bra för oss hehehe,,
ska se om man kan ta lite bilder..
Men nu sååå ,, ha det gott denna lördagen =)

Puss puss till min älskade per =)


Suck Sverige

Tittar på Hockeyn och är inte alls glad för sverige !! Fan hände med deras spel ?? Som dom spelade i Torsdags var ju helt underbart, det var drag, spel och action !! Tycker mest dom tar det lugnt .. Kanada har fart, dom spelar i ETT !! ..
Kanada 3-1 sverige ... kan sverige ta detta med 13 min kvar ?? Tveksamt men som sakt allt kan hända , vi kan ju alltid hoppas vinner o då blir det match mot ryssland ..
Förutom hockeyn, så har jag o baby myst sen han kom hem, vi fick sova 30min sen ringde mobilerna som attans,, blev Pizza,Folköl,chips ochh Dr. Pepper =) Sjukt gott och sjukt bra mår jag =)
Det känns verkligen när man jobbat två dag plus kvällar , när man inte träffat sin smurf något !
För oftats sover han när man kommer hem !!  Men nu så e snart matchen slut, o jag hoppas på en bra film kanske,, hehehe .. Min älskling finns i sängen där han redan sover =) Så vart det med denna fredagen, men skönt var det.. för jag har verkligen saknat Per denna veckan =)
Imorgon blir det städa och donna underdagen .. På kvällen blir det middag med Svärmor,Roger och Per på någon Restaurang i stan =) Svärmor som får bestämma =) Trevligt att umgås lite för det var ju ett tag sedan man såg dom =)

Nej nu blir det klickelicke för mig !! Fortsatt trevlig Fredag

                   Vem Vinner ??            

Helg =)

Helgen är kommen och jag gillar det =) Förutom att jag är mega trött så mår jag super bra ! Precis kommit hem från jobb och väntar på Älsklingen ska komma hem ! Vi har sakt att vi ska ta och powernapa en liten stund =) Båda e trötta och haft en full vecka ! Jobbat,jobbat,spelat match och jobbat kvällar och jaaa listan e lång ..
Men nu är det fredag och man ska väl ta o njuta av denna helgen ! vad man ska hitta på det får komma efter sovningen =) .. Onsdag o tordsags jobbade jag kväll, hade ingen tur att komma hem för att skriva av mig, men båda dagarna gick bra, förutom mycket längtan hem =) .. Vi säker fortfarande lägenhet,men känns som det står still nu ett tag,kommer väl fler tillfällen ! Plus att jag må fixa papper för uthyrning av min lägenhet osv osv, det tror jag tar ett tag ! eller kanske inte =)

Nej nu hopp jag i sängen =)
Kram på er

Konstigt

Jag kan inte komma in på min blogg på min egen dator , stör mig så mycket så nu pallade jag inte bråka mer med den och tog Pers dator =)
Allt annat funkar där , men inte att logga in, sidan som kommer efter man skrivit namn o lösen är helt vit , blankt och totalt tomt !!

Till något hlt annat =) Per har åkt till matchen och hoppas det går bra där =) Good lucky <3

Ordet besvkien blev jag idag på scandic ! Inte på jobbet o inte på den maten vi provade men på Menyn !!!!
Det är verkligen inget kul att ge gästen som kommer in en meny som är större än vad en bärbar dator är ... Jag hade tittat på en annan meny som jag trodde det var =) blev glad att se hur mycket val av mat det fanns och tänkte Nice kommr ju gå shit bra ... Den tanken o drömmen gick i tusen slag !! En stor Meny , Kanske 2 nya saker på menyn och bara 4 tapas då vi hade 12 tror jag det var innan !! Kul att lämn menyn och behöva säga att dom ska vända på den stora pappret för att läsa vidare !!! Nej verkligen inte och sa till gjorde jag .. Fan man skäms ju att bara tänka tanken !! Suck , maten vi fick prova var iallafall god och hoppas gästerna kommer uppskatta det, för det är ju dom det handlar om !
Men mindre kommr vara menyn dom kommer klaga ! Det gjorde dom för 2 år sedan då jag jobbade oxå , dom var för stora, i vägn, klumpiga ... och jag håller med !!
Vad har annars hänt ?? Inte mkt kom hem från Scandic och myst o myst med killen min , en sköning hihihi  =)
Älskar honom mer för varje dag =) min smurf LOL



 
      Per och jag kör en sväng om hemma hehehehe !!

Sjukt Bra !

Först måste jag börja med att tacka Zabine för allt hon har gjort på min blogg =) är grymt glad och övermin förväntat trodde jag aldrig att det kunde bli så NICE =) Så Tack gumman =)
Bloggen blir som ny , och det gillar vi  !!

Nu sitter jag på Scandic (2 jobbet ) och väntar på att klockan ska slå 16 =) vi får ju som sakt nya menyer idag och det e grymty bra =) Folk har som tröttnat på dom andra och det kan man förstå om man bor här ofta =)
Men idag händer det =) så därför ska vi träffas kl 16 för att prov smaka allt , för det är otroligt viktigt att veta vad det är man säljer till sina gäster =)
På mitt dag jobb har vi haft sjukt mycket att göra =) riktigt mycket =) men det är kul när det kommer nya folk och allt blir så nytt hahaha , mera saft,mera vatten,mera sallad, mera mera mera =) You goooo krille , grym är du som kan hålla lugnet medan en annan springer som en spindel och önskade att man hade mer armar =) En bra dag alltså =)
Imorse var det sjukt mycket mys med min älsking, att bara hålla om varandra och känna närhet är fan det bästa på morgonen =) Fast kl var bara 5 på morgonen så är det värt det =) Älskar dig baby !!

Ikväll har sötis match och det kommer bli en sen kväll för honom , men hoppas dom vinner så han kan somna gott =)
Blir oxå sen mat, men soppa blir det =)  Kyckling soppa och fan va gott det var ( åt det på jobbet) hihihihi !! Ingen som gillar soppa annars , men det var fan gott =)
Nej nu blir det en cig och kaffe och hoppas klockan tickar snabbare =)

Tack enu en gång Zabine för hjälpen =) du är grymis <3

Måndag

Jag brukar inte gilla månadagar !! Men idag har jag verkligen gjort det =) , klev upp och sa bye bye till min älskling .. trodde jag skulle ha svårt att somna om, men det gick på en kick !
Vaknade upp ign vid 10 och pigg som attans =) tog knäckemakan som Per inte orkade i sig på morgonen , och ett vatten till det ! Sen bar det av till arbetet =) Glada människor gör att man blir extra gladare själv =) för jag är sällan sur bara så ni vet =)
Jobbade på hej o hååå ! Tog mig en runda hem till min lägenht och städade där , blev nöjd hihihi .. Åkte förbi jobbet och pratade om felen som blev i lördags.. som tur har fixat sig och det är ju skönt för mig =)
Tog min kära golf och körde hem till baby och ringde honom en kortis =) älskar honom mer för varje dag min snutteputte =) hehehehe. Jag hade mer energi i kroppen så när jag kom in i hemmt blev det disken direkt, därav dammsuga och la upp tvätten pch donade på =) Började med maten o små tittade på ishockeyn (sprang fram o tillbax ) ar inte gillat hockey något såå , men nu näär sverige spelar så bra är det ju ETT måste att titta =) hehehehe. Vi åt maten och tog oss en powernap på 20min ,, gillar vi =)
Sen har det inte hänt så mycket mer, vi har handlat , hälsat på Svärmor =) hon e verkligen en rolig kvinna =)
Imorgon är det ny dag med nya tag och jag  på =) vi ska proväta den nya maten på scandic då vi betyder meny imorgon , kommr bli kul och se och så klart äta =) Älsklingen har match imorgon , jäkligt sent om jag får säga så .. kl 22 det är ju då han brukar lägga sig , så hoppas han inte somnar undertiden han springer hehehehehehe !!!

Nu är det kvällen och jag ska fixa hallon kräm till mig och gubben min, sen blir det badet och mys i soffan =)
Goooooooood kväll alla =) Love till dom jag lovar ;P hihihihihi

Söndags pyssel

Det är söndag och en skön söndag, igår kom älsklingen hem från lillviken och glad vart jag =) borta en dag och jag saknade honom som tusan =) !!
jobbade igår kväll, blir så små sur på mig själv när man fixar kassan o det inte stämmer , man stirrar sig blind på pappret och blir knäpp .. Det fattdes 54kr och vart dom var har jag ingen aning . Gillar inte när man får det så !
Åkte hem och inväntade att baby skulle komma hem =) Myss på natten och vi pratade hur mycket som helst och om allt hahaha... Han e så underbar på alla viss, och n ängel i mina ögon =)
Idag ställde vi kl på 10 och vi vaknade och myste till kl var 11 =) jag har en underbar känsla i min mage när jag är med Per. Blir så glad och lycklig när jag vet att han vill vara med mig och ingen annan =) Nu tvättas det hemma o snart blir det maten hihihihi.. Och sen blir det slapp o mera mys =) Hoppas alla haft en trevlig valborg och en trevlig helg =)
Det har jag haft =) Måndag imorgon och ny vecka alltså !!

Älskar min familj och min Per =) Livet är bara underbart !!

Pussen på Per <3


Sweetis

Åh jag verkligen saknar min baby såå myckt =( !! Vill att han ska komma hem och mysa med mig =) mm hehehe ..
Vad har hänt dessa dagar då , jo i torsdags var baby o jag på banken och det gick bra =) Fan va skönt =) Nu kan man börja leta lägenhet som man vill , åhh jag vill bara flytta in och gossa med älsklingen =)
Efter banken åkte vi hem och piffa till oss, åkte ner till klubben o drack några öl =) Sen vart det hem o mysa mera.. båda var trötta efter arbetsdag !! På lunchkrogn var det  hur mycket folk som helst =) gott !! Men maten tog slut och Krille skämndes . Men så e det Vissa dagar säljer man mer o vissa dagar inte =)
Igår var vi o tvätta BMWen , fan vilket bil alltså =) den e såå grymt snygg . SWEEET ! Blev Duffys med Per o Björn =) Fan va det e gott med mat =) hehehehe.. Sen åkte min gubbe iväg, han for till lillviken och skulle hjälpa till med veden ! Miss you =) Jag åkte till Januska och drack lite, hahahahaha kul som fan hade vi och det finns en video på mig när jag sjunger =) GRYYYYYM jag e ..
Ikväl blir det jobba jobba , känns sådär men får väl gå =) Tack Januska för en trevlig fredag =) Älskar dej o det vet du =)
Min gummsi gummsi !

Ha en trevlig lördag =) SOlen lysser och fan va ja e bra =)

Älskar dej Per, mer för varje dag =)

RSS 2.0