Märks

att man e hemma igen =) .. fast rastlös var vi i början på morgonen hehe är ju van att vara igång innan 11 typ =) Men vi har gjort mycket idag. Tvättat,handlat,fixat det sista i torvalla ... handlat skor o byxor till mig =) Vilket klipp säger jag bara , och tro mig det behövdes jeans till mulliga becca som gått upp i vikt under semestern =) hahaha inte ett enda par jeans som jag har passar mig =) Så säg Hej till Söta mullisen becca =) .. jaja jag mår ju bra och vikten ska vi se till att få ner !
Promenader efter jobbet när man kommer hem och kanske inte äta så otroligt mycket som jag har gjort hehehehe !! MAT e gott alltså , både pappa o karolina trodde jag var gravid, inte för hur jag ser ut utan för att jag äter så mycket =) Men det e jag inte hehehe .. Not today  =) !! Tjoooooockis becca hahahahah

Imorgon blir det att umgås med Gabbi i Lit och sen kanske drar till stan en sväng =) .. Må umgås med henne mer alltså =) .. Vi har ju haft kul tillsammans alltid... varför sluta ??? hehehe .. jaja att man har var sitt liv, men hon e ju i min släkt nu... så nu får vi ta o fixa luris till detta tycker jag =)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det super mys med baby <3

Kjam kjam till er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0