10 dagar

OOOOOJ oooj ooooj .. Men är det bara jag som kom på att snart e 2009 SLUT ? men seriöst vad hände med året 2009 ... Om 10 dagar är det jultime o middag för magen :) Sånt gillar vi ju självklart .. Mer snö kn vi ju oxå få på denna listan .. 14 minus grader ska det bli upp till idag :) wieee ligger på -7 nu så nära nära vet du :)

Måndag och jag börjar veckan med ledighet :) behövdes då jag hade svårt att somna .. hihihi tänkte mycket på 4.an som vi ska flytta till, nästa år :) Så många tankar och planer och funderingar och jaaaa :) Kommer bli kul, spännande och stort :) hihi .. Men man kommer kunna köpa saker som man vill ha hem ( el inte ) men vet att det får plats :) LOL ...
Idag blir det försöka städa upp lite , senare blir det fika med Mia :) ... Gubben fick åka till Åre idag och jobba :( stackare ... Hoppas han kan få vara i stan på torsdag bara så vi kan äta julbord för första gången tillsammans på jobbet :) Synd att man inte fick ta med familjen hade varit kul att dra med pappsen :)

Nu på lördag som kommer blir det julbord fast middag typ med papps och britta i stan :) Plus att vi firar 1år hjärtat och jag <3 KÄRLEK vet du :) Mums på min älskling !!
Nej mer kaffe i kroppen och sen igång igång med beccamaskinen :) LOL

Jo .. fick sålt lägenhetn imorgon :) Vilket e super nice.... Januari blir det pappers arbete :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0