Att vara och inte vara

Mina ord vad jag tycker och har lärt mig igenom mina år ! Idag har jag allt jag vill ha, jag har den rätta i mitt liv..Det är för jag har lärt mig hur jag ska vara och inte ska vara ( genom åren) , *hur jag ska ge för att få och hur jag ska vara med den jag älskar* ..= alltid mig själv och ingen annan !!! 

Att vara den tjejen/killen som partnern vill att du ska vara .... FEL ***
Man ska aldrig ändra sig för någon annan, man kan växa upp och se sig omkring hur man kanske better sig men aldrig ändra på sig själv, sina kläder osv för en annan.. Du träffade henne/honom så som du var.. varför ska han/hon då ändra på det ? Då är ju DU inte längre den han/hon träffade från första gången !!

Fråga om man får .. FEL* Imånga förhållande slutar det med att man frågar sin partner om man får gå till sin vän/ dra bort över helgen osv !! I ett förhållande är man ingen mamma/pappa.. man är ett par , man är tillsammans och innan man träffades hade din partner ett liv innan du kom in i bilden.. Vill han/hon åka bort en helg med sina vänner så ska det inte bli en fråga till dig ..som* Du...är det okej att jag åker bort? * Det är inte alls okej att fråga.. utan man måste acceptera att han/hon inte alltid vill vara med dig och det är inget negativt, utan att kunna komma ifrån varandra är en bra sak, då hinner man sakna varandra och känna kärleken som finns där mellan en ! Man kan se över om man har planer framöver med sin partner, man kan säga till i god tid att ,, denna helgen tänkte jag dra iväg med mina vänner (någonstans där man ska) och kommer hem på söndag ! Man måste ge och ta för att det ska funka !

Glömmer bort vännerna * FEL ... Det är det många som gör .. mååånga .. man får ett förhållande och vill vara med denna tjej/kille ALLTID , man e ny kär man ser ingen annan mer en just den ... Det är ett vanligt problem tyvärr, och att senare komma i kontakt med sin vän och säga .. det var länge sedan vi umgick ,varför ringer du aldrig ?? Det är inte din vän som umgås med din kille ALLTID för att du är nykär .. Vänner är något man ska hålla hårt i.. Spelar ingen roll om du har en bästa vän du vet gör allt för dig .. Glömmer du henne/honom , så glömmer hon/han dig när den *dagen kanske kommer det tar slut mellan er* det är viktigt att kunna få livet att gå runt precis som det gjorde innan man hittade pojkvännen/flickvännen..

Att inte prata * FEL... För att lösa problemen i ett förhållande går det inte att bara springa iväg och tro att allt löser sig själv.. I ett förhållande måste man ge och ta, det betyder oxå att lyssna på den andra och ta till sig .. Att komma på lösningar tillsammans, man behöver absolut inte vara överens om allt... hade det varit så hade det aldrig varit bråk, osv i förhållandet ! Det viktigaste är att betyder din partner något då sitter man ner och lyssnar och pratar med vanlig ton .. blir det att man blir arg, då är det bättre att sitta kvar och vara tyst ett tag så man lugnar ner sig.. I många förhållande används fula ord, som sårar mer en man kan tro.. En menning min mormor alltid säger när det gällde hennes förhållande var .. Vi gick aldrig och la oss ovänner ... Det är en bra menning som man kan ta till sig !

Att inte vissa *Fel*
Är man ledsen eller bara stör sig på en små sak är det många som inte vissar det ... det sätter sig i kroppen och gör att man blir mer sur och ledsen och till sist spricker man .. är det något litet du går och stör dig på ang din partner är det viktigt att prata om det direkt, få det ut sig.. det kan vara tillex, att han slänger sina strumper på golvet och du är SJUKT trött på att ta upp dom efter honom.. Säg med snälla ord, att vi bor tillsammans och vi ska hjälpa till.. Att han kan väl lägga sina smutsiga strumpr i tvätten, .. små saker, kan bli stora saker om man inte kan berätta vad man tycker vad som är rätt och fel ..
Att vissa känslor är blandat för alla, vissa har lätt för det vissa inte .. Många killar kan vissa på små saker som du tar för givet.. typ att han bäddat sängen, han tog disken fast det var du som skulle diska, han sms dig puss puss,, allt sånt är ett tecken på kärlek att han vill att du ska veta fast han kanske inte säger det så ofta som du gör :) Varför jag drog upp killar i detta ( och nu menar jag inte alla,utan dom som vet att de har svårt) är för att det är mest dom som har svårast att vissa hur dom känner ..

Alla vi betyder något för någon ! Det finns mer kärlek en hat tror jag i denna världen <3 Vi männsikor måste bara öppna oss mer och samt ge och ta lika :) Man behandlar ju andra som man själv vill bli behandlad :)


Älskar dig Per N <3 Du är stjärnan i mitt liv och mitt hjärta slår så stort för dig :) LÖVA YOUA





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0