migrän o regn

Vad mer kan man säga ?? Migrän o regn , men fy förr =( .. Huvudvärken började lite lätt på fredag morgon, men då jag tog en Treo tänkte jag att det inte var på väg till migrän !! Så kändes det inte sist då jag fick det ...
Men när jag åkte till jobb , slog det till i huvudet på mig och jag blev helt spänd i naken o huvudet !! Sa till Krille att jag var tvungen att åka hem då jag kände att jag inte skulle klara av det ! Ringde Christian då det är min helg att jobba !! Trist, men migrän är inget man ska leka med o hoppas på att det går över ju mer uppe man är !
Så sängen var det hela fredagen, suck !!! Imorse vaknade jag upp och fick huvudvärk då grannen satte igång vattnet hos sig och det ljudet som går rakt in i örat är inget mysigt =(

Blev hemma idag oxå !! SUCK ... Hemma själv o tycker almänt synd om mig själv ! Feel me ?
Blir bara att ligga och dra sig och hoppas att dagen imorgon kommer bli bättre, på måndag blir det ringa vårdcentralen o få recpet för detta så jag kan jobba och ta tablett när jag känner det är på väg =)

Regn Regn Regn, är det någon mer än jag som verkligen är trött på detta ? Jag vill nu ha sol och hoppas att veckan som kommer för vädret ändra sig =) Vi i sverige börjar tröttna !!

Kram på er =))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0