Söndag

Sitter i soffan och lyssnar just nu på Lars Winnerbäck =) Tycker han gör riktigt bra låtar , man drömmer som iväg en stund =) .... Finns inte så mycket att göra då först att det är söndag och sen att regnar ute =( . Hur länge ska detta hålla på om man undrar ? Är det inte sommar nu ? Eller är det bara jag som har fått för mig att nästa vecka är det midsommar =) hahaha !!
Vill passa på att säga Grattis till Januska o Göranuska som förlovar sigg på midsommar , hoppas vädret blir bättre =)
Själv ska vi inte förlova oss hahaha , men vi ska åka iväg till Lillviken och bara umgås med varandra , käka sil och päror och dricka en kall god öl =)

Till veckan för jag mitt dom beslut , blir ingen rättegång som känns bra ! Har ju som jobb att sköta osv ... Betalar istället för mina misstag en sitta inne i några månader ! Många jag känner som suttit inne, blir inte densamma när dom kommer ut ! Vissa förändras till det bättre , tyvärr inte andra !! Så jag tar mitt straff och vill betala så jag kan leva mitt liv som det är nu och gå till jobb varje dag än att vakna upp bakom galler !!

Hur har helgen varit, jo den har varit tom !! Haft migrän o inte kunnat göra så mkt, mer än ligga o gå på toa hahahah !! Men det börjar släppa , men har fortfarande värk men inte så ont !!
Måndag i morgon o nya tag blir det =) Jobbar kväll onsdag & torsdag , sen åker vi =)
Nu blir det frukost och kaffe kaffe =)

Denna låten är en som är sååå bra =)

 

Vilken är din bästa låt ??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0