Tisdagen

Känner mig så NÖJD med allt , med livet , med kärleken och allt annat =) Idagg har jag varit igång, Jobbat, Träffat Reb och fikat , käkat , handlat ,diskat, duschat och just nu sitter jag i soffan dricker öl och ska snart till o äta glass =) MMMM Ben and Jerrys Gott vet du =) Myser med min älskling o känner hur bra jag mår =)
Igår jobbade jag kvällen som inte vart så lyckad, att höja buffen från 149 kr till 210kr är kanske inte okej från min sida, då ska det ju vara bra mat , inte köttbullar o mos !!! Men som sakt min åsikt samt gästerna som var där =)
Imorgon ska jag fixa mina ögonbryn =) inte varit där på länge för jag fixat det själv, men känner att min kontroll på dom börjar väja hahahahaha =) .. Torsdag blir det färga till håret och klippa sig hehehe =) Sen jobbar man hela helgen, som jag måste medd att jag inte ser i fram imott !!! Ok jag gillar jobba ibland på vardagarna kvällar, men helgerna är inte min starka sida =) Men snart e det slut med det sååå hahahahhaha på er =)

Nej nu laddar Älsklingen upp glass så jag måste snabba mig innnan han mumsar upp allt själv =)
Kram på er =)



Just denna glassen blev det ikväll.... Gott Gott =)

Kommentarer
Postat av: Therese

hej, jag vet inte riktigt än, ska ta dit mäklare som ska värdera den, så fort jag är färdig.. men jag tror dom ligger runt 350.000

2009-06-23 @ 22:59:59
URL: http://fjuttens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0