Tvätt

Jag börjar ångra mig att jag verkligen tog allt jag hitta och tvätta det !!! Det är fullt nere i tvättstugan och jag har massa kuddar och täcken här uppe ! Tar ju som aldrig slut ... Och jag har 15 min kvar innan tiden är slut =( SUCK !!
Så nu hoppas jag att man kan torka , fast tiden är slut, att maskinerna fortfarande funkar =) DÅ blir lilla jag sååå Happy =)
Annars idag då, inte så mkt som har hänt, får till jobb, gjorde min plikt där =) .. Åkte för att sola tänkt jag, la mig och palla 11min HAHAHAHAHAHA orkade verkligen inte ligga kvar, blää ne .. Blir vanlig sol för mig, håller ju som längre, och mkt trevligare att umgås med vänner ute,än att ligga själv i ett litet rum =) Baby är på match och hoppas det går bra för dom ... heja heja !!  Saknar Milo gummsan , tråkigt att hon åkte hem , men hon har ju sitt där =) Det ser iallafall ut som vi kanske åker ner till henne under Per o Min semester =) Nice , me like ... Då ska vi fan , bada i havet =) Gissa om jag saknar det ?? JEPP !!  Nej må ner till tvätte stugano igen !  Trevlig kvällo på er !! Om det finns någon som läser .....
                                          

                                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0