Sjukskriven :(

Idag kom svaret som jag inte ville ha av min läkare ! Sjukskriven i 2 veckor heltid och sen dom andra 2 veckorna får jag bara jobba halvtid som då betyder 3 tim per dag . Problemet är ju om inte denna värk går över osv så är nästa steg att kanske få göra en operation :S vilket jag verkligen inte vill !!! Vet du hur mkt pengar man förlorar av att gå hemma sjukskriven ?? För mycket enligt mig .. Sen är jag ingen hemma människa som bara kan gå runder och inte göra något .. jag vill till mitt jobb, mina arbets kamrater och min chef .. där jag kan trivas på dagarna och få saker gjorda .. Inte gå hemma helt själv utan min underbara sambo !
Det som är värst är att man kan ju inte hitta på någon aktivitet , för det mesta ska man göra med händerna , mm okej vänster handen kan man väl börja träna upp.. för just nu slänger den bara iväg sakerna jag håller den med.. som om den säger : Va fan tror du att du håller på med ?? hihihi ...

Imorgon ska vi gå till svärmor och hämta recept till massa olika saker.. får väl bli matmästare under min tid i hemmet :) Hon har ju en maskin som fixar och knodar allt =) Vilken tur beccis har !!
Gjort idag då , varit på jobb och lämnade sjuk intyget :( .. sen får jag och små handlade lite.. plockade undan det mesta hemma och sen somnade jag i 4 timmar .. Tror att jag kanske behövde det .. men det bad thing is att jag kommer säkert ha problem att somna på kvällen :(

Sen kom min underbara sambo hem och vi käkade lite och gjorde pepparkakshus :) Vi gjorde bara grunden hihihi för jag behöver mer saker för att det ska se snyggt ut .. Men vi klarade det utan att bränna os och utan att den gick i tusen bitar :) LER ..
Nu blir det bara softa i soffan och fundera hur jag ska få dessa 2 veckor att gå snabbt och hur jag ska kunna bli frisk snabbt så man får komma till jobb igen... Tro mig .. jag e ingen männsika som gillar att bara gå hemma när jag vet att jag kan göra mer nytta på mitt jobb !!

Kram kram

Bild på pepparkakshuset kommer när det är färdigt :)

Så länge blir det en sån här gubbe för att vissa att jag inte gillar att vara sjukskriven


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0