Helgen

Jag har som säkert många andra haft en riktigit skön helg :) .. I fredags efter jobbet åkte jag hem och vi packade det sista och drog sen till Lillviken ! Den kvällen somnade vi ganska tidigt !

Lördags morgon , spenderade jag mina timmar med världens bästa svärmor :) Vi bakade kanelbullar och bullar och en limpa bröd :) Hihihihi mycket roligt . På vägen till en vän till roger såg vi per komma i en bil, han var på väg hem.. han hade inte skjutit någon Älg.. men var riktigt nöjd med dagen =) Så det var ju bara bra !

 Blev lite mat och sen duschen :) vi började titta på matchen , men vart så segt ... innan vi sa godnatt gjorde Danmark mål... då var det ingen lönt att titta mer :( buuhuuu ! Idag söndag , vaknade jag av att det var super kallt i sängen och jag ville bara få upp varmen , men det ville inte lilla katten :) Den ville leka så det var bara att kliva upp och ser att det var 4minus grader ute :S .. Stackars Per !! Nu sitter jag bara och tar det lugnt i detta stora huset helt själv, hade ingen lust att fara runder med bilen när kylan är som den är =) Gottar mig istället i The Big House :) Imorgon måndag , ny vecka .. åhh och löning kanske ;) .. Ny vecka menas med att jag jobbar alla dagar i veckan , plus lördag o söndag :) Sen jobbar jag veckan efter måndag till torsdag och sen lördag :) Jaaa bara känna in lite extra pengar nu inför jul och nyår :) Kanske till en härlig semester oxå !

Nu ska jag dricka mitt kaffe och röka en ciggis :)

Sen när vi åker hem blir det stopp hos min papps :) Hämta vinterdäcken till volvon och kanske en kaffe beroende på hur trött mitt hjärta är !

Puuuuuuuuuuuuusss o kramen


Kommentarer
Postat av: johanna

tack för ditt inlägg sötnos. det värmer verkligen. jag tycker så bra om dig, kom ihåg det. :)

2009-10-18 @ 13:15:11
URL: http://johannamagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0