Snö !

Japp , du såg vad jag skrev SNÖ SNÖ SNÖ :)  Bor man iallfall här upp i Östersund, så kan du räkna med att det öser ner, hmm fan.. vi som inte bytte till vinter däcken ! Jaja , blir ingen volvo till Jobb imorgon , plus att jag ska fixa tattoon imorgon :S får se hur man kommer ner !
Annars har dagen varot bra, jobbat och vart så trött när jag kom hem , att jag la mig i en timme och sov .. baby sa att det var dax att gå upp så vi kunde äta middag och sen åka till Brunflo :).. Han stanna till utanför vår dörr, då vi såg att det började snöa , men jag trodde inte det skulle bli så här farligt med snö SOM det blev :) Men Per är ju jämtläning så han kan ju sånt här ;) hihi.. Vi hade det riktigt trevligt Hos min chef , drack kaffe, surade otroligt mycket om livet, bygge och hockey jaaaa mycket saker :) Fick oss en massa skratt :)
Efter kört hem i 50km hella vägen hen , kunde jag andas ut .. Vi kom hem :) Sms iväg till Chefen så hon kunde sova gottis ;)
Nu tittar vi på nya avsnitt med Family Gay :) hjärta mitt har väntat på detta och tyvärr missade han 5 min , men jga tror han har glömt bort det ;)
Nej , borsta tänderna sen hoppa ner i mys sängen :)

Älskar dig Per så otroligt mycket :) <3 du är mitt allt !!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0