Dagar !!

Jaaaa , jag verkligen räknar dagar kvar tills min man kommer hem till miiiig :) .. fan jag saknar honom sååå sjukt mycket och vill helst av allt bara mysa,kramas,pussas och Ha Per hemma igen ! Det e verkligen tyst o tomt hemma nu, svårt att somna på kvällarna då jag får för mig en massa saker hahaha.. löjligt men man har sånt i huvudet efter man har haft 2 inbrott i sitt eget hem i kära skåne . Sitter i vare sig man vill el inte ! Må skaffa sömnpiller så slipper man ha dessa problem o kan lägga sig och bara somna in som en söt liten flicka ;) ..
Idag har det gått otroligt bra på jobb, städa städa , fixa dona .. damidamidami :) hahaha !!
Efter jobb blev det tanka bilen och hem o duscha :) piffa till sig o sen for jag till stan o träffa svärmor ! Åt på Simon o Viktor och mycket trevligt hade jag :)

Åkte sen vidare till Ixo :) jag säger bara att det är tur att vi bara bor i en 1:a just nu hahahaha , så mycket saker man bara vill handla hem :) så mycket tur att vi inte har någon plats för allt som jag vill ha :) LOL !!
Men det blev en tidningskorg och tandpetare :) .. Om man ska åka och titta på massa saker, då e det bäst att lämna bank kortet hemma :) Men jag var duktig, drog mig själv i örat ut ifrån affären ! Men vart inget bättre när hon i kassan sa, nästa vecka åhhhhh då kommer det många nya saker :( . Jahaaa tänkte jag, vill se man kan ju inte köpa för i 1:an får det inte plats mer :) hahahaha... Menas alltså att nästa vecka ska jag hålla mig borta och porta mig själv från Ixo :) Japp !!! 

Nu sitter jag bara i soffan och segar , är super trött !  
Funderar starkt på kaffe , men kl börjar bli mkt :) Men det e juuu så gott !

Ha deeet bra dååå :)
Älskar dig älskling, mer en ord kan beskriva <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0